-
Daniel
-
Anonim
-
Marta
Ishq to bardzo zabawny film, ale raczej z rodzaju zupełnie absurdalnych. Poziomu wizualnego Fanaa też się nie spodziewaj. -
ewa tejlor krass
-
-
Iwona
Mi się Fanaa niezmiernie podobała :) A co do Kajol to myślę że to jedna z najlepszych, a nawet najlepsza aktorka Bollywood. Uwielbiam ją za jej urodę, talent, dystans do siebie i specyficzne nieziemskie poczucie humoru :) -
Kasia
-
Fanaa jest zbyt genialnym filmem, zeby sie marnować na 1 miejscu jakiejkolwiek listy, jest ponad to wszystko...
A co do innych genialnych filmów z Kajol? hmmmm otworzyłam sobie liste jej filmów i tak patrze.... film, w którym Kajol prześladowała jakas dziewczynke i sie pozniej okazalo ze jest jej matką.... tylko nie wiem który to, albo Dil kya kare, albo Pyaar to hona hi tha -
Anonim
-
Marcin
to bedzie Dil kya kare :) ale Pyaar to hona hi tha tez nie najgorszy a jak dla mnie no to K3g tez genialny film :D -
Kasia
-
Anonim
Hejo... Otóż ja ją pierwszy raz obajrzałem w Czasem Słońce i się normalnie zauroczyłem, Ona po prostu WYMIATA!!! A w Żonie dla zuchwałych ma perfidnie zrośnięte brwi, ale nawet to dodaje jej uroku... -
Oska wa e ga jozu desu.
Kajol jest wspaniała, naturalna i pełna wdzięku:)
I ten uśmiech-kwintesencja Bollywoodu;-) -
Panna z wilka
Kajol jest jak wino- im starsza tym ładniejsza :)
Moim zdaniem jest bardzo inteligentna, ładna i ma niesamowite poczucie humoru... Ah... po prostu pozazdrościć:) -
kurde po raz 1 slysze o Dil kya kare...skad wy bierzecie takie filmy?
-
-
Anonim
-
jac
a wczoraj 65. urodziny obchodziła Tanuja, czyli mama Kajol i Tanishy.
Prawda, że śliczna była w młodości?
http://www.bollywood501.com/classic...
Wszystkiego najlepszego! -
jac
a w czwartek nasza kochana Kadźolka obchodzić będzie 35. urodzinki :)
|
|
dla tych, dla których częściej kabhi kushi niż kabhie gham
Miejsca grona (2)
-
www.Szkolytanca.pl Bolesława Prusa, Warszawa
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce