-
Anonim
Moim zdaniem zdecydowanie wygrywa
p. prof. Jadwiga Zielińska
Zawsze starała się pomóc uczniowi,
potrafiła dobrze wytłumaczyć,
czyli miała umiejętność, którą posiadało
niewielu nauczycieli w tej szkole.
To są przynajmniej moje odczucia. -
Gaagatek:)
zdecydowanie podzielam Twoje odczucia :) tez uwarzam ze p Zielinska byla najlepsza :) bylo wielu swietnych nauczycieli z ktorymi mozna bylo on wszystkim pogadac ale ona jednak byla najlepsza :) pamietam jeszcze ja z mojej podstawowki :D uczyla biologii i chemii chyba tez :) a wiesz... ze konczyla tez nasze LO??:> bylam w piatek jak nas zwolnili po 4 lekcji do gim i wlasnie sie tego dowiedzialam :) buzka:* -
Anonim
wiem :D
a wiesz, że uczyła ją Basia?
a wiesz, że zmienili ją po pierwszym roku? :P -
ooo no to tego nie wiedzialam :P hehe- ah jak zaluje za Basia mnie nie uczy :P -
-
Anonim
w sumie to nie wiem, czy masz czego żałować
ma to swoje plusy i minusy,
mi to trudno powiedzieć, bo matma to ten
przedmiot, którego się uczyć nie musze :]
--
pozdro -
-
Grono.Net
no więc ja sie zgadzam co do p.Zielińskiej.
ah no i oczywiscie. swietna nauczycielka jest P.Miłosz.
ale wiecie kto jest bezkonkórencyjny mr. Kołpacki : D -
Grono.Net
taa.. zgadzam sie.. prof zielinska rulezzz :]..
to jeden z dwoch powodo dla ktorych odwiedziam ta szkole.. => pierwszym jest niezapomniana prof milosz; ].. a tak poza tym to nienawidze tej szkoly.. no ale bylo minelo.. wytarlam wszystko z pamieci i nawet nie pamietam juz dokladnie mojej klasy.. :P -
Anonim
> mr. Kołpacki
chyba mgr. inż. Adam @ Kołpacki :D
kurcze zupełnie o nim zapomniałem :)
wie ktoś gdzie on teraz uczy?
chętnie się do niego wybiore :) -
Sil
Oj, Kołpak to było coś... Pamiętam jak na lekcjach zawsze naśladowałem jego ruchy :D... On rusza ręką i ja... To było po prostu piękne jak się wnerwiał :D Aniu, a mnie jeszcze pamiętasz?? :D -
Sil
Oj, Kołpak to było coś... Pamiętam jak na lekcjach zawsze naśladowałem jego ruchy :D... On rusza ręką i ja... To było po prostu piękne jak się wnerwiał :D Aniu, a mnie jeszcze pamiętasz?? :D -
Grono.Net
-
Robson
-
Krzynio
Ja to nie wiem jak sie po latach zmieniło, ale za moich czasów żądziłą Anka Dubieniecka i Zielińska, ale najgorsza to ta gruba od geografii, nie pamiętam ksywy -
Anonim
Najlepszym i najzajebistszym nauczycielem jest pani Katarzyna Dymko:D Respect psze pani:P -
Anonim
-
adi vel.Puma
Najlepszym gościem w tej szkole dla którego szacunek jest Karolkiewicz od wfu... oraz pani profesor Zielińska :) pamietam jeszcze jak w sp132 mnie prowadziła a po reformie do gim 46 przeszła, konkretna życiowa babka :) Kołpacki ... hm no cóż , po prostu fajne konwersacje można było z nim prowadzić, fajnie się go denerwowało :) z jego wyrazu twarzy dobre beki ale podsumowywując też można było się z nim dogadać:) W(L)A -
Marysia
ja uważam że Pani Zielińska jest super, ale na Pania Dymko nie narzekam:) -
Anonim
Adi pamiętasz, jak o zeszyt Kęski się kłóciłem.
Co mu powiedziałem, że ściemnia,
jak się zapienił wtedy :)
Albo jak wszyscy np zgłaszali i mnie do dyry
wysłał jak powiedziałem, że chce np i dwa
razy frytki <lol2> -
adi vel.Puma
ta.. dobry był, ja nie zapomne jak Kałłarowi twoje lewe sety podłożyłem a pozniej była ryfa ze ona pojdzie do sklepu i zacznie cos kupowac idiotka, albo jak jej te koty francuskie kropelką do regału chłopaki :) ... phe Dobre:)