'Booyaka Fonomarket' - Booyaka Youths Crew [416]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wszystko to, co się podobało i to czego nie chcielibyście doświadczyć następnym razem!

ja jako organizator cieszę się z DJ'ów (jak dla mnie mistrz muzyka!!!!) i Waszej obecności. minusem jest to (co chyba każdy potwierdzi) zbyt duża ilość osób. niestety, to nasza pierwsza impreza, mam nadzieję że zrozumiecie i z chęcią przyjdziecie na następną. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy byli i dobrze się bawili !; ))
  • Bartosz!

No z tymi biletami to ładnie załawiliście sporą liczbę osób.. od 20.30 byłem i wejściówek nie było już... Powinniście zostawić choć trochę tych wejściówek dla ludzi, którzy się nie ogarneli wcześniej, a tak wyszlo, że to zamknięta impreza; /
  • Anonim

o imprezie było mówione ponad miesiąc temu. wejściówki do nabycia też były 2 tygodnie przed imprezą. wniosek? następnym razem trzeba się ogarniać wcześniej, nie na ostatnią chwilę...
  • Anonim

Generalnie to impreza spoko, ja nie mialem problemow z wejsciowka chociaz ogarnalem sie dzien przed:D troche za duzo ludzi, ale w ch*** znajomych i to bylo zajebiste!!!!!!!
  • Anonim

w porzadku bylo ... :))
  • Anonim

z wejsciowkami to przeciez bylo do przewidzenia, wiec mozna bylo wczesniej ogarnac. A pozatym jak ktos by narawde chcial wejsc to przed wejsciem za 25ziko chodzily.
    a impreza zajebista, mi sie bardzo podobalo mimo, ze tyle ludzi. Prawie sami znajomi przeciez :)
  • Bartosz!

>Mateeeeo napisał
    >o imprezie było mówione ponad miesiąc temu. wejściówki
    >do nabycia też były 2 tygodnie przed imprezą. wniosek?
    >następnym razem trzeba się ogarniać wcześniej, nie na
    >ostatnią chwilę...

No wiem, wiem.. ale tak jak było na neverending summer w punkcie, wejściówek było sprzedanych baardzo dużo, a i przed klubem można bylo spokojnie nabyć.. Następnym razem jednak się zaopatrzę, nauczka na przyszłość :)
  • Party Partum

Po godzinie 23 30 zrobił się naprawdę zajebisty melanż.Wcześniej było zdecydowanie za dużo osób , a w takim tłoku trudno się bawić.impreza zdecydowanie na plus ,minusy?Po prostu , mogło być sprzedanych mniej wejściówek .
  • Party Partum

Dodam jeszcze , że jak na pierwszą imprezę BYC to melanż bez zarzutów.
    Nie było chamstwa jakiegoś,ludzie w większości ogarnięci , parkiet żył i miał się dobrze ,muzycznie zajebiście.Minus taki ,oprócz że do 23 za dużo osób , to barman na mnie zarobił zbyt dużo hajsu:D
  • Anonim

Melanż opór, strasznie mi się podobało napewno wbije sie na następną imprezke!!! Ci którzy nie dostali wejściówek mają nauczke, żeby kupić wcześniej. Zgadzam sie z partim jak wyszło troche osób to było jeszcze lepiej.
  • JohnnyW

wiec.
    +
    muzyka ZAJEBISTA

sami znajomi, spotkałem ludzi których nie widziałem od 10 lat!! ZAJEBIŚCIE

klimat był. był.

nie było przedstawicieli subkultury "dresiarzy" co jest bardzo na +

czas na -

aż ciężko znaleźc jakiegoś minusa. były owszem błędy, ale błędy które zdążają sie na wszystkich imprezach wiec to kwestia przyzwyczajenia, np. tłumy przy szatni czy wejściu do klubu.mysle ze nie mozna tego zaliczyc do minusa.

WIEC chłopaki i dziewoje organizatorzy

wielki BIG UP!!!!!

oby więcej takich imprez.

• Anonim

podobalo mi sie tylko straszny tlum byl
  • ej kama!

tak wlasnie tlum straszny ale znajomych sporo, muzyka mistrz, ogolnie calkiem kozak
  • Anonim

minus to ochrona w tym klubie. jakies zafleciałe cwele. wtajemniczeni wiedza o co chodzi. ja cale szczescie nie mialem zadnych problemow. na nastepnym melanzu sie pojawie, byleby to nie był punkt ... xD
  • maria

biba roku.bez watpienia.
  • W.G.W.

EEEEEEEEEEEEeeelo przed chwila wróciłem z I'm oldsachool!
    no naprawdę nieźle....:D
  • filip.

przezajebiscie. szczegolnie po północy.
  • Sylwek

Wielkie dzięki dla ludzi, którzy przyszli, dobrze się bawili i tworzyli pozytywną atmosferę; )
    Przeogromne BIG UP-y dla przyjaciół, którzy zajebiście pomogli w ogarnianiu tego wszystkiego co się działo przed i w trakcie imprezy.

Bez Was wszystkich "I'm Oldschool!" wyglądałoby zupełnie inaczej :)
  • Boros ☆

melanz 1 klasa
    Ojciec Karol mistrz!
  • Anonim

dla mnie meega, miliard znajomych, niezla muza! a co do wejscia to zdecydowanie warto bylo czekac :P

mm kiedy następna ?
  • 1
  • 2
| |

Zapraszamy Was wszystkich do naszego grona. Będziemy na bieżąco informować o naszych imprezach. ...

Fotki

Miejsca grona (0)