- 1
- 2
-
Hej!
Ponieważ w temacie o kolejnej edycji BD wywiązała się dluga dyskusja na temat sprzątania na gronie (co jest strasznym off topic'kiem), postanowiłam, założyć nowy temat, przeznaczony do zamieszczania próśb, skar i zażaleń na pracę moderatora.
Co do wspomnianej dyskusji, to skoro uważacie, że to ułatwi kontakt z groniakami (a o to w końcu wszystkim nam chodzi), zakładajcie nowe tematy, ale umówmy się, że będą kasowane mniej więcej tydzień po imprezie. Pasuje?
Przy okazji przypominam o nie tworzeniu duplikujących się tematów. Również takich jak V-Z oraz V-Z 10 listopada na DVD. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym filmem, to jestem pewna, że znajdzie datę premiery w temacie ogólnym.
Nie chcę kasować już powstalych wątków, ale nowe będę usuwać.
Pozdrawiam i czekam na sugestie, ewentualnie KONSTRUKTYWNĄ krytykę (głosów typu "jest beznadziejnie" bez żadnego pomysłu na poprawę, nie biorę pod uwagę.)
zoira -
Paolo
Ja tam napiszę, że jest fajnie.
Czy takie głosy brane będą pod uwagę???; )
PS. Od razu przepraszam Zoira za ten dziecinny wybryk, ale dawno mnie tu nie było i chciałem jakoś zaznaczyć swój powrót :D -
jac
ooo, nawet nie wiedziałem że Zoira wspaniała Zoira to moderatorka :)))
Ja mam taki pomysł żeby wzorem innych gron tematy evergreenowe czyli np "Najlepsze filmy jakie widzieliście" czy "Favourite Songs" były zawsze na górze.
pozdrawiam uroczą pani moderator :) -
ewa tejlor krass
to ja tez sie moge publicznie pokalac za v-z bis
a moderator jest git
łubudubu łubudubu niech nam żyje... -
-
Nie napisałam, że pochwały przyjmuję, bo to się rozumie samo przez się
:D
-
Anonim
-
alice marie
-
Anonim
-
Marianna
fajnie jest. tylko trudno nie dublowac tematów jak ich jest 20 stron.
szkoda, że nie da się grupować wątków na gronie. na tym byłoby dość łatwo: 1-filmy wg tytułów, 2-aktorzy, 3- dyskusje i plebiscyty co sie komu podoba, 4- kultura Indii, 5-imprezy...
a może by się dało to zrobić? hm, ale to cały system grona trzeba by zmienić.
póki co przekopuje sie przez stare wątki, zeby ise nie powtórzyć; ) -
Nie znam się za bardzo, ale myślę, że by się dało. Np coś na zasadzie gron w gronach... Ale z tym to trzeba się zgłosić do samej góry...
-
-
Disco Inferno
-
Marianna
też mi się tak zdaje, że póki co grono nie przewiduje... ale może kiedyś... a może warto zaproponować? na dużych gronach to by sie przydało. -
Hej!
Gdzieś przeczytalam, że "do kitu moderatorka"... Chyba jednak nie jest tak źle... Choć faktycznie, trochę mnie tu nie było... Sorry... Na swoje usprawiedliwienie mam to, ze od paru miesiecy net w domu dziala mi tylko od 14-22 a o tej porze rzadko kiedy mam czas siedziec na gronie...
Byłoy fajnie, gdybyscie podsylali mi linki do glupio zalozonych, dyplujących się lub nieaktulnych tematow. Wtedy kasowanie ich buloby szybsze.
dzięki i pozdrawiam; ] -
SuperAdaŚ i aż tyle
Usun moj temat stary bo widzialem pewne zastrzezenia co do sensu jego istnienia;)
z gory dzieki i pozdrawiam modelatolkie; ) -
jac
Wnioskuję do towarzyszki Zoiry o zrobienie trzeciego "żółtego" tematu ciągle będącego na górze - "Bollywood (Bolly) w TV"
Mojego wniosku chyba nie muszę zbytnio popierać:)
Pozdrawiam :) -
Marta
czy można by do jakichśtam zasad działania forum wpisać taki postulat: "uprasza się o formułowanie postów w języku polskim"?
strasznie to jest męczące, kiedy trzeba się przedzierać przez kilometrowego posta, który nie ma ani jednego przecinka, za to ma milion błędów ortograficznych, fleksyjnych i jakich jeszcze się da.
ja rozumiem, że niektórym gronowiczom jeszcze sporo brakuje do matury, ale do licha... -
vil
Marta, obawiam się, że to nie ma sensu, bo ci "niepiśmienni" i tak z reguły nie czytają regulaminów :(
Poza tym, Zoiro, kwiatuszku złoty, gdzie Ty się podziewasz? Trolle nam się tu panoszą... -
jac
Nie wiem gdzie to zamieścić więc piszę tu :)
Kliknijcie na
http://www.hellobollywood.eu/Film%2...
i zobaczcie pierwszego kolegusa od lewej. Wg informacji to niejaki Akshay Khanna. Nie wiem czy na pewno on, na innych zdjęciach trochę się różni.
Ale KONKRETNIE NA TYM jest łudząco do mnie podobny :)))
Oczywiście za wyjątkiem brwi, ja takich nie mam :)
A tak tylko chciałem się pochwalić :) -
Jac.... czemu obrażasz Akshaya Khanna? Że podobny do ciebie? No jak tak możesz......
- 1
- 2