• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • , .

Już za nie caa godzine sie zaczyna!!!! Bon jovi gra z filadelfii :DDDD
  • Anonim

Kurde...był już, bo nie wiem czy nie przegapiłam?
  • wp

Właśnie... pokazywali Bon Joviego? Ja przegapiłem pierwsze relacje na TVNie a TVN 7 nie mam... :(((
    Potem na TVN wraca po 23, a to już pewnie po BJ. Eh.
  • ! ! ♥biedronia♥ ! !

Ja tez przegapiłam grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! jak pech to pech :/
  • madźkas

ja bylam na imprezie slyszalam tylkow radiu it's my life i livin' on a prayer bosko im wyszło:) szoda ze nie widzialam:( byloby na co popatrzec:P
  • \ \ 'oo - kas/-/

jestem zawiedziony... tylko 2 piosenki...
    zajebiście im wyszły... ale powinni dodać przynamniej Hey God...
  • Anonim

No i nie widzialam:(((( Ale piosenki w sumie fajne. Mi by pasowalo jeszcze Keep the Faith i Bang a Drum.
  • Lou:)

A ja nie widzialam:(((((((( bylam w Wawie u Siorki, a Ona nawet TV nie ma:(((((((((
    :) ma to ktos a kompie?? human-clay@wp.pl:)
    ciao
  • wp

w emulu jest, ale ... ponad 100 MB... :/
  • ^Katri Kokkonen^ (Milka)

heeej:) tutaj można sobie zobaczyć video z Live8 z 'HAND' :D i ściągnąć mp3 całego występu plus foto :]

http://bonjovi.pl/index.php?inf=674
  • , .

ja widziałam :))) cały czas siedziałam przyklejona do tv :DDD fajnie zaśpiewali, ja się dowiedziałanm że Richie ma polskie kozenie i umie powiedzieć "pierogi,placki,wódka" ale myślałam że zrobią coś fajniejszego - a oni weszli zaśpiewali zeszli. ale i tak było suuuuuper!!!!

no jasne, że super:D:D jak zawsze!
    Z tej strony można sobie ściągnąć video z Live8 (Livin' i It's my life). Bardzo dobra jakość:D kto nie widział niech ściąga!!:]

taaa genialna jestem...a strony to już nie podałam:|
    lol
    Już błąd naprawiam:)
    http://bonjovi.komnata.pl/
  • Bon Jovi

Niestety nie widziałem tego wystepu, ale wysłuchałem tych trzech utworó które zagrali.

Najbardziej mnie ucieszyła cała wersja utworu "Have A Nice Day". Podoba mi się i nie mogę się doczekac nowego ich wydawnictwa.
    LOAP też im świetnie wyszło, IML także, Richie od jakiegos czasu gra bardziej z kopem ten utwór na gitarze, słychać w niej jest dużo jego gitary.
  • , .

e.... ale oni zagrali tylko livin on a player i its my life :/
  • Bon Jovi

Polska i Niemiecka telewizja pokazła tylko dwa utwory, w belgiskiej telewzizji były trzy. Wejdź na http://www.live8live.com i tam zobaczsz że jest napisane że zagrali trzy utwory.
    :-)
  • , .

:(((( bu
  • Bon Jovi

1. LOAP
    2. HAND
    3. IML

taka była kolejność.
  • Nookie

Ja kurna czekałem i czekałem, po czym zdecydowałem się iść do sklepu, oczywiście jak wróciłem to moim oczom ukazała się końcółka "It's my life" :> Prawo Murphyego :P
  • , .

ja postanowiłam zostac, a poyem mnie juz wciągnęło i potem siedziało takie biedne dziecko wgapiajace sie w Tv do 2 nad ranem.... o_O
  • 1
  • 2
| |

Grono sympatyków i fanatyków tej legendarnej rockowej kapeli z New Jersey! Dla tych, którzy uwiel...

Miejsca grona (0)