BG [Bocianie Gniazdo] [328]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dobra ale w nożną zagrajmy na jakiejś hali, załóżmy AGA sport na 1905 roku. ekipa 7na rlz.
  • Anonim

no dobra to wracajac do tematu:D juz tylko dwa tygodnie :D:D hehehehe
  • zielynsky

iiii naaa reeeegaaaatyyy na na na na na na!!!!!
  • Undrzej

czuje ze umre.
  • Tomek

Gratuluje zwycięskiej załodze - Zioło szacunek!
  • Kapsułka

Brawo;)
  • Undrzej

>Tomek napisał
    >Gratuluje zwycięskiej załodze - Zioło szacunek!

dołączam sie do gratulacji:D mysle, ze w nadchodzacym tygodniu GORL bedzie na prawdę aktywny:D
  • kate

gratulacje dla Wspaniałej Załogi :) brawo
  • Fogiel

Pozdro!; ) Szacun i gratulacje dla Zioła, który zrobił kawał dobrej roboty!!! Klasa! Powiedzieć trzeba jeszcze, że ta impreza to nie tylko regaty ale fantastyczna atmosfera, świetni ludzie i swietna organizacja. Dlatego zachęcamy by w przyszłym roku bawiła się w Rynie większa ilość załóg Bocianiego Gniazda. :)
  • Anonim

hehehehe, Zioło > reszta :D
    świetna impreza, oby w przyszlym roku byla ona jeszcze lepsza, choc jest to naprawde ciezkie to powtorzenia! A wygrana to tak naprawde tylko mała część tego wszystkiego, bo tak jak moj przedmowca napisal:) atmosfera i ludzie dopisali i w żadnym innym miejscu sie tego nie da zastapic! Pozdrawiam xxx
  • Mateo

podpisuję się pod gratulacjami:) możecie napisać kto zajął pozostałe czołowe miejsca?
  • Rafał

Dzieki za wszystko chlopaki :)
    2 miejsce załoga Tomka Kmiotka
    3 Załga Wojtka Gorgula i załoga Marka Dobrowolskiego
  • Lisek

serce duma wypelnia gdy mlodzi padawani mistrza na sciezce mocy przescigaja :P :D ja wspominam poprzednie i wiem ze teraz tez musialo byc swietnie .szacunek dla mistrzow choc juz szla plota ze niedzwiedz pedalowal pod pokladem :D
  • Bartek M

hola hola! jakie wyprzedzają! Nie startowałem! :D

Zaskoczyliście mnie chłopaki kolosalnie; utarliście nosa leśnym dziadkom - kapitanom i instruktorom. Gratuluję!
  • Lisek

Bartek ty jestes zrodlem mocy :P
  • Anonim

nie no dzisiaj to ja widze Liss cos łoiił
  • zielynsky

Ja moge tylko dodać, iż należy się wielki podziw dla organizatorów oraz dla członków ekipy technicznej. Bez nich by to wszystko nie wyszło i niespędzilibyśmy tych wspaniałych dni i nocy, które pamiętać będziemy po części z opowiadań przez lata. Brawa oczywiście dla Rafałka, Olka, Fogielka i Niedźwiedzia, każdy wie i widział za co;)

a i tak Kepitejn Pocisk was dopadnie!
  • yahoo

>zielynsky napisał
    >a i tak Kepitejn Pocisk was dopadnie!

heh exaktly XD

Szefo grupy ratowniczo-technicznej nr 2 dziękuje za podziękowania.

szacun zioło!

• ..Kamill..Haskii..

szacun dla was a ja mialem 14 i tak jest zajebiscie; ]
| |

Bocianie Gniazdo Licencjonowana Szkoła Żeglarstwa PZŻ http://www.bocianiegniazdo.org/ Galeria gr...

Fotki