-
<3monica<3
którą z tych dwóch aktorek lubicie bardziej??ostatnio dowiedziałam się że są one kuzynkami i tak jakoś zaczęłam sie, zastanawiaćktóra lepiej gra i która jest ładniejsza...jakie jest wasze zdanie?? -
Anonim
Moim zdaniem Kajol... naprawde po obejrzeniu Fanaa uświadomiłam sobie że ona jest niezastąpiona. Najpiękniejsza aktorka Bolly. Rani też dobrze gra, jest ładna no ale to nie to samo co Kajol...; ) -
♪ aś ♪
Bardzo lubię obie aktorki :) każda z nich ma w coś wyjątkowego... nie potrafię wybrać pomiędzy nimi :)
-
Kasia K.
-
-
"Marina"
Kajol :D 10000000000 i jeszcze wiecej Kajol :)))
Czekam na UMAH :)
Rani ma tylko ta przewage ,że jest cały czas na ekranie a Kajol co chwila znika; ( -
Caroline^^
Kajol! :) Ona jest poprostu świetna pod każdym względem. I lubie jej szczerość. Naprawde cenię to sobie. Jednak niektórzy uważają poprostu że Kajol jest chamska. Moim zdaniem to poprostu szczerość i mówi to co myśli. Kajol jest świetna i za to ją uwielbiam. -
Anonim
a ja wole rani. ma genialny glos,a poza tym gra naprawde zroznicowane role w dobrych filmach.
kajol jest fajna, świetnie gra z srk ale jej role sa w sumie podobne do siebie (ok, fanaa jest genialna, ale dopiero w tym filmie zobaczylam, ze to naprawdę dobra aktorka) -
Anonim
Wolę Kajol, w Faniee świetna w Czasem słonce... to już w ogóle, zabawna, uśmiechnięta; D A Rani nieee, w Nigdy nie mów żegnaj, działała mi na nerwy i najmniej ją lubiłam. -
Iwona
Kajol! Kajol! I jeszcze raz Kajol! Najlepsza aktorka jaką widziałm. Jej gra jest po prostu świetna. Dobrze tańczy a jej mimika twarzy jest genialna :) Uwielbiam ją. Szkoda że tak rzadko gra. Ale jak twierdzi ,przyjmuje role które jej się podobają. I słusznie.
No i duet z SRK.....Cudo.
Rani też bardzo lubię jest na 2 miejscu :).Też bardzo lubię jej głos. Ale to ona dla mnie ma wszystkie role podobne. Ale też jest fajna. -
Anonim
-
Gosica
Ja wolę KAJOL; ).
Ona ma coś w sobie...obie aktorki są bardzo ładne....ale to Kajol wygrywa swoją naturalnością i słodkim zachowaniem :p. -
<3monica<3
hehe...ja nie chcę nawet wybierać pomiędzy nimi, bo obie są wspaniałe. W nigdy nie mów żegnaj rani ma rolę troszeczkę wkurzającą ale i tak da się wytrzymać. Pewnie wiedzieliście to już przede mną ale rani bardzo dużo wagi przywiązuje do pracy i domu, to dla niej najważniejsze a kajol jest poprostu wszechstronna...:):) -
Anonim
-
czasy Rani juz minely.teraz nową ,,rani" jest wlasnie Kajol.Nikt nie ma tyle wdzieku co ona(no chyba ze niejaki Srk...)
-
Anonim
-
Andzia
-
Angie
> czasy Rani juz minely.teraz nową ,,rani" jest wlasnie Kajol.Nikt nie ma tyle wdzieku co ona(no chyba ze niejaki Srk...)
Chcesz przez to powiedzieć, że Rani kiedyś już zajęła miejsce Kajol? Bo pani Devgan zaistniała w Bollywood dużo wcześniej niż jej kuzynka..i nie wydaje mi się, żeby nawet w czasie zawodowej nieobecności Kajol (2002-6) ktoś zajął jej miejsce.
Jestem zdecydowanie za Kajol. O niej z pewnością nie można powiedzieć, że dostaje wciąż takie same role i grywa podobne postacie..(Baazigar, Yeh dillagi, Gupt, Fanaa), a nawet teraz uroku ma tyle samo co w wieku 17 lat..:) -
Anonim
-
Zdecydowanie Kajol! Za "kuczkucze" "kabikucze", za "dilwale", fanaa..... za wszystko!
-
BziuM