-
Drodzy!
Niektórych miałem już okazję zaprosić osobiście, niektórzy tej szansy mi nie dali; ), więc zrobię to tą drogą:
Agnieszka i ja gorąco zapraszamy Was na nasz ślub, który odbędzie się 18 września o godz. 17.00 w Katedrze Polowej WP przy ul. Długiej 13/15.
Będzie nam bardzo miło, jeżeli przyjdziecie (może być nawet w butach!; ) i będziecie nam towarzyszyli w tych szczęśliwych dla nas chwilach.
-
Anonim
Hmm... Tak patrzę, że nikt nie odpisuje... Dzięki za zaproszenie :*, choć jeszcze nie wiem, czy będę. To bardzo możliwe : )
Przyprowadzę koleżankę.
A idzie ktoś boso?? : D -
Majo
Olek, nie będziesz się nas wstydził jak przyjdziemy boso?; D
Jak tylko nie będzie trzaskającego mrozu to możemy zrobić mały happening okołoślubowy.
P.S. Dzięki za zaproszenie :) -
Anonim
Czyżbyś się wybierał?; >
Ja się zastanawiam nad bosymi stópkami i aparatem... :/
Nad przyjazdem, w zasadzie też, bo mam szkołę :/ ale nie co dzień Olek bierze ślub : D -
-
Witajcie!
Tu żadnych odpowiedzi nie było, ale na priva dostałem sporo i bardzo za nie dziękuję!
Co do szkoly, to do złego nie namawiam, ale miło mi będzie bardzo, jak będziecie, a ślubu już więcej nie mam zamiaru brac!
Również, jeżeli zdecydujecie sie być boso - wstydzić się nie będe.
Pozdrawiam! :) -
Anonim
Na taką uroczystość bosonodzy powinni przyjść bosonodzy. Nic dodać nic ująć. A ja nieznajoma, więc nie będę się pchać między wódkę a zakąskę; )
Szczęścia i kupę miłości. -
Andrzej
Najlepsze życzenia dla Nowożeńców!
Szczęścia i tyle bosych dzieci, ile zapragniecie!
Andrzej -
Majo
Olku,
Przepraszam, że nie udało mi się przyjść.
Pochorowałem sie jednak trochę niestety...
W każdym razie - szczere życzenia wielu lat w miłości i szczęściu dla Was obojga i przyszłych potomków!!!; ] -
Drodzy!
Późne nieco, ale bardzo szczere podziękowania za wszystkie ślubne życzenia, które od Was dostałem - zarówno tu, jak i na privie.
Najserdeczniejsze podziękowania dla Ani Krewetki, Ani Waludy oraz Sylwii - za towarzyszenie nam w tej radosnej chwili.
pozdrawiam :)
(Więcej zdjęć - picasaweb.google.com/aga.i.ale ksander) -
Sylfioł