Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nandu

boli mnie utopijna ciekawość moja osobą
  • Anonim

A mnie boli to, że moje perfekcyjne okulary przeciwsłoneczne mają nową ryskę i to, że konwencja w Warszawie będzie dopiero w czerwcu.
  • Sanguine de'Viant

A mnie boli firanka w tle niebieskiej baby z pierwszego zdjęcia
  • Kred.

Bolioko i dupa trochę, ale tak fajnie, przyjemnie calkiem
  • Anonim

Boli mnie to, że mieszkam w Kołobrzegu :)
  • Kred.

E, sa gorsze miejsca na Ziemi. Ale bol to jednak bol.
  • Anonim

Boli mnie, ze dziesiatki lat marnuje sie miliardowe sumy dla glodujacych murzynkow w afryce i dalej gloduja, zdychaja i prezerwatyw nie chca uzywac, kiedy ja musze sie meczyc z marna stalka Neostrada Plus, z marnym kompem, w bloku, bez nowego telewizora, bez fajnego motoru.....czemu kurde MI jakiejs kasy ktos nie da...a na te murzyny w bloto wyrzucaja...a przeciez ja POLAK to sojusznik Wujka Sama. Gdzie logika ?? :| swiat jest niesprawiedliwy
  • Anonim

A mnie się wydaje, że czasem mnie boli to, że tak naprawde nic mnie nie boli:)
  • Ni hao

mnie czasem w glowie lupie gdy pod prysznicem poslizne sie na mydle i wyrzne lepetyna o posadzke :P
  • Marti

A mnie boli tyłek po wczorajszym wypadzie na rower.Normalnie mam takie zakwasy,że nie poszłam na wf!A Ty Nico jesteś strasznym egoistą!Tam zdychają, a Tobie motor po ch... potrzebny!!Nie narzekaj.
  • Grono.Net

no motor potrzebny woził by murzynków do szpitala buahahahahahahahahahahaha
  • Mrówcia

Mart zgadzam się z Toba, na co Ci ten motor. I to właśnie boli, że na świecie żyją egoiści
  • Torvus

a ja chcę jepa "(
  • Grono.Net

a ja mazde mx-3 :D i to szybko
  • Małgorzata

a ja chcę wyjść za mąż i zostać kurą domową :P
  • Grono.Net

jak juz będziesz to się do mnie zgłoś mam 2tony paszy; ];];]
  • Małgorzata

a jakiej? bo wiesz, jestem trochę wybredna; ale masz plusa za bezinteresownosc :)
  • kiss and vomit

a skąd wiesz że on Ci chce to oddać za darmo? :>
  • Małgorzata

nie dopuszczam do siebie innej możliwości.. :>
  • Fabiola

a mnie chyba najbardziej boli gdy trace ludzi których kocham->bezpowrotnie
| |

BÓL: jaki lubicie, jakiego pragniecie, jakiego nienawidzicie, przed jakim się chowacie... co ...

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi