-
Emalka NN
Poznaj swoje ciało, popraw koordynację, popracuj nad rytmem i rozciągnięciem, naucz sie podstaw tańca klasycznego i krótkich choreografii.
Zapraszmy na zajęcia do Mash Garage
ul. Górczewska 62
w okolicy Parku Moczydło
http://www.campus.edu.pl
Bollywood Dance strat 6 maja godz. 17.30
Grupa dla osób które tańczyły chociaż miesiąc.
sala z lustrami, grupa kameralna do 10 osób.
Zajęcia prowadzi Kalina Duwadzińska
zapisy e-mailem: taniec@campus.edu.pl
Podaj imię, nazwisko, telefon, opiszemy z potwierdzeniem.
Zapraszamy! -
Lady Catherine
-
*Kinia*
Zajęcia z tańaa bollywood
Energyfitness Club
Zajęcia w niedziele o 17:00 (zajęcia są od stycznia, ale początkujących także zapraszamy)
ul. Grochowska 170A
przyst. tramwajowy Czapelska (1 przyst. od ronda Wiatraczna)
Pozdrawiam :) -
FAYA :D
-
-
Lady Catherine
Czuben to pierwsze by bardziej pasowało bo to na górczewskiej... ale nie wiem jak to z początkującymi... <mysli> -
FAYA :D
przede wszytskim trzeb się dowiedzieć ile kosztuje i czy uda nam się tam załapać;)a z dojazdem jakoś sobie poradzimy;) -
Lady Catherine
-
Kala
Grupa jeszcze nie ruszyła. Poziom dostosuję do umiejętności grupy, tak żeby każdy mógł nauczyć się jak najwięcej.
Pozdrawiam
Kalina -
-
Kala
Ścisłej granicy wiekowej nie ma. Są to zajęcia dla młodzieży i dorosłych.
Zapraszam :) -
Zuzia Waksman
Mnie zafascynowały tańce Bollywood i zawsze oglądając te filmy tańczę. Czy mi idzie? Chyba nawet, bo jak tata to ukradkiem podejrzał powiedział, że bardzo fajnie. Nawet jeśli jest to prawdą, to zupełnie inaczej uczy się z nauczycielem i o wiele więcej to daje, więc też bym się chciała zapisać. Pod koniec roku szkolnego to chyba nie ma sensu? Nie wiecie może czy są może jakieś grupy wakacyjne, bądź takie, które zaczynają od początku roku szkolnego? Tylko, żeby były dla zupełnie początkujących... -
অপসারা
http://www.ntf.pl są jakieś chyba początkujące teraz, więc może są jeszcze miejsca -
Agata
wiem, że w rivierze często organizowane są różne warsztaty, może w wakacje również. warto się na to wybrać, a w październiku już byc troszkę obcykanym :) -
Anonim
Nie wiecie może gdzie dokładnie odbywają się zajęcia na krakowskim przedmieściu, jak się tam dostać? -
^^JOasia^^
są jeszcze zapisy w wawie w kabaty dance studio dla młodzieży i dorosłych trwają jeszcze zapisy i lekcje będą sie odbywały w niedziele o 18.30 (trwały będą 90min,cena 130zł); ]; ]; ] -
Kala
Studio tańca NTF ma siedzibę w Hotelu Europejskim (na przeciwko Hotelu Bristol). A przy wejściu siedzą panowie, którzy mogą udzielić dalszych informacji, jeśli ładnie ich poprosisz :) -
kagie
Jeśli jesteście ze stolicy to ja mogę zaproponowac bardzo fajne miejsce ,gdzie można uczyś sie tańca brzucha,tańca bollywood http://www.taniec-orientalny.waw.pl...
Wszyscy chodzą na jakieś nowoczesne tańce,a przeciez nie każdy ma ochotę uczyć sie hip-hopu.Dlatego tutaj mamy szanse sprawdzić sie w tym co naprawde czujemy i sprawi nam duża przyjemność.