- 1
- 2
-
Anonim
Przeszukalam tematy i nie znalazlam takiego...
Ostatnio zastanawialam sie jakie wtedy nosilo sie paski...szukalam na zdjeciach i nigdzie tego nie wiedzialam..;( wiec prosze Was expertów w tej sprawie o wypowiedz..;] -
Anonim
-
gagac
to nie jest tak, ze sie nosilo paski albo grochy albo inne gwiazdki czy panterki. poogladaj troche starych zdjec, zobaczysz ze nie chodzilo o desenie czy wzory - szerokosc paskow czy wielkosc kropek, a o umiejetnosc dobrania kolorow, najlepiej pasteli, acz nie tylko, dopasowania dodatkow, uczesania i makijazu. wtedy wszystko bylo bardzo zgrane i harmonijne, szminka, torebka, paznokcie i pantofle byly jednego koloru, ton wyzej czy nizej od (tudziez kontrastujace do) kostiumu, dajmy na to. elegancja. i trzy kolory maksymalnie na sobie, nie to co dzis :D -
Kam.
Racja. Święta prawda. Co z tego, ze ktoś nosił szerokie paski, jak Marylin miała sukienkę w cieniuskie paseczki. To nie ma znaczenia raczej. Nie mozna stwierdzić precyzyjnie co się "nosiło". -
-
Anonim
-
Anonim
Chodzilo mi o paski nie jako desen tylko jako dodatek np. skorzany pasek -
aleksandra
ja od dawna szukam skórzanego czerwonego paska z jakąś ciekawą klamrą (to mi się bardzo kojarzy z tamtymi latami).. niestety narazie bezskutecznie :> -
Kam.
aaaa. o takie paski. to zwracam honor jak najbardziej.
ja dostałam skórzany pasek w kolorze czerwono-malinowym. Trudno określić kolor. ale jest strasznie wygodny.
Jak na dzień dzisiejszy mam małe zboczenie do pasków i posiadam je miliony.
Szkoda tylko, ze moja mama była w młodości dużo szczuplejsza ode mnie, bo mam caaaały kosz pasków od niej. Niestety nie zapinają się. :( -
Anonim
wlasnie wczoraj dostalam ciekawy pasek skorzany gruby, granatowy z wielka klamra wysadzana 'szkiełkami'. Tylko zastanawiam sie jakie to lata w modzie. -
Anonim
-
Anonim
duuuze,szerokie.
posiadam takowy,eh dumna^^
od mamy pase mam kolorowych skorzanych bardzo roznej szerokosci. -
Anonim
szerokie, zapinane w talii. podstawa.
klamry to raczej były modne w latach `80. w `50 stawiano na prostotę paska, jak i jego koloru. przecież musiał jakoś współgrać z groszkami, prawda?
wystarczy popatrzeć na zdjęcia, a takowych jest masa. -
aneta
tez lubie pasi,ale jakos nigdy nie moge sie zdecydowac jaki kupic i wychodzez ze sklepu bez takowedo; /.coz. trzeba sie zastanowic;)) -
Kam.
jesli chodzi o paski to nigdy się nie zastanawiam. kupuję bez wahania. bo jak mi to komuś innemu tez się przydadzą. a co. -
Anonim
Z moimi paskami tez jest promblem bo nigdy nie moge wybrac w sklepie i moje paski najczesciej sa wygrzebywane z szafy mamy lub u rodzinki; ] -
ewelka
>drag queen! evenDevilnee dsCandy! napisała:
>ja od dawna szukam skórzanego czerwonego paska z jakąś
>ciekawą klamrą (to mi się bardzo kojarzy z tamtymi
>latami).. niestety narazie bezskutecznie :>
ostatnio widzialam skorzany czerwony pasek w orsay'u...tak mi sie wydaje -
ZABŁO
-
Anonim
a ja taki jutro kupuję. i baletki.
co do pasków to jestem maniaczką. dosłownie. w szafie mam specjalny kosz na paski, których jest obecnie 38 sztuk. a matka za każdym razem, gdy wracam z następnym, puka się paluszkiem w czółko. -
Klau.Dyśka.
Peggy w "Świat wg. Bundych" ma b. fajne paski. Przynajmniej ostatnio miała. Taki gruby czarny, zapięty w talii. Extra. -
ZABŁO
>Śmierć w bikini. napisała:
>Peggy w "Świat wg. Bundych" ma b. fajne paski. Przynajmniej
>ostatnio miała. Taki gruby czarny, zapięty w talii. Extra.
ooo taaak. piękne. :).
- 1
- 2