Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mkl

Statystyka z google...; )
    "Boso" - przebija nas tylko WC oraz wikipedia
    "Na bosaka" - jesteśmy numer jeden!!!
  • Andrzej

Przecież mówiłem. Dlatego nie ma co przejmować się sąsiedztwem i trzeba trzymać się tego, co mamy. Ludzie przeważnie nie wchodzą na grono.net i potem szukają tematu, tylko szukając tematu "boso" trafiają od razu do nas i co najwyżej potem rozglądają się po otoczeniu. Na Fb też nie mamy rewelacyjnego towarzystwa. Przyjrzałem się paru osobom deklarującym, że nas lubią, to też nie odbiegają poziomem od tła na grono.net.
  • mkl

Wydaje mi się że ruch na forum w ciągu ostatnich miesięcy nie jest bez znaczenia. Im więcej wątków tym lepiej. Aczkolwiek nie znam tajników pozycjonowania w googlach.
  • mkl

Znów się grono posypało... Zauważyłem, że po opublikowaniu posta grono wraca do normy.
  • Andrzej

Napisałem do administratorów z prośbą o wyjaśnienie i obiecali, że odpowiedzą. Ale zauważyłem, że nawet po zniknięciu mamy dostęp do wszystkich wątków po wpisaniu ich nazw do ramki "szukaj". Trzeba tylko zrobić sobie podręczny spis wątków.
  • olek (aka Reynevan)

Odpowiedzieli Ci?
    Fajnie...

Ja korzystam z opcji wyświetlania wątków "moje", "znajomych" i też większość jest.
  • mkl

Jak pisałem o wulgarności grona, to zastanawiałem się czy może być gorzej... No i niestety jest gorzej a administracja nie reaguje.
  • Pietrek

Dzisiejsza zmiana w szacie grona to jakis sen pijanego idioty
  • kowalka

Ja mam ustawione w "ulubionych" od razu Boso jest fajnie i NIC nie widzę. Nie widzę "problemu" i wcale nie mam ochoty go widzieć.
    Najgorsze na Gronie jest spadanie okienek, doprawdy irytujące-trzeba liczyć do 8, dopiero klikać.
  • Pietrek

Klopot pojawił się na chwilę i znikł. Ale co mnie zezłościł to moje.
  • olek (aka Reynevan)

Kiedyś zgłaszałem podobną zmianę, która była kórtko. A potem była dostępna jako "beta", gdzieś w rogu.
    Widać kolejne zmiany robią. W końcu Facebook się zmienił, to i grono musi...
  • mkl

>kowalka napisała:
    >Najgorsze na Gronie jest spadanie okienek, doprawdy
    >irytujące-trzeba liczyć do 8, dopiero klikać.

Jeżeli masz przeglądarkę Firefox, to wystarczy zainstalować dodatek Adblock Plus i po problemie.

>Pietrek napisał
    >Dzisiejsza zmiana w szacie grona to jakis sen pijanego
    >idioty

Nie widzę zmian. Co się zmieniło?
  • kowalka

A nie ma odpowiedniego dodatku do I Exp. ?
  • Pietrek

>mkl napisał

>>Pietrek napisał
    >>Dzisiejsza zmiana w szacie grona to jakis sen pijanego
    >>idioty
    >
    >Nie widzę zmian. Co się zmieniło?

Zmiany byly przez chwilę.
  • kowalka

Dziś poniedziałek, a zmiany tylko Ty widziałeś (przez chwilę)....a co robiłeś wczoraj?
    (żart)
  • mkl

>kowalka napisała:
    >A nie ma odpowiedniego dodatku do I Exp. ?

Nie używam IE od wielu lat, więc nie mam pojęcia czy istnieje odpowiednik.
  • mkl

Forum chyba znów padło...
  • Tomek X

Niekoniecznie padło, ja tutaj wchodzę często, jestem waszym fanem.
  • mkl

"Padnięcie" polega na tym, że znikają wszystkie wątki przyklejone i ostatnio aktualizowane, a wyświetlają się tylko jakieś stare, sprzed kilku tygodni czy miesięcy. Zauważyłem, że opublikowanie posta przez dowolną osobę w dowolnym wątku powoduje powrót do normalności. Na szczęście problem jest zwykle samonaprawialny.
  • Małgorzata Zielińska

Najwyraźniej coś to forum nie źle funkcjonuje. Niedawno spadł u nas pierwszy śnieg, więc chciałam przypomnieć sobie, jak to było, gdy zaczynałam moje spacery po śniegu. Weszłam do wątku „Spacery zimą” i próbowałam odnaleźć moje dawne wpisy, a tu poprzestawiane strony, bo posty są ułożone niechronologicznie, jednej to chyba w ogóle brakuje.
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)