-
Jasiek
Potrzebuje nawiązać kontakt z kims kto jezdzi 325tds e36 oczywiscie ??? Mam nietypowe pytanie, na ktore moze odpowiedziec mi tylko ktos kto taki samochod posiada. -
Anonim
Mój braciak posiadał takie BMW ale niestety nie TDS tylko benzynka.....
Ale jeżeli nie chodzi ci o coś związanego z silnikiem to z przyjemnością pomogę
więc?? -
Jasiek
No własnie w tym problem, ze nie chodzi o silnik a jego osprzet. Mam problemy z pompą paliwą tą w baku. Na zimnym silniku po włączeniu stacyjki ona rowniez sie włącza i pompuje jakis czas i silnik odpala bez problemu bo ma cisnienie. Na ciepło jednak pompa nie włącza sie i samochod długo kreci zanim odpali (pompa zaczyna pompowac dopiero jak sie kreci rozrusznikiem). Próbuje sie dowiedziec czy w innym samochodzie na ciepło tez pompa sie włącza czy nie? -
...
-
-
mac
wejdz na http://www.bmw-klub.pl/
Tam uzyskasz każdą informacje o bmw.... -
Jasiek
-
mariano italiano
jestem posiadaczem 325 tds, jezeli masz jakies pytania chetnie pomoge. -
Jasiek
Dzieki za odpowiedz. Z powyższym problemem poradziłem sobie. Jak będe miał jakieś pytania odezwe się i ja równiez służe pomocą w razie jakichkolwiek pytań apropo TDS'a :) Pozdrawiam, Michał. -
Filipowski
Słuchajcie ja nosze sie z zamiarek zakupu serii 3 z silnikiem 2.5 tds,
powidzcie mi jakie występuja w tym silniku usterki,na co zwrócic uwage(wiem o nieszczelnisci pompy paliwowej i o problemach z głowicami),ale na co tzeba jeszcze zwrócic uwage przy kupnie.
Poza tym jak jest ze spalaniem,w jakich granicach wacha się.
I oczywiscie ogólnie koszty utrzymania ewentualne cześci.
Z góry dziekuje za jakie kolwiek informacje.