-
Anonim
dobra ale w nożną zagrajmy na jakiejś hali, załóżmy AGA sport na 1905 roku. ekipa 7na rlz. -
Anonim
no dobra to wracajac do tematu:D juz tylko dwa tygodnie :D:D hehehehe -
zielynsky
-
Undrzej
-
-
Tomek
-
Kapsułka
-
Undrzej
>Tomek napisał
>Gratuluje zwycięskiej załodze - Zioło szacunek!
dołączam sie do gratulacji:D mysle, ze w nadchodzacym tygodniu GORL bedzie na prawdę aktywny:D -
kate
-
Fogiel
Pozdro!; ) Szacun i gratulacje dla Zioła, który zrobił kawał dobrej roboty!!! Klasa! Powiedzieć trzeba jeszcze, że ta impreza to nie tylko regaty ale fantastyczna atmosfera, świetni ludzie i swietna organizacja. Dlatego zachęcamy by w przyszłym roku bawiła się w Rynie większa ilość załóg Bocianiego Gniazda. :) -
Anonim
hehehehe, Zioło > reszta :D
świetna impreza, oby w przyszlym roku byla ona jeszcze lepsza, choc jest to naprawde ciezkie to powtorzenia! A wygrana to tak naprawde tylko mała część tego wszystkiego, bo tak jak moj przedmowca napisal:) atmosfera i ludzie dopisali i w żadnym innym miejscu sie tego nie da zastapic! Pozdrawiam xxx -
Mateo
podpisuję się pod gratulacjami:) możecie napisać kto zajął pozostałe czołowe miejsca? -
Rafał
Dzieki za wszystko chlopaki :)
2 miejsce załoga Tomka Kmiotka
3 Załga Wojtka Gorgula i załoga Marka Dobrowolskiego -
Lisek
serce duma wypelnia gdy mlodzi padawani mistrza na sciezce mocy przescigaja :P :D ja wspominam poprzednie i wiem ze teraz tez musialo byc swietnie .szacunek dla mistrzow choc juz szla plota ze niedzwiedz pedalowal pod pokladem :D -
Bartek M
hola hola! jakie wyprzedzają! Nie startowałem! :D
Zaskoczyliście mnie chłopaki kolosalnie; utarliście nosa leśnym dziadkom - kapitanom i instruktorom. Gratuluję! -
Lisek
-
Anonim
-
zielynsky
Ja moge tylko dodać, iż należy się wielki podziw dla organizatorów oraz dla członków ekipy technicznej. Bez nich by to wszystko nie wyszło i niespędzilibyśmy tych wspaniałych dni i nocy, które pamiętać będziemy po części z opowiadań przez lata. Brawa oczywiście dla Rafałka, Olka, Fogielka i Niedźwiedzia, każdy wie i widział za co;)
a i tak Kepitejn Pocisk was dopadnie! -
>zielynsky napisał
>a i tak Kepitejn Pocisk was dopadnie!
heh exaktly XD
Szefo grupy ratowniczo-technicznej nr 2 dziękuje za podziękowania.
szacun zioło!
-
..Kamill..Haskii..