-
samur
Hej! Mi bardziej pasuje 16, wtedy bym mógł na luzie z Wami pochodzić dłużej. 9 miałbym trochę mniej czasu, ale jak będzie spotkanie, to pewnie też się pojawię :) Pozdro! -
w-p
ja 16 prawdopodobnie będę poza warszawą, ale jeszcze nie na pewno.
9 jak na razie mogę, oby tylko pogoda była lepsza niż w ten weekend... -
WojtekM
-
w-p
-
-
mkl
Najbardziej bosy sezon w moim życiu jest jednoczenie najbardziej cichym sezonem na forum... Ciekawostka. Może to wpływ El Niño albo globalnego ocieplenia. -
-
Costas
A może wymyślimy coś? Powakacyjne jakieś spotkanko, albo coś w tym rodzaju, co? -
Drodzy,
Choć dziś jest zimno i mokro, to ostatni tydzień nie pozostawił wątpliwości, że wiosna już nadeszła :)
Bose grupowe spotkania były już od gór po morze, pora więc, aby i Warszawa się zebrała :)
W związku z tym serdecznie zapraszam na pierwsze spotkanie w kolejnym, ósmym już sezonie bosych spacerów "Warszawskiego Grona Bosochodzących".
Odbędzie się ono w najbliższą sobotę, 12 maja.
Spotykamy się o godz. 14.00 przy fontannie na Placu Na Rozdrożu.
Zgodnie z zeszłoroczną jeszcze umową - opuścimy miasto i wybierzemy się w plener :)
Jeżeli obecni będą mieli więcej czasu - proponujemy wybrać się do Międzylesia, gdzie po swoich ulubionych ścieżkach poprowadzi nas Wojtek.
Jeżeli mniej - proponuję udać się nad Wisłę. Pójdziemy jednak innym szlakiem niż zeszłoroczna wycieczka ścieżką nad Wisłą - pójdziemy dziewiczą ścieżką na praskim brzegu, odwiedzając nadrzeczne plaże.
Co do komunikacji, to jeżeli będzie odpowiednia liczba samochodów, to pojedziemy tam własnym transportem. A jeżeli nie, to autobusem.
Do zobaczenia! :)
Będę zobowiązany za małe RSVP :) Zwłaszcza osób z Warszawy. -
Drodzy,
nieczęsto się tak zdarza, ale czasem pogoda nas do tego zmusza...
Na jutro zapowiadanych jest 10 stopni ciepła (?) i deszcz... W związku z tym przenosimy spotkanie na 26 maja.
Godzina i miejsce spotkania to samo: 14.00 na pl. Na Rozdrożu.
Plusy będą dwa: uczcimy międzynarodowy Day Without Shoes( http://www.primalfootalliance.org/Y... oraz zakończymy spacer na agrykolowych Juwenaliach.
Do zobaczenia!