-
-
świstu
Kupie atrape lewa od kierowcy E30
Warszawa i okolice przesylka niechodzi w gre
http://img45.imageshack.us/img45/49... -
...::MIKI::...
sprzedam swoja bunie czyli E30 rok produkcji 1986 model 316 silnik 1.8 z gazem przebieg okolo 206 tysiecy elektryczne lusterka przyciemnione szyby aluminiowe felgi 15 cali cena do negocjacji info na priv lub pod numerem telefonu 511-813-210..zdjecia w profilu troche nie aktualne ale dzis wieczorem beda aktualne -
Anonim
-
-
Anonim
Witam wszystkich na wstępie
kupię: 2 klamki do szyb (no śmieszne ale troche ciężko mi bez nich)
mam e34, nie wiem czy tylko od tego modelu pasują
-
-
Anonim
-
królik
ja również mam do sprzedania fotele i kanapę do e36 coupe czarne ale jeden fotel granatowy :-/ i felgi aluminiowe w bdb stanie. -
królik
-
Anonim
To i ja.
Boczek lewy w kolorze szarym.
oraz
Mechanizmy szyb elektrycznych (z tym że spalony silniczek lewych drzwi) -
Dziadek
kupie do E36 coupe fotele boczki podsufitke niekoniecznie podłoge ale jak juz w komplecie by byla to tez a najlepiej calutki środek a w ogole najlepiej w jasnej skórze w deską i panelami kierownicy itp
a także silniczek do szyberku no i felgi 16" -
królik
-
CeliN!
posiadam rozne czesci z rozbiorki e30. juz troche czesci wyszlo, a wiec prosze pytac co potrzebujecie. oddam za symboliczne ceny -
Mokotów Dooolny Rodowe !
do sprzedania Laampy eagle eys niewiem czy dobrze napisałem :D z xsenonami 8000k -
BYĆ CZY MIEĆ...
zaślepkę do halogena do zderzaka do e36 compiego w kolorze hellrot - znaczy byleby jasnoczerwony byl
bo nie chce buni krzywdzic zadna siatka tjunninkowa -
Mokotów Dooolny Rodowe !
tez mogło by sie cos znaleść
jakas zzaaslepka
wogóle to est do sprzedania Beemka e-36 93 rok 2.5 L 200KM po chipie. ylko trroche przód skasowany bo był 3 dzwon silnik nieruszony niebierze oleju w srodku dvd skóra czarne szybo z tyłu robiona na M3 bad look na szybie tylniej felgi 17calowe zajebisty wygar 5 tys zł -
Mokotów Dooolny Rodowe !
-
BYĆ CZY MIEĆ...
to jak czerwona zaslepke znajdziesz daj znac na privie co do ceny sie dogadamy:) -
Ciastek
-
ADAM
mam skrzynie od m40 w bardzo dobrym stanie jak cos to pw
KUPIE felgi najlepiej Alpina 16 badz bk racing 171 17 cali od biedy borbet a przod 7.5 tyl 9 cali kontakt pw