Boscy absolwenci GIMNAZJUM 46; ) [338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moim zdaniem zdecydowanie wygrywa
    p. prof. Jadwiga Zielińska

Zawsze starała się pomóc uczniowi,
    potrafiła dobrze wytłumaczyć,
    czyli miała umiejętność, którą posiadało
    niewielu nauczycieli w tej szkole.

To są przynajmniej moje odczucia.
  • Gaagatek:)

zdecydowanie podzielam Twoje odczucia :) tez uwarzam ze p Zielinska byla najlepsza :) bylo wielu swietnych nauczycieli z ktorymi mozna bylo on wszystkim pogadac ale ona jednak byla najlepsza :) pamietam jeszcze ja z mojej podstawowki :D uczyla biologii i chemii chyba tez :) a wiesz... ze konczyla tez nasze LO??:> bylam w piatek jak nas zwolnili po 4 lekcji do gim i wlasnie sie tego dowiedzialam :) buzka:*
  • Anonim

wiem :D

a wiesz, że uczyła ją Basia?
    a wiesz, że zmienili ją po pierwszym roku? :P

ooo no to tego nie wiedzialam :P hehe- ah jak zaluje za Basia mnie nie uczy :P
  • Anonim

w sumie to nie wiem, czy masz czego żałować
    ma to swoje plusy i minusy,
    mi to trudno powiedzieć, bo matma to ten
    przedmiot, którego się uczyć nie musze :]

--
    pozdro

hehe to Ty taki kozak jestes:P nono :D
  • Grono.Net

no więc ja sie zgadzam co do p.Zielińskiej.
    ah no i oczywiscie. swietna nauczycielka jest P.Miłosz.

ale wiecie kto jest bezkonkórencyjny mr. Kołpacki : D
  • Grono.Net

taa.. zgadzam sie.. prof zielinska rulezzz :]..
    to jeden z dwoch powodo dla ktorych odwiedziam ta szkole.. => pierwszym jest niezapomniana prof milosz; ].. a tak poza tym to nienawidze tej szkoly.. no ale bylo minelo.. wytarlam wszystko z pamieci i nawet nie pamietam juz dokladnie mojej klasy.. :P
  • Anonim

> mr. Kołpacki

chyba mgr. inż. Adam @ Kołpacki :D
    kurcze zupełnie o nim zapomniałem :)
    wie ktoś gdzie on teraz uczy?
    chętnie się do niego wybiore :)
  • Sil

Oj, Kołpak to było coś... Pamiętam jak na lekcjach zawsze naśladowałem jego ruchy :D... On rusza ręką i ja... To było po prostu piękne jak się wnerwiał :D Aniu, a mnie jeszcze pamiętasz?? :D
  • Sil

Oj, Kołpak to było coś... Pamiętam jak na lekcjach zawsze naśladowałem jego ruchy :D... On rusza ręką i ja... To było po prostu piękne jak się wnerwiał :D Aniu, a mnie jeszcze pamiętasz?? :D
  • Grono.Net

no wyobraz ze pamietam.. :]
  • Robson

najlepsza to jest agnieszka:D
  • Krzynio

Ja to nie wiem jak sie po latach zmieniło, ale za moich czasów żądziłą Anka Dubieniecka i Zielińska, ale najgorsza to ta gruba od geografii, nie pamiętam ksywy
  • Anonim

Najlepszym i najzajebistszym nauczycielem jest pani Katarzyna Dymko:D Respect psze pani:P
  • Anonim

Agnieszka też wymiata:P
  • adi vel.Puma

Najlepszym gościem w tej szkole dla którego szacunek jest Karolkiewicz od wfu... oraz pani profesor Zielińska :) pamietam jeszcze jak w sp132 mnie prowadziła a po reformie do gim 46 przeszła, konkretna życiowa babka :) Kołpacki ... hm no cóż , po prostu fajne konwersacje można było z nim prowadzić, fajnie się go denerwowało :) z jego wyrazu twarzy dobre beki ale podsumowywując też można było się z nim dogadać:) W(L)A
  • Marysia

ja uważam że Pani Zielińska jest super, ale na Pania Dymko nie narzekam:)
  • Anonim

Adi pamiętasz, jak o zeszyt Kęski się kłóciłem.
    Co mu powiedziałem, że ściemnia,
    jak się zapienił wtedy :)
    Albo jak wszyscy np zgłaszali i mnie do dyry
    wysłał jak powiedziałem, że chce np i dwa
    razy frytki <lol2>
  • adi vel.Puma

ta.. dobry był, ja nie zapomne jak Kałłarowi twoje lewe sety podłożyłem a pozniej była ryfa ze ona pojdzie do sklepu i zacznie cos kupowac idiotka, albo jak jej te koty francuskie kropelką do regału chłopaki :) ... phe Dobre:)