BG [Bocianie Gniazdo] [328]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zielynsky

no to po nartach z bocianim. szkoda.
  • Undrzej

>zielynsky napisał
    >no to po nartach z bocianim. szkoda.

no podobnego zdania jestem, bo mnie 5 dni nie zaszkodzi, ale tez nie wiem jak to bedzie z moimi starymi. sadze, ze troche wam wzrosnie srednia wieku, na obozie;)
  • Lisek

ok to moze zgadajmy sie poprostu na jeden oboz :D z kad ty zielaku jezdziles ?a moze sami ?
  • Rafał

wiedziałem że tak będzie ...
  • Kapsułka

ja pitole.
  • zielynsky

zgadamy się już jakoś prywatnie, nie zaśmiecajmy temu nart z bocianim:PP
  • Skiparapapap

zasmiecamy temat, ale... nananananananana :D
  • Kasiolek

No dobra ale my jako osoby organizujace studiujemy to co mamy zrobic jak ostatnie dwa tygodie stycznia to na uczelni jest masakra bo konczy się semestr i zaczyna sesja????!!!
  • Kapsułka

no nic robicie wypad we własnym terminie jedziecie bez nas my organizujemy swoje wypady... proste
  • Jack Sparrow

Dokładnie tak. W liceach i gimnazjach jak nie będzie was tydzień czasu to napiszecie sobie usprawiedliwienie i po kłopocie :P A studenta jak nie będzie na sesji to dopiero jest początek jego kłopotów :D
  • Lisek

>Jack Sparrow napisał
    >Dokładnie tak. W liceach i gimnazjach jak nie będzie was
    >tydzień czasu to napiszecie sobie usprawiedliwienie i po
    >kłopocie :P A studenta jak nie będzie na sesji to dopiero
    >jest początek jego kłopotów :D

ej ale nie rozstrzasajmy kto bedzie chcial z licealistow pojedzie a maturzysci albo ci co nie moga sami skombinuja... chodz uwazam ze od poczatku powinno napuisane byc dla kogo oferta jest przeznaczona albo zen ie bedzie ona w ferie
  • Undrzej

>Lisek napisał

>ej ale nie rozstrzasajmy kto bedzie chcial z licealistow
    >pojedzie a maturzysci albo ci co nie moga sami skombinuja...
    >chodz uwazam ze od poczatku powinno napuisane byc dla kogo
    >oferta jest przeznaczona albo zen ie bedzie ona w ferie

popieram, wczesniej zaczalbym szukac obozu innego obozu.
  • zielynsky

Lis jak zwykle mądrze. od początku zapewne było wiadomo kiedy wyjazd będzie, a przynajmniej pewne było że nie w ferie. czyż nie tak?
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki