Bollywood [3351]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asiek

Czy ktoś ma napisy do filmu "Hum Dil De Chuke Sanam (Straight from the Heart) 1999 Hindi"?
    Nidzie nie mogę znaleźć...
    Oraz do "Kyaa Kool Hai Hum"?
  • frygia

rany, ja wczoraj przejrzalam ze sto stron z napisami i do hum dil... gdzies chyba widzialam, ale gdzie?
  • frygia

http://www.rdwsubs.com/

tedy droga.
  • Asiek

chyba tu tez nie ma ciągle wyskakuje Harry Poter :(
  • NoktowizoR

ed2k://|file|Hum.Dil.De.Chuke. Sanam.Subtitles.by.Scorpio.Fix ed.and.Complete.rar|38953|B23F 41A9327D10E66EA1C42189A02C4B|/
  • NoktowizoR

• Gucia

a moze ktos wie skad wziac napisy do "baazigar"? jedna czesc mam z napisami a druga bez a na desisubs nie ma... bede wdzieczna za pomoc:)
  • Asiek

Dziękuję Noktowizorze na Ciebie zawsze można liczyć :)
  • Asiek

A teraz szukam do :
    "Dhai Akshar Prem Ke"

"Aankhein"
  • NoktowizoR

a ja szukam:

Kasme Vaade (1978) 2cd
    Kaante (2002) 2cd
    Khamosh: Khauff Ki Raat (2005) 2cd
  • Anonim

mawiaja: szukajcie a znajdziecie.

B positive; )

(ja szukam do Chaahat, One 2 ka 4...)
  • Agata

a ja cały czas szukam do Devdasa...
    juz jak nie po polsku to może chociaż po angielsku... nie ma ktoś z Was może?
    bo film mam w wersji francuskiej, a niewiele z tego języka pamiętam więc nie do końca wszystko rozumiem...
    wdzięczna bardzo byłabym za jakąkolwiek pomoc.
  • NoktowizoR

• Agata

no właśnie mam problem tego typu iż te napisy nie chcą się otworzyć w AllPlayer, a nawet jeśli już to zrobią to są opóźnione względem filmu... co stale się później powiększa...
    ale dzięki za fatygę.
  • NoktowizoR

sproboj w subedit player - tam sa funkcje dostosowywania napisow do filmu...
  • Agata

dobrze... spróbuje. thx
  • kachna

macie moze napisy do "baazigar"? albo wiecie gdzie w sieci mozna je znalezc? musze to w koncu obejrzec :P
  • frygia

ha, wchdze tu, bo szukam napisow do baazigara. i co? i nic. jak znajde, to zamieszcze link.
  • Марта Ш

http://www.napisy.org -do tej pory znalzałam tam wszystkie napisy, ale niektóre naprawde w wolnym tłumaczeniu....mimo wszystko polecam
  • frygia

zeby to bylo takie proste. nadal nie mam.