Boogie Woogie [192]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WituŚ SuperstaR

Hej :)

Mam pewien mały projekt muzyczny i szukam usilnie utworów Boogie Woogie z listy polskiej albo WRRC w formacie mp3.
    Udało mi się już znaleźc mojego ulubionego Louis'a Prima'ę ale szukam reszty. Jeżeli ktoś ma jakieś utwory z szybkiej listy to prosiłbym o przesłanie mi na witek-prymakowski@o2.pl .
    Będę baaaaardzo wdzięczny :)))

Thnx from the mountain
  • Carro

Witus to Ty plytek nie masz z boogie?
    No a poczekaj....cos kojarze... cow cow boogie przykladowo:)
  • WituŚ SuperstaR

Niestety jedną płytką z boogie jaką mam jest Freddy Bell & The Bellboys. A resztę muzyki mam rozsianą po różnych kasetach - a poziom ich zjechania jest już niestety mocno utrudniający słuchanie :(
  • p o r t e r

witku, jak chcesz to moge ci zalatwic kilka plytkow z muzyka. tylko musimy sie jakos umowic...bo przeez maila slac to naprawde nie ma co:/
  • Salligia

Wituś Słonko, to potem wezmę do Ciebie i pożyczę bezczelnie jak już zdobędziesz:))) No chyba, że sie nie zgodzisz, ale.... :>
    Czas zaopatrzyć się w jakies kawałki... :)
  • p o r t e r

czekam witku az sie odezwiesz, chociazby na gg
  • Anonim

Hi. Czy jest szansa dostac od was utwory z muzyką boogie mailowo?? Wiciu moze da sie jednak to przesłac?podaje maila luiza.szatanek@wp.pl
  • bang bang...

ja mam od groooooooma mp3 z boogie ii boogie podobne...no i coż..nie wiem czy jest sens na maila przesyłeć ba zależy ile możesz przesłac...jak dwie mp3 na maila to troche bez sensu... pozdrówki
  • WituŚ SuperstaR

Ooooo - i dopiero teraz się zgłaszasz??; -)

Mogłabyś mi to wypalić na płytkę i podrzucić w czwartek do C'70? Byłbym baardzo wdzięczny :)
  • bang bang...

mogłabym mogłabym...w sensie zalezy czy chcesz wszystko czy tez nie...bo mam duużo boogie z np. turniejów, a mam też boogie zespołowe typu Big Bad Voodoo Daddy, bądź innych grup..mi osobiście bardzo przypadających do dustu...więc jak? tylko znane czy tez mniej znane ale za to warte?? :) pozdrawiam
  • WituŚ SuperstaR

wszystko :) skoro i tak jest to w mp3 to praktycznie żadna różnica :)
    Napisz tylko ile płytek mam Ci oddać
  • bang bang...

hmm no to chyba ze dwie :) ale spoko myśle ze nie musisz oddawać, pozdrawiam do zobaczenia
  • Anonim

Witek mam calą płytkę z Luisem Prima na mp3

jesli to interesuje to mailme: wojciech_mamona@o2.pl

pozdroweczki hey
  • AdAm BEkEtt

Swing Dance Songs vol.5 i 6; ))))

...polecam
  • Anonim

mam dobrego kolege który ma niezły zbiorek, e-mule sie nazywa
  • o!

a nie macie moze tytułów, bym sobie ściągnol emulem
  • Gosia1x1

http://www.wrrc.org/501792961a0afc7...
    tam sa dwie listy, do wolnych i do szybkich kawalkow.
    Wspolnymi silami uda nam sie komplecik zrobic; -)
  • mArciniasty

witek...wogóle to niezły zbiór posiadam z listy ale i własne odkrycia wypasiki,nazbierało się tego przez lata....a,jeżeli chcesz mieć je już to sciągnij i zainstaluj... sceamer radio...i poszukaj stacji...swing.101.wrzóć plytke albo nagrywaj na twardziela non stop.leci lista boogie i nie tylko 24h.dajesz wiare!wypasik.polecam
  • mArciniasty

tytuły to ci przesłać moge w kazdej chwili...wolnej rzecz jasna.ale nie wszystko jest bo sprawdzałem.pozdrawiam
  • Pustak

Siemka all , ja ostatnio poszukuje Aba daba HoneyMoon :) wiem wiem jest na plytach tylko ze ja aktulanie nie posiadam a potrzebne mi sa te kawalki zeby na turnieje sie szykowac :) jesli ktos moze wyslac to poprosze , marciniastemu naped padl to on jest wykluczony :)
  • 1
  • 2
| |

Czyli... "STARSZY BRAT ROCK'N'ROLLA" (ulubione określenie tancerzy;-) Niezwykle widowiskowy taniec,...

Fotki

Miejsca grona (1)