-
Jack Sparrow
w 24h udało się zebrać prawie 100 głosów :-) To się nazywa praca zespołowa :-) -
Kajojek xD
Noom :D za to tzreba bedzie wypic cos :P bo takto nie moze byc :D
Jacek a tam w zniżke jakiś %% tez sie zalicza haha xD -
Jack Sparrow
-
łooooo przegieliśmy chyba pałe z tym reklamowaniem; ]
ale praca racja Sparrow, praca zespołowa daje taki efekt =D
jakby ktoś chciał zobaczyć:
http://grono.net/strefa/place/4808/
link działa tylko jak użytkownik ma kartę grona -
-
Jack Sparrow
Wróciłem do domu wchodzę i patrze a tu prawie 300 głosów <lol2> Jesteśmy zaraz za Empikiem :-) Mamy 8 miejsce na 893 <lol2> tylko trzeba poczekać bo chyba o 6 rano się odświeża ta lista :-) -
Kajojek xD
nom ja wysylalem oczywiscie duzo osob odpisalo mi riposte abym na ich miejsca glosowal wiec wiecie, solidarnosc musi byc :-) -
Jack Sparrow
-
-
Kajojek xD
-
Jack Sparrow
-
proces negocjacji z gronem będzie dość czasochłonny. to z ich winy a nie z mojej żeby nie było; ) jak tylko coś będę wiedział to będę pisał obiecuję. swoją drogą Strefa jest tylko jednym z programów jakie uruchamiamy; ) ale na razie nic więcej powiedzieć nie mogę; )
-
Kajojek xD
Loozik, ale mamy wielka nadzieje ze bedziesz nas Jacku informowal na biezaco o wszelkich postepach dotyczacych nie tylko programu Strefa :-) -
Jack Sparrow
Nie chcielibyśmy być zacofani przecież :-) I jak byś potrzebował pomocy w czymś to wal śmiało drzwiami i oknami rano i wieczorem :D Pomożemy :-) -
-
coś z newsów:
Bocianie Gniazdo rozpoczęło współpracę ze Studenckim Klubem Żeglarskim Politechniki Warszawskiej w zakresie organizacji kursów motorowodnych w Warszawie. Szkolimy dla nich; ) SKŻ PW to jedna z prężniej działających organizacji studenckich na największej warszawskiej uczelni - Polibudzie; ] -
Jeśli chodzi o strefe to cały czas czekamy na ruch Grona. Może się doczekamy :P
-
już coś wiem. nawet dużo. zaproponowali nam pewne warunki. jakby to powiedzieć... nie do zaakceptowania; ) może uda się wynegocjować lepsze
-
Kajojek xD
hyhy, ale przynajmniej wiadomo ze cos sie dzieje :P
Jacek pamietaj :D
Masz być jak Bulterier....
Masz być jak Tomy Lee Jones w Ściganym !! :D
buehehe -
Anonim
> już coś wiem. nawet dużo. zaproponowali nam pewne warunki. jakby to powiedzieć... nie do zaakceptowania; ) może uda się wynegocjować lepsze
Toż to jest zwykły przeciek kontrolowany; )