-
nandu
-
Anonim
A mnie boli to, że moje perfekcyjne okulary przeciwsłoneczne mają nową ryskę i to, że konwencja w Warszawie będzie dopiero w czerwcu. -
Sanguine de'Viant
-
Kred.
-
-
Anonim
-
Kred.
-
Anonim
Boli mnie, ze dziesiatki lat marnuje sie miliardowe sumy dla glodujacych murzynkow w afryce i dalej gloduja, zdychaja i prezerwatyw nie chca uzywac, kiedy ja musze sie meczyc z marna stalka Neostrada Plus, z marnym kompem, w bloku, bez nowego telewizora, bez fajnego motoru.....czemu kurde MI jakiejs kasy ktos nie da...a na te murzyny w bloto wyrzucaja...a przeciez ja POLAK to sojusznik Wujka Sama. Gdzie logika ?? :| swiat jest niesprawiedliwy -
Anonim
A mnie się wydaje, że czasem mnie boli to, że tak naprawde nic mnie nie boli:) -
Ni hao
mnie czasem w glowie lupie gdy pod prysznicem poslizne sie na mydle i wyrzne lepetyna o posadzke :P -
Marti
A mnie boli tyłek po wczorajszym wypadzie na rower.Normalnie mam takie zakwasy,że nie poszłam na wf!A Ty Nico jesteś strasznym egoistą!Tam zdychają, a Tobie motor po ch... potrzebny!!Nie narzekaj. -
Grono.Net
no motor potrzebny woził by murzynków do szpitala buahahahahahahahahahahaha -
Mrówcia
Mart zgadzam się z Toba, na co Ci ten motor. I to właśnie boli, że na świecie żyją egoiści -
Torvus
-
Grono.Net
-
Małgorzata
-
Grono.Net
-
Małgorzata
a jakiej? bo wiesz, jestem trochę wybredna; ale masz plusa za bezinteresownosc :)
-
kiss and vomit
-
Małgorzata
-
Fabiola
a mnie chyba najbardziej boli gdy trace ludzi których kocham->bezpowrotnie