-
vil
AkshayE on się zwie.
Szkoda, Jac, że nie jesteś podobny do pierwszego z prawej...
... a może i lepiej. :P -
jac
A nie powinno być "podobny do Khanny" a nie "Khanna"? :))
Ja tam nie żałuję, żem nie podobny do tych dwóch, jak miałbym sobie wybierać wygląd to twarz i sylwetka Boba Marleya byłaby dla mnie the best :)
Ale to tak na marginolu :) -
Anonim
-
Anonim
ja mam taką sprawę, właściwie to petycję: o to, żeby moderatorzy ostrzegali/ banowali/ wprowadzili jakiekolwiek sankcje wobec osób spoilerujących na temat filmów.
oczywiście chodzi mi tu o przypadki gdy ktoś odpowiednio tego nie oznaczy, co do reszty to nie mam nic przeciwko=)
fakt że nie zdarza się to często, niemniej jednak wolałabym nie wiedzieć kilku rzeczy na temat filmów, które już niestety wiem=[
z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. -
-
ewa tejlor krass
nie bede sie obrazac na priwie, bede sie obrazac publicznie, jako rownoprawny uzytkownik tego grona nie zycze sobie cenzury skierowanej przeciwko budujacemu i sensownemu tematowi, pierwszemu od dawna na tym formum, sluzacemu celom reformatorskim, wskazujacemu droge odswiezenia tego forum,
to nie jest wina autora, ze nie wszyscy rozumieja jego intencje, zdaje sie wlaczajac w to moderatorke
a moderatorka iwona zachowala sie w sposob co najmniej paranoiczny kasujac te watki
na jakiej podstawie? czy caly watek cie obrazal? kogos innego? wulgaryzmy moze tam wystepowaly w duzej ilosci? a moze byl nie na temat? halo, czy bycie moderatorem grona tak cie ekscytuje, ze cos musisz czasem skasowac? nie kąsam
wstyd prosze panstwa, normalny wstyd -
Marta
władza jest jak narkotyk, władza to wielka siła, gdy uklękniesz dłoń poda, lecz umie też zabijaaaaaać... (sory, tak mi sie skojarzyło, wiem wiem, to nie jest piosenka z bollywoodu, ale do rang de basanti albo lagaan by pasowała).
moze by ustalic przez glosowanie kryteria kasowania watkow? jak rozumiem, watki nie na temat zostaja. czy meta-wątki powinny być zatem kasowane? to takie zupełnie nie w duchu współczesnej literatury, moi drodzy!
ale skoro już wątki meta są kasowane, to co będzie się działo z wątkami 2-meta albo i więcej-meta? będą się mnożyć w nieskończoność a moderatorka nieźle się narobi, zanim je wszystkie zniszczy! czy nie lepiej więc dać spokój wątkom meta? -
ewa tejlor krass
czy w ilustracjach z boku grona dotyczacego filmow bollywoodzkich koniecznie musimy ogladac prywatne zdjecia uzytkownikow? -
Marta
No dobra, poważne pytanie do moderatorek - czy można dosadnie i bezpodstawnie obrażać współgronowiczów?
Jeśli nie, to czemu moderatorki nic nie robią? A jeśli tak, to po co ten wątek o moderacji?
Nie wnikam w to, czy obraźliwe posty są przejawem głębokich problemów emocjonalnych czy też zwykłego chamstwa, bo mi wszystko jedno. Ale już się zrobiło całkiem nieprzyjemnie na tym forum, na tyle nieprzyjemnie, że nawet się to nie kwalifikuje na żartobliwe komentarze. -
-
Marta
-
Teraz ucze się do kolokwium. Przejrzałam ostatnie tematy i nie zauważyłam nis takiego strasznego.
-
karmelka
prosiłabym o oczyszczenie z offtopów wątku "Filmy do dodane do gazet, czyli na co bollymaniak polować powinien :D" -
K
zróbcie proszę porządek w przyklejonym wątku o filmach dodawanych do gazet -
~ Hela ~
-
-
jac
rzeczywiście, Hitler to troszkę nie na miejscu, lepiej byłoby "To ja, wasz Łukaszenka" :) -
Strun@♪ ♪♪ ♪
-
~ Hela ~
-
a u mnie uśmiech i wrażenie jakby moderatorka starała się podchodzić do swojej funkcji i postrzegania przez innych z dystansem:)
-
m.
Dla naszego Klienta, firmy oferującej usługi outsourcingu sprzedaży i obsługi Klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko Konsultant Telefoniczny
Opis stanowiska:
- telefoniczna obsługa Klientów;
- analiza potrzeb Klientów;
- informowanie o promocjach i ofertach;
- pozyskiwanie nowych Klientów;
Oczekiwania:
- wiek 16-26 lat
- umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów;
- elokwencja i dobra dykcja;
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku;
- zaangażowanie, umiejętność pracy w grupie;
Oferujemy:
- elastyczne godziny pracy;
- gwarantowana stawka godzinowa + premie za wyniki;
- szkolenie;
- wygodną lokalizację;
- przyjemną atmosferę i zgrany zespół;
Osoby zainteresowane proszę o przesłanie aplikacji na adres: m.walendzik@independentgroup.p l