BMW [4355]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A_M_S + ...

Proszę wszystkich o wpisy gdzie najkorzystniej kupic ukochane BMW. Interesują mnie (mam nadzieje że nie tylko mnie) sprawdzone i warte polecenia kontakty np. poza granicami kraju.
  • Anonim

dokładnie jak macie jakieś godne polecenia kontakty to piszcie.
  • Marcin?

Właśnie w tej chwili startuje program BMW Premium Selection

Są to samochody z przebiegami 2.000-20.000 km pochodzące bezpośrednio z sieci BMW w Niemczech tzw. ex-AG

Pierwsza partia pojawi sie juz w przyszłym tygodniu i tak systematycznie bedą te samochody oferowane do sprzedaży u nas w kraju.

Będzie można więc u nas kupić używany samochód BMW w dobrej cenie z gwarancja BMW.

Po dokładniejsze info zapraszam do Bawaria Motors - http://www.bmw-bawariamotors.pl
  • _Wiecho_

U mnie....
  • PiotrG- www twojeautozniemiec.pl

hehe, ja miałem kilka aut z zachodnich niemiec z sieci dealerskiej i jednego BMW z resztą nadal mam na sprzedać, ale to wychodzi tylko 15% taniej po wszystkich opłatach niż używka u nas, co do staroci powyżej 5 lat nie mam konkretnego handlowca w niemczech , sam jeżdżę, sprawdzam z włascicielem u dealera autko jak jest ok to je kupuję jak nie to kończy się na wyżuceniu 50 EURO za badanie stanu technicznego.
  • jeeeah

w salonie? :D

w salonie to tak jakby u mnie, tylko u mnie czasami wychodzi taniej :P
  • jeeeah

haha i u Ciebie pewnie tez są wszytskie nietłuczone, ktorymi jezdziła kobieta... i w ogole top i cacy? :-)

(czyt. byla tluczona ale odkad sie ja naprawilo, to stoi do sprzedanioa i juz tluczona nie byla, a kobieta owszem jezdzila jako pasazer, ale w tym nieszczesnym dachowani zginela :-) )

a tak swoją droga to warto wiedziec :)

moge dodac sobie Ciebie do listy? Co prawda narazie mam dwie becie ale kto wie kiedy bedzie potrzebna jakas kolejna :-)

hehe, jak sprowadzam autko i mam je do sprzedania to tylko pod warunkiem, że jest wpis w książce serwisowej i są na naprawę rachunki z serwisu firmowego. Nikomu nie życzę wypadku w BMW, szczególnie z tytułu dachowania, przeważnie jest to wina złych opon lub źle naprawionego autka.
    Jeśli chodzi o nowe to tylko mam zniżki w salonach Niemieckich tylko że tam się kupuje samochody pół roczne i starsze (nówki) hehe, czasami w Polskich coś da się zadziałać
  • Anonim

Koleżko Piotrze,

Potzrebuje rożrząd do iS'a u Fusa 2000pln
    po moich układach ok 1400pln masz coś taniej?

Janku,
    tylko salony nie serwisy, mam na głowie samochody nowe, używane, kredyty, leasingi, księgowość, opony nowe, firmę drukarską, turystyczną, grille w kształcie lokomotyw i fundację dla osób starszych, troszkę tego za dużo na jedną osobę :P
    gosc, do ktorego odsylam to Artur z Ursynowa, ma kompa do BMW i dojście do części BMW tel 603890870. Powolaj sie na Gasinskiego Piotra i powiedz mu co jest dokladnie potrzebne. Dam mu znac, że ktos ma zadzwonic i wszystko w tym temacie. Może coś zaradzi.
  • Anonim

Ok dzieki. Czekam na hajsik i wkrótce bede szukał części. Pozdrawiam
  • ............

najlepiej kupic u mnie:-)

podaj dokladniejsze dane: wypas, przelot, rok, silnik i cene za autko, może ktoś będzie chętny
  • ............

94r,1.8,klimatyzacja strefowa,tapicerka skorzana itd,muzykacena 16000zl
  • gapcio

Poszukiwana e-46 diesel , jakieś na zbyciu? piszcie:)
  • Anonim

Genewa lub Bawaria hehehe:):)
  • zmyslowy profesjonalizm

poszukuje sprawdzonego kontaktu z handlarzami w Niemczech lub kogos, kto zajmuje sie sciaganiem aut w Polsce. Interesuje mnie E90 w silniku 2.0. Cena - do 75000.
| |

GRONO TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA MIŁOŚNIKÓW MARKI BMW. ZAPOZNAJ SIĘ DOKŁADNIE Z ZASADAMI JAKIE TU ...

Fotki

Miejsca grona (5)