BMW [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BARTEK

chyba nie trzeba wyjaśniac...
  • świstu

Kupie atrape lewa od kierowcy E30

Warszawa i okolice przesylka niechodzi w gre

http://img45.imageshack.us/img45/49...
  • ...::MIKI::...

sprzedam swoja bunie czyli E30 rok produkcji 1986 model 316 silnik 1.8 z gazem przebieg okolo 206 tysiecy elektryczne lusterka przyciemnione szyby aluminiowe felgi 15 cali cena do negocjacji info na priv lub pod numerem telefonu 511-813-210..zdjecia w profilu troche nie aktualne ale dzis wieczorem beda aktualne
  • Anonim

ten przebieg to chyba z kosmosu wziełeś...
  • Anonim

Witam wszystkich na wstępie

kupię: 2 klamki do szyb (no śmieszne ale troche ciężko mi bez nich)
    mam e34, nie wiem czy tylko od tego modelu pasują

• BARTEK

klamki to są do drzwi a do szyb to zazwyczaj korbki bądź guziki:)
  • Anonim

Sprzedam fotele i kanapę od e36 coupe (w przystępnej cenie :D)
  • królik

ja również mam do sprzedania fotele i kanapę do e36 coupe czarne ale jeden fotel granatowy :-/ i felgi aluminiowe w bdb stanie.
  • królik

i boczki również. Sorry za konkurencje :p
  • Anonim

To i ja.
    Boczek lewy w kolorze szarym.

oraz
    Mechanizmy szyb elektrycznych (z tym że spalony silniczek lewych drzwi)
  • Dziadek

kupie do E36 coupe fotele boczki podsufitke niekoniecznie podłoge ale jak juz w komplecie by byla to tez a najlepiej calutki środek a w ogole najlepiej w jasnej skórze w deską i panelami kierownicy itp

a także silniczek do szyberku no i felgi 16"
  • królik

mam orginalne 16 od coupe
  • CeliN!

posiadam rozne czesci z rozbiorki e30. juz troche czesci wyszlo, a wiec prosze pytac co potrzebujecie. oddam za symboliczne ceny
  • Mokotów Dooolny Rodowe !

do sprzedania Laampy eagle eys niewiem czy dobrze napisałem :D z xsenonami 8000k
  • BYĆ CZY MIEĆ...

zaślepkę do halogena do zderzaka do e36 compiego w kolorze hellrot - znaczy byleby jasnoczerwony byl

bo nie chce buni krzywdzic zadna siatka tjunninkowa

tez mogło by sie cos znaleść
    jakas zzaaslepka
    wogóle to est do sprzedania Beemka e-36 93 rok 2.5 L 200KM po chipie. ylko trroche przód skasowany bo był 3 dzwon silnik nieruszony niebierze oleju w srodku dvd skóra czarne szybo z tyłu robiona na M3 bad look na szybie tylniej felgi 17calowe zajebisty wygar 5 tys zł

na przód zderzak M3 lezy w domu niezałożony
  • BYĆ CZY MIEĆ...

to jak czerwona zaslepke znajdziesz daj znac na privie co do ceny sie dogadamy:)
  • Ciastek

skrzynia e30 m40 :)

w stanie oczywiścię jak najlepszym.
  • ADAM

mam skrzynie od m40 w bardzo dobrym stanie jak cos to pw

KUPIE felgi najlepiej Alpina 16 badz bk racing 171 17 cali od biedy borbet a przod 7.5 tyl 9 cali kontakt pw
| |

Stare grono BMW w nowym wydaniu. Czyli jedyne prawdziwe grono BMW z Ludźmi którzy naprawdę wiedz...

Fotki

Miejsca grona (2)