-
Nie wiemy jeszcze gdzie i kiedy dokładnie ale myślimy. Byłby ktoś chętny?
-
Lisek
hmmm pewnie ja ,ron i moze zielakbaran oraz inni maturzysci jezeli nei beda sie uczyc ! ale mi to zalezy zeby zrobic kurs instruktora wiec jakbyscie znalezli laczana oferte i mzoe do czech bo tam tanio ! i wogole jak bedzie cos iwecej wiadomo to ja duzo ludzi namowie -
Dominik' ?
A jak ktos jest totalnym kretynem w zwiazku z nartami to moze jechac jako dobra dusza towarzystwa :D ?? -
>Dominik' ? napisał
>A jak ktos jest totalnym kretynem w zwiazku z nartami to
>moze jechac jako dobra dusza towarzystwa :D ??
Niedźwiedź jak nie jak tak przecież :P
Ja w życiu nart na nogach nie miałem (tych śniegowych) i bym jechał sie nauczyć; ] Postaramy się stworzyć elastyczną ofertę, żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Domyślam się, że od nas będzie zależało gdzie i jak dużo będziemy jeździć. Jeśli chodzi o miejscówke to myślałem nad Czechami, Francją lub Włochami :) Czas: tydzień chyba w ferie (jak ktoś wie kiedy są w przyszłym roku niech da znać :P ) -
-
Fogiel
-
Nanas
>yahoo napisał
>>Dominik' ? napisał
>>A jak ktos jest totalnym kretynem w zwiazku z nartami to
>>moze jechac jako dobra dusza towarzystwa :D ??
>
>Niedźwiedź jak nie jak tak przecież :P
>
>Ja w życiu nart na nogach nie miałem (tych śniegowych) i
>bym jechał sie nauczyć; ] Postaramy się stworzyć
>elastyczną ofertę, żeby każdy mógł znaleźć coś dla
>siebie. Domyślam się, że od nas będzie zależało gdzie
>i jak dużo będziemy jeździć. Jeśli chodzi o miejscówke
>to myślałem nad Czechami, Francją lub Włochami :) Czas:
>tydzień chyba w ferie (jak ktoś wie kiedy są w
>przyszłym roku niech da znać :P )
Ja tez należę do grona żółtodziobów jeśli chodzi o narty :P. Ale pomysł mi się bardzo podoba, z racji ze juz się z zamiarem nauki na nartach jakiś czas nosze :) -
Kaaalinaaa:D
-
Bartek M
Śnieg to też woda, tylko w innym stanie skupienia. A wszystko, co z wodą - jest na TAK :D -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA XD
RACJA PRZECIEŻ !!!!!!!!!!
to chyba będzie mottem tego wyjazdu :P -
Kajojek xD
-
zielynsky
ja też jak najbardziej za! na jesieni robie instruktora z Lisem, więc nauczycieli już macie:D -
♂ Igor ♀ ☼
kozak xD
ja bym się pisał, na wyjazd na narty w tak ciekawym gronie, pomysł bardzo dobry :) -
Rafał
-
Bocian
pomysł naprawdę niezły, jestem całym sercem za, czekam na dalsze info.
BTW - Gola gola gola...! -
Kasiolek
Hejka;)
NIedługo pojawi się konkretna oferta wyjazdu - na pewno kusząca i bardzo atrakcyjna - odkładajcie kasę na zaliczki, kto pierwszy ten lepszy - ilość miejsc ograniczona a naprawdę warto:) -
Kasiolek
I Rafałek niczego sie nie bój ja Cie już tam naucze jeżdzic na tych nartach:) będzie tak samo fajnie jak na morzu;D -
Rafał
>Kasiolek napisała:
>I Rafałek niczego sie nie bój ja Cie już tam naucze
>jeżdzic na tych nartach:) będzie tak samo fajnie jak na
>morzu;D
no mam Kasiu nadzieję -
Kasiolek
Rafałek bądz spokojny......ja po obozie zimowym na uczelni to śmigam;) zobaczysz ze jazda na nartach to sama przyjemność:) więc musisz czatować az pojawią się info i zaczną zapisy;) -
Kaaalinaaa:D
-
Kasiolek