BMW MASTER DREAM TEAM !:) [51]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wprawdzie M3 bym nie pogardzil, ale poki, co zaspokajam zarowno na lokalnym, jak i globalnym poziomie moje poczucie estetyki (choc i inne potrzeby rzecz jasna tez..) moja 318i :) - (93r.). Nie zamierzam wiec sie z nia poki co rozstawac.. no chyba, ze bede gotow na podjecie mojej M trojeczki.. - ale to pewnie jeszcze kilka latek..- zwazywszy wiesci, ktore da sie zaslyszecz czy to tu czy tez tam, jakoby, ze moje upragnione M3 pali sobie moze lekko mniej, a moze i zdecydowanie wiecej jak 20 litrow na setke..:) - przyjmijmy, ze po miescie.. - swoja droga - potwierdzicie mi te "sympatyczne" informacje ..?:)

Tak czy owak - proponuje (oczywiscie z wyboru..) - kultywowanie tylko i wylacznie BMW 3 -chyba do 98 r. - i przyjmimy, ze 318!!! - honorowe miejsce wszak miec moze M3..

Kto jest przeciw..?

..nie ma..-dziekuje..
  • Batman

Ja mam również 318i, choć mam skromniejsze marzenia 325 albo 328 by mi wystarczyło!!
  • Anonim

skad to zdjecie, bo chyba nie z Bełchatowa..? - tak sie sklada, ze wlasnie reperuja moje BMW po bliskim spotkaniu z lampa, kolo Belchatowa (tysz z niego jestem..:)). Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie wroce do mojej ukochanej..:)

325 tez bym nie pogardzil..:) - ale idealem jest M3

poki jednak co chwalmy 318!!
  • Batman

Jak to nie, fotka jest z Bełchatowa nie poznajesz... ; ) To jest Cuxhaven, jak po samochodzik swój byłem to troszke przy okazji pozwiedzałem zachodnich landów! Skąd dokladniej jestes?
  • Anonim

taa.. - Bełchatów nad Rakówką..;)
    Generalnie, to rzadko bywam teraz w B-towie, jak zaczalem studiowac w Wawie.. a tak, to z POWu..

Serece mi sie kraja..jak widze, ta Twoja..:) - moja musi te pewnie dwa tygodnie jeszcze beze mnie pozyc.. - jak odbiore, to tez sobie zrobie ladne zdjecie..:)

A juz troszke w srodku sie z nia pobawilem takze sympatycznie wyglada..- no zdjecia za czas jakis..:)
  • Batman

Skoro z Bełchatowa jesteś czemu masz podpisa Wawa :> Czyżbyś się swojego miasta wstydził :> Ja musze teraz troszke w swoją zainwestować, jutro sworzeń wahacza wymienie i na razie tyle!
  • Anonim

Zasadniczo, to mozna powiedziec, ze juz z Warszawy:) - od 3 lat - bo tu mieszkam, a w Bełchatowie zjawiam sie raz na 3,4 miesiace na jakies 2,3 dni.. Takze w skali roku jestem max z 10 dni w Btowie..:)

A teraz jeszcze jak jezdze ta moja 318i i wyjezdzam na ta dwupasmowke z Warszawy do Piotrkowa, to noga mi praktyczniez gazu nie schodzi - tylko trzymam 180-190..:)) - co skutkuje nie zuzyciem paliwa, a jego pozeraniem...:))

Nno to o ile sam nie bedziesz wymienial sworznia, to tez sie troche wykosztuje..:) - kurde za moja pojdzie ladnych pare tysiecy..:((

Swoja droga masz dostep do tanich czesci albo moze ktos ma, kto to czyta..-jutro (we wtorek) bede mial liste.. i troche tego bedzie
    -konkretnie czesci do BMW 318i E36 (93r.) - przod..-jak ktos ma to prosze o wpis, kontakt..
    Z gory dzieki..
  • Bartek

Witam. Widze ze zebralo sie tu zacne grono posiadaczy 318! Ja posiadam 318 is z 93r i jak dotąd jestem zadowolony ale kiedys tez pomysle moze M3...
  • Anonim

no z czasem zdecydowanie M3..

Tymczasem sie rozkoszujmy 318..- moja tez 93r tyle ze zwykla..- ale i tak -poki co - odpowiada mi ten stan..
  • lalus

ja miesiac temu kupilem M328 z 2004 roku. facet z niemiec sprzedal mi za 40 000 euro. nie bity, oczywiscie na gwarancji, gps, dvd, skrzynia smg. stan licznika to niestety 52000km:( -jedyna wada...
  • Anonim

stan licznika na takie auto..????? - drogiazg!!

masz moze jakiegos linka do tego modelu, jakies zdjecia, parametry, bo nie moge takiego znalezc - ostatni taki model mam z 2000 roku ??
  • Anonim

:)))) to ja mogę sie pochwalić E36 325 z '93. Jak dla mnie to samochodzik jeszcez za słaby. Teraz ma chyba coś koło 210 KM. Jak go zostawie bedzie miało ze 250 KM ale mam ochotę wymienić na coś mocniejszego. Mażenie to M5 (e34) ewentualnie M3 (e36) a realnie to poszukuje raczej 540 V8 :D najsłabiej 530 również V8. Póki co musze zadowolić się swoim autkiem. Wcześniej miałem jeszcze pare autek. Z ciekawszych mogę zaliczyć SEC 560 (coś koło 360 KM) oraz saaba 9009 CDE (po chipie jakieś 210 KM). Tym ostatniim ostatnii znów jeżdziłem bo własnie go chipowałem znajomymemu któy ode mnie go kupił i o mało go nie rozbiłem :/// Troszeczkę za szybko w zakręt i był popiś heja banana czyli obrót o 180 stopni jazda tyłem i kolejny obrót o 180 stopni do pozycji wyjsciowej (dobrze że w miarę umiem jeżdzić :P )
  • Anonim

wener....ten twój obrót, panie kierowco, to fachowo altonen się nazywa :]
  • Anonim

>ΩlalusΩ napisał
    >ja miesiac temu kupilem M328 z 2004 roku. facet z niemiec...
    M328?? A co to takiego??
    Myslałem, że jak M to M3...328 ma rzędową szóstkę i 193 KM...i SMG tu raczej nie było nigdy, SMG jest tylko przy M3 a dokładniej CSL ma ją w standardzie!!

| |

ZAPRASZAM WSZYSTKICH MANIAKÓW I FANÓW BMW WSZELKIEJ SERI . BMW RZĄDZI OD ZAWSZE I ZAWSZE TAK ZOST...

Miejsca grona (0)