-
Asiek
Czy ktoś ma napisy do filmu "Hum Dil De Chuke Sanam (Straight from the Heart) 1999 Hindi"?
Nidzie nie mogę znaleźć...
Oraz do "Kyaa Kool Hai Hum"? -
frygia
rany, ja wczoraj przejrzalam ze sto stron z napisami i do hum dil... gdzies chyba widzialam, ale gdzie? -
frygia
-
Asiek
-
-
NoktowizoR
ed2k://|file|Hum.Dil.De.Chuke. Sanam.Subtitles.by.Scorpio.Fix ed.and.Complete.rar|38953|B23F 41A9327D10E66EA1C42189A02C4B|/ -
NoktowizoR
-
Gucia
a moze ktos wie skad wziac napisy do "baazigar"? jedna czesc mam z napisami a druga bez a na desisubs nie ma... bede wdzieczna za pomoc:) -
Asiek
-
Asiek
-
NoktowizoR
a ja szukam:
Kasme Vaade (1978) 2cd
Kaante (2002) 2cd
Khamosh: Khauff Ki Raat (2005) 2cd -
Anonim
mawiaja: szukajcie a znajdziecie.
B positive; )
(ja szukam do Chaahat, One 2 ka 4...) -
Agata
a ja cały czas szukam do Devdasa...
juz jak nie po polsku to może chociaż po angielsku... nie ma ktoś z Was może?
bo film mam w wersji francuskiej, a niewiele z tego języka pamiętam więc nie do końca wszystko rozumiem...
wdzięczna bardzo byłabym za jakąkolwiek pomoc. -
NoktowizoR
-
Agata
no właśnie mam problem tego typu iż te napisy nie chcą się otworzyć w AllPlayer, a nawet jeśli już to zrobią to są opóźnione względem filmu... co stale się później powiększa...
ale dzięki za fatygę. -
NoktowizoR
sproboj w subedit player - tam sa funkcje dostosowywania napisow do filmu... -
Agata
-
kachna
macie moze napisy do "baazigar"? albo wiecie gdzie w sieci mozna je znalezc? musze to w koncu obejrzec :P -
frygia
ha, wchdze tu, bo szukam napisow do baazigara. i co? i nic. jak znajde, to zamieszcze link. -
Марта Ш
http://www.napisy.org -do tej pory znalzałam tam wszystkie napisy, ale niektóre naprawde w wolnym tłumaczeniu....mimo wszystko polecam -
frygia