Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olek (aka Reynevan)

Hej!

Znalazlem kiedys w sieci ciekawy artykuł w "klimacie":
    http://www.nowakowska.pl/teksty_op_...

Napisałem do jego autorki, ale odpisała, że od 2 lat jest za granicą i już nie ma kontaktu do bohatera swojego reportażu.

Może Wy macie pomysł, jak znaleźć tego człowieka? (prof. Google mi nie pomógł..)

A może spotykacie go czasem na Kabatach? :)

• kaja

Łoooo chętnie poznałabym Pana Parka=)
  • olek (aka Reynevan)

:)
    Na razie będzie to trudne.
    Udało mi sie trochę podrążyć temat i dotrzeć do dobrego znajomego Pana Parka.
    Dowiedziałem sie, że nasz bohater jest obecnie w USA i nie wiadomo kiedy przyjedzie do Polski.

Wydał jednak książkę, o której wspominała autorka artykułu. Podobno stała sięona wielkim sukcesem wydawniczym, tyle że... w Korei.

A w naszym kraju pozycja ta się nie ukaże, bo nie udało sie znaleźć wydawcy (chociaz książka ta jest tez w wersji polskojęzycznej).

No i zastanawiam się, czy ktoś z Was mam może kontakty w branży wydawniczej? Albo w jakichś magazynach zajmujących się zdrowym życiem, medycyną naturalną itp.? Może by udało się przekonac Pana Parka aby pokazal nam rękopis i zadziałać na rzecz promocji jego dzieła? :)

• kaja

aaaa! super pomysł, tylko hmm ja sie tu nie przydam za bardzo..ale popieram=D =D
  • Krewetka

Kurcze, ja ten artykul tez kiedus dawno temu czytalam...i tez zapadl mi w pamiec :)

Wtedy akurat mieszkałam niedaleko i często tam spacerowałam...ale nigdy na niego nie trafiłam.

A szkoda...:)

| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)