- 1
- 2
-
Kajojek xD
Tegoroczna RAFA będzie odbywać sie 22.11.2008 w Resursie Obywatelskiej przy Ulicy Malczewskiego 16.
Więcej informacji wkrótce :-) -
-
Pauline
ja nic nie mam do RAFY ale z roku na rok staje się coraz bardziej "nowoczesna". mógłby nastąpić powrót starych, dobrych szant; ) -
Lisek
>yahoo napisał
>...wtedy kiedy Główna Narada Szkoleniowa PZŻ w Radomiu :)
ale uchachane mordki prezesow pojawia sie chocby spoznione? rok temu bylo fajnie (podobal mi sie motyw zdjec z regat w tle) -
-
Anonim
Lisek napisał:
ale uchachane mordki prezesow pojawia sie chocby spoznione? rok temu bylo fajnie (podobal mi sie motyw zdjec z regat w tle)
hmmm nie pamietam ?! -
Kajojek xD
Ale zeby nie cieszyc sie za dlugo pomimo prosb ze strony wladz i oraganizatorow RAFY niestety pani dyrektor Resursy nie zgodzila sie na sprzedaz alkoholu w budynku; D wiec trzeba sobie radzic samemu :P
ps. Naszczescie niedaleko jest Messa; -D -
Anonim
-
Lisek
>B@mbo napisał
>to rozdawac mozna jak nie mozna sprzedawac :D
dobrze gada polac mu :D no Pawełek ja pamietem ze nie pamietasz :Dhmm smozemy zrobic zrzute . bambo ty pomagasz przy organizacji bo ja bym poszedl i pomogl zeby potem przyoszczedzic na wejsciowce :D:D -
Anonim
Klub Osiedlowy USTRONIE
ul.Sandomierska 14
idziesz i mówisz ze chcesz pomoc w organizacji Rafy napewno Cie przyjmą :D
w poniedziałek od 18 :d -
Lisek
od 18 do ktorej ? myslisz ze jak pomoge to mnie wpuszcza ? za free ? mam liczne talenty co sami wiecie :d -
Anonim
-
Anonim
Plakat znajduje sie pod linkiem:
http://beta.wyslijto.pl/plik/h8aaku...
XXVIII Ogólnopolskie Spotkanie z Piosenką Żeglarską "Rafa 2008" odbędzie się w sobotę, 22 listopada w Radomiu. Patronat nad festiwalem objął Prezydent Radomia p.Andrzej Kosztowniak. Przesłuchania konkursowe odbędą się w siedzibie klubu Bra De Li w Domu Kultury "Ustronie" przy ul. Sandomierskiej 14. Koncert główny zaplanowany jest na godz. 19.00 w sali Resursy Obywatelskiej. Na "Rafie" przewidziane jest wręczenie nagród Radomskich Regat Żeglarskich, w tym nagrody głównej ufundowanej przez J.E. ks. biskupa Zygmunta Zimowskiego. -
Undrzej
-
Pauline
-
Undrzej
-
Pauline
-
Kajojek xD
-
Anonim
-
Zachar
-
>moroq^ napisał
>ah te podroze po radomskich klubach...
A właśnie Olek gdzie Ty wczoraj zniknąłeś?
- 1
- 2