BMW RULEZ [281]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jasiek

Potrzebuje nawiązać kontakt z kims kto jezdzi 325tds e36 oczywiscie ??? Mam nietypowe pytanie, na ktore moze odpowiedziec mi tylko ktos kto taki samochod posiada.
  • Anonim

Mój braciak posiadał takie BMW ale niestety nie TDS tylko benzynka.....

Ale jeżeli nie chodzi ci o coś związanego z silnikiem to z przyjemnością pomogę

więc??
  • Jasiek

No własnie w tym problem, ze nie chodzi o silnik a jego osprzet. Mam problemy z pompą paliwą tą w baku. Na zimnym silniku po włączeniu stacyjki ona rowniez sie włącza i pompuje jakis czas i silnik odpala bez problemu bo ma cisnienie. Na ciepło jednak pompa nie włącza sie i samochod długo kreci zanim odpali (pompa zaczyna pompowac dopiero jak sie kreci rozrusznikiem). Próbuje sie dowiedziec czy w innym samochodzie na ciepło tez pompa sie włącza czy nie?
  • ...

http://www.ksrmotorsport.pl

wewntualnie prosze o wiadomosc na priv to podam gg do keysera.pozdr.
  • mac

wejdz na http://www.bmw-klub.pl/
    Tam uzyskasz każdą informacje o bmw....
  • Jasiek

Dzieki :)
  • mariano italiano

jestem posiadaczem 325 tds, jezeli masz jakies pytania chetnie pomoge.
  • Jasiek

Dzieki za odpowiedz. Z powyższym problemem poradziłem sobie. Jak będe miał jakieś pytania odezwe się i ja równiez służe pomocą w razie jakichkolwiek pytań apropo TDS'a :) Pozdrawiam, Michał.
  • Filipowski

Słuchajcie ja nosze sie z zamiarek zakupu serii 3 z silnikiem 2.5 tds,
    powidzcie mi jakie występuja w tym silniku usterki,na co zwrócic uwage(wiem o nieszczelnisci pompy paliwowej i o problemach z głowicami),ale na co tzeba jeszcze zwrócic uwage przy kupnie.
    Poza tym jak jest ze spalaniem,w jakich granicach wacha się.
    I oczywiscie ogólnie koszty utrzymania ewentualne cześci.
    Z góry dziekuje za jakie kolwiek informacje.
| |

Czesc zapraszam wszystkich fanatyków tej marki :)

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi