Bon Jovi [348]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • , .

i dlaczego...:)))
  • Nika

Always - jest po prostu piękny no i to moja ulubiona piosenka zarazem :))))))
  • madźkas

misunderstood:)
  • Rhiannon

"Lie to me"... a za co... hmnn za całokształt właściwie. Ma swój taki klimat niepowtarzalny.
  • \ \ 'oo - kas/-/

misunderstood - zajebista fabuła

say it isn't so - guberminator:D syfer:D

keep the faith - dobrze zrobiony

it's my life - to jush klasyka;)

jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę...
  • , .

ja kocham do sleep when im dead
  • \ \ 'oo - kas/-/

no właśnie... zapomniałem o I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD
  • Anonim

Ejjjjjj własnie... kto mi miał przesłać I'll sleep when I'm dead??? Przyznawać się :P
  • wp

Chlip. A skąd wy możecie oglądac te wszyastkie klipy? Ja nie mam ani MTV ani VIVY ani niczego takiego, chlip. Podajcie może jakąś stronę... albo moze ktoś wysłaby mi co nie co na maila? Ja pamiętam teledysk Thank you for... i trochę Say it isn't so (takie tornado?) i prawie nic z It's my life (biegnie koleś ulicą?) i nie źle One wild night (porazka).
  • \ \ 'oo - kas/-/

istnieje coś takiego jak emule...
    tam wszystko jest...
  • wp

A no tak... szkoda tylko, że nie mam miejsca na dysku, tylko 6 GB całego, eh... ale już Livin On A Prayer ściągam.
  • wp

Obejrzałem:
    It's my Life - wspomnienia mialem lepsze, Misunderstood, Always - wszystkie te klipy mają ty podobności jak wszystkie piosenki Bon Joviego... ale to już taka przypadłość.
    Livin On A Prayer - pocieszny! :))) Tacy młodzi i włochaci, heh, no i jest ten basista... fajnie, że dzięki temu klipowi przeniosłem się do tamtych czasów... kolorofony i ta cała tandeta.; ] A piosenka też jedna z naj.
  • Bon Jovi

"Livin' On A Prayer", ponieważ od niego zaczałem ich słuchać. Teledysk nie samowity, Jon lata nad scena i nad fanami, wygłupiają sie podczas kiedy nie ma fanów. I to że na początku jest czarno-baiły a póżniej kolor wchodzi. I wielkie jest cih to wejście na samym poaczątku.
  • Lucek

"Runaway" - tam dopiero sa wlochaci i mlodzi :) ... A tak powaznie - "Born To Be My Baby" - cholernie mi sie podoba - sam nie wiem czemu.
  • , .

o tak - to jest pięęęęęękne!!!!!!!!! akustyczna wesja jest niesamowita!!
  • lily

always może dlatego ze to jest dla mnie najpiękniejszy utwór i all about lovin' you
  • Lou:)

lie to me, dry county, sleep when i'm dead, all about lovin' U, livin' in sin, livin on a prayer, these days, this ain't a love song ...

moment, chyba all mi sie podobaja!!!!!!!

ciao
  • P t y s i a

To chyba ja miałam przesłac; ) Ale problem w tym, że jest za duży, albo Twoja skzynka za mała bo cały czas wraca. Mozemy zrobić tak: wyślesz mi pustą płytkę, znaczek, a ja przegram i wysle tradycyjną drogą pocztową. Chętnie sie podzielę również innym teledyskami. Te przegrywanie to chyba bedzie legalne, Jon sie nie pogniewa, co?; ) Zapraszam zatem na priv tam uzgodnimy co i jak
  • Michelle

Nie widziałam ich za dużo, ale podoba mi się "Livin' on a prayer" i "Blaze of glory" Jon solo.
  • P t y s i a

Tahnk U.... Bo Rzym
    Midnight.... bo mam związane z tym piękne wspomnienia
    In these arms.... bo to moja ukochana pioseneczka
    Always - wersja z demolką
    Born to.... po prostu
| |

Grono sympatyków i fanatyków tej legendarnej rockowej kapeli z New Jersey! Dla tych, którzy uwiel...

Miejsca grona (0)