• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lechuj

ktos juz widzial? ja wlasnie sobie obejrzalem i sie lezka w oku kreci:) Ja wiem, obrona twarza i walki na cepy to moze kiepska promocja boksu technicznego, ale ciagle w pamieci pierwszego Rockiego majac (a dawno temu przeciez go nagrali) nie moge oprzec sie rozrzewnieniu
  • Anonim

obejrzałam z zainteresowaniem aczkolwiek holyłuuud na maksa, Rocky'ego kochałam jako dziecko a jako dorosła osoba uważam, że lekka żenua :/ mogło byc gorzej, akcja mogła się toczyć na Titanicu :P
    wolę Wściekłego Byka obejrzeć jeszcze miliard razy
  • Anonim

fajny ten rocky, nie zgadzam sie ze holylud na maksa, nie jest to kino offowe ale tez nie jakas hiper mega super produkcja, fajnie sie ogladalo leska sie zakrecila, powiedzialbm pare jeszcze slow ale nie chce robic spojlera ogladac panie i panowie
  • Anonim

nie wiecie kiedy jest premiera w kinie?
  • Anonim

ja oglądalem jakos przed gwiazdką...:| czyli po premierze światowej 20grudnia...a na antypodach u nas to chyba 9.03...żal
  • Anonim

polowa filmu nudna jak cholera, dopiero potem sie jakos rozkreca, jak na taki wielki powrot mogli nieco lepsza fabule wymyslec moim zdaniem
  • Anonim

ni zgadzam sie, zrszta fabula nie byla nigdy mocna strona calej seri filmow o rocku :)
  • peyton

leci juz w kinach, czas najwyzszy sie wybrac ...
    chociaz nie jestem fanka takich reaktywacji
  • Gościu

>filozofulicz ny napisał
    >ni zgadzam sie, zrszta fabula nie byla nigdy mocna strona
    >calej seri filmow o rocku :)

hehehe zgadza sie, wlasciwie wszystkie czesci mialy taka samą fabułe...oprocz czesci 5, gdzie wszystko wyjasnilo sie na ulicy :) to byla fundamentalna zmiana :D
  • Anonim

Rocky Balboa rlz 4ever! Seria Rocky to najwspanialsza seria jaką kiedykolwiek w życiu widziałem. Sylvester Stallone był (przed rolą w Rocky I) zwykłym chłopem z ulicy. Był dość ubogi. A dziś? Rocky przyniósł mu sławę, zaczął grać w kolejnych częściach, potem zaczął grać w innych filmach jak np. Rambo, Tango & Cash ikilka innych. Teraz jest milionerem. A wracając do filmu: widzieliśćie kiedyś tak wspaniałych aktorów w innym filmie? Widzieliśćie taki scenariusz? Mistrzostwo.
  • Anonim

Wspaniałych aktorów? Gdzie oni są? Scenariusz? Jeżeli wspaniały scenariusz to taki, który rozkiminiasz po 5 minutach filmu, to jaki jest beznadziejny?
    Jedyne co mi się naprawdę podobało to, to że walka była by HBO i wszystko było zrobione dość profesjonalnie, poza stylem walki Rocky'ego.
    Ogólnie film można obejrzeć, ale nic specjalnego.
  • Anonim

>Wspaniałych aktorów? Gdzie oni są?

Każdy ma swoje zdanie, jak dla mnie Ci aktorzy są dobrzy.

• Anonim

jak dla mnie film pierwsza klasa. po pierwsze rocky walczył z antonio tarverem prawdziwym bokserem wagi półciężkiej a po drugie walka odbyła sie w mandalay bay.film był super warto na niego iść i wydać te 16zł. każdy fan rocky'ego musi to obejrzeć
  • Anonim

16?? chyba 12zeta hehehe
  • Anonim

ja płaciłem 16:P
  • Maks

ktora czesc serii wam sie najbardziej podoba? mi 3..
  • Anonim

pierwsza
  • Anonim

nastepne to tylko powielanie schematu
  • Maks

moze masz i racje, ale powielano bardzo dobry schemat
  • Matems

2 i 4 :D
  • 1
  • 2
| |

dla milosnikow boksu zawodowego jak i amatorow trenujacych i wszelakich zapalencow :)

Fotki

Miejsca grona (0)