-
Hej!
Znalazlem kiedys w sieci ciekawy artykuł w "klimacie":
http://www.nowakowska.pl/teksty_op_...
Napisałem do jego autorki, ale odpisała, że od 2 lat jest za granicą i już nie ma kontaktu do bohatera swojego reportażu.
Może Wy macie pomysł, jak znaleźć tego człowieka? (prof. Google mi nie pomógł..)
A może spotykacie go czasem na Kabatach? :)
-
kaja
-
:)
Na razie będzie to trudne.
Udało mi sie trochę podrążyć temat i dotrzeć do dobrego znajomego Pana Parka.
Dowiedziałem sie, że nasz bohater jest obecnie w USA i nie wiadomo kiedy przyjedzie do Polski.
Wydał jednak książkę, o której wspominała autorka artykułu. Podobno stała sięona wielkim sukcesem wydawniczym, tyle że... w Korei.
A w naszym kraju pozycja ta się nie ukaże, bo nie udało sie znaleźć wydawcy (chociaz książka ta jest tez w wersji polskojęzycznej).
No i zastanawiam się, czy ktoś z Was mam może kontakty w branży wydawniczej? Albo w jakichś magazynach zajmujących się zdrowym życiem, medycyną naturalną itp.? Może by udało się przekonac Pana Parka aby pokazal nam rękopis i zadziałać na rzecz promocji jego dzieła? :)
-
kaja
aaaa! super pomysł, tylko hmm ja sie tu nie przydam za bardzo..ale popieram=D =D -
-
Krewetka
Kurcze, ja ten artykul tez kiedus dawno temu czytalam...i tez zapadl mi w pamiec :)
Wtedy akurat mieszkałam niedaleko i często tam spacerowałam...ale nigdy na niego nie trafiłam.
A szkoda...:)