- 1
- 2
-
_być człowiekiem-to pytanie_
hejak :)
Serdecznie zapraszmy na spacer na rozpoczęcie sezonu :) wstępny plan:
spotykamy się w czwartek o 17.00 na metrze Pole Mokotowskie w Warszawie oczywiście; )
Dla tych którzy przyjdą wielka niespodzianka :] Zatem zapraszamy :] Co do szczegółów to najlepiej kontaktować się z Olkiem albo ze mną :)
Pozdrawiam i do zobaczenia juz niedługo :] -
Aiwa
Very chętnie, tzn podejrzewam, że wyląduję na Polu leciutko po 17, ale jestem za! Tylko zdradźcie, o tajemnicza Pani, gdzie jest to miejsce spotkania?? Ania -
sweed
Ekhemm... Spontanicznie, nie ma co ; )
Ja na 17 na pewno nie dam rady. A na później niestety już mam inne plany. Ale jak zorganizujemy coś w weekend to pewnie się wybiorę.
A co to za niespodzianka?; P -
Ha! Niespodzianka jest niespodziewana!; P
A ja chcialem uszczegółowić kwestię spotkania i zaproponować, bysmy umówili sie o 17.10 na rogu Batorego i Niepodleglosci, pod pubem Zielona Gęś.
ps. Widze, ze odzywa sie stara gwardia! Super! :)
ps2. Marcin, szkoda, jezeli nie dasz rady... A pamietasz, ze wisisz mi jeszcze zdjecia ze spotkania sierpniowego? (spaceru nad Wisłą?) :) -
-
sweed
Ożesz... Ano wiszę :)
Pewnie będzie tak, że zgram je na płytkę i przyniosę na któreś spotkanie.
Chyba, że bardzo chcesz to pozmniejszam i pchnę przez maila.
A z tym czwartkiem to nie wiem jeszcze na 100%. Punktualnie na pewno nie będę, ale jak zabawicie dłużej to może dołączę. Ale jeżeli się uda to i tak byłoby to ok 18-19 :/
Olek - jakbyś mógł mi podrzucić na priv numer tel., byłbym wdzięczny. Jakiś czas temu straciłem telefon z kontaktami i niestety muszę pouzupełniać wpisy. -
oooo :) dzień dobry, tego Pana nie znam; ) ludki kochane, cudnie bedzie was widzieć, zatem przychodźcie tłumnie, boso i z uśmiechem, bo waszej enegrii jak niczego mi trzeba :)
do zobaczenia :) -
Hej! :)
A czy tylko tyle nas bedzie? Tyle nas tu (prawie 170 osob, fiu, fiu!), a na spacer są chetne 4 osoby ze starej ekipy?
Nie uwierze, ze wszyscy mają zajęcia/szkołe/pracę... :P
Boicie sie nas?
Figlarnej pogody?
Naszej niespodzianki?
Chodzenia boso po miescie?
Nie wieeeeerze! Powyzszych spraw nie ma co sie bac!
Mam więc wielką nadzieję, że zobaczymy sie w nieco wiekszym gronie!
-
Miro
No i jak Wam sie udal spacer, a zwlaszcza okryta tajemnica niespodzianka? Mnie akurat takze w czwartek udalo sie pierwszy raz pospacerowac dluzej na bosaka. Bylem wiec zlaczany z Wami duchowo w tym rozpoczeciu sezonu. Spacerowalem jednoosobowo; moze jak Pietrek wyleczy grype, to zadzialamy dwuosobowo. Czego mu tutaj zycze, pewnie rekompensuje sobie chorobowe realia zagladaniem na nasze bose forum. Pozdrowienia dla wszystkich wolnych dusz w Krakowie, a w imieniu Krakowa dla reszty uniwersum. -
Sylfioł
-
w-p
do 'wszyscy mają zajęcia/szkołe/pracę.' proszę dopisać 'choroby grypopodobne' :p
może na drugą rundę się załapię...
-
Pietrek
No właśnie. Ja tez jestem ciekaw jak Wam było, z konieczności boso mogę sobie pójść do kuchni albo łazienki... i chętnie bym o czymś poczytał. -
a tutaj jak na złość nikt nic nie pisze; )
Zatem tak, spotkaliśmy się jak wiecie w czwartek a niespodzianki były dwie. Jedną była moja przyjaciółka, dla której to był pierwszy spacer w "bosej ekipie" a drugą dziennikarka "Życia Warszawy", która napisze artykuł o bosych _ artykuł ma być w tym tygodniu, więc zerkajcie do gazety :)
W sumie była nas 5: Olek, Asia, Ania, Kasia - dziennikarka i ja :) Pogoda dopisywała i humory również :) Trawka przyjemnie miła, chodniczki nagrzane_ cudnie _ cudnie _ cudnie :)
Sezon oficjalnie rozpoczęty a następne spotkania mam nadzieję niebawem :] -
Pietrek
Nie wiem czy w Kraku kupie ZW. Podeslecie skan z gazety albo sygnal ze już jest? -
oczywiście :) Kasia ma nam zostawić egzemplarz gazetki :) wiec nawet jeśli przegapimy to bedzie; ) a potem skan i zobaczycie to wszyscy; ) zdjęć nam pan fotograf dużo zrobił chociaż się opieraliśmy; ) -
Pietrek
Sami sobie robicie a jemu żalujecie, niedobre egoisty wy... Nie lubicie paparazzich.... -
no paparazzich nie_; ) niedobre egoisty my_; ) sława przyszła nagle, ogłuszyła, musieliśmy sie bronić; ) -
Skippy
>zobaczycie to wszyscy; ) zdjęć nam pan fotograf dużo
>zrobił chociaż się opieraliśmy; )
No, to moze sie podzieli i da cos na strone? -
Anonim
-
-
Skippy
- 1
- 2