-
mkl
Statystyka z google...; )
"Boso" - przebija nas tylko WC oraz wikipedia
"Na bosaka" - jesteśmy numer jeden!!! -
Andrzej
Przecież mówiłem. Dlatego nie ma co przejmować się sąsiedztwem i trzeba trzymać się tego, co mamy. Ludzie przeważnie nie wchodzą na grono.net i potem szukają tematu, tylko szukając tematu "boso" trafiają od razu do nas i co najwyżej potem rozglądają się po otoczeniu. Na Fb też nie mamy rewelacyjnego towarzystwa. Przyjrzałem się paru osobom deklarującym, że nas lubią, to też nie odbiegają poziomem od tła na grono.net. -
mkl
Wydaje mi się że ruch na forum w ciągu ostatnich miesięcy nie jest bez znaczenia. Im więcej wątków tym lepiej. Aczkolwiek nie znam tajników pozycjonowania w googlach. -
mkl
Znów się grono posypało... Zauważyłem, że po opublikowaniu posta grono wraca do normy. -
-
Andrzej
Napisałem do administratorów z prośbą o wyjaśnienie i obiecali, że odpowiedzą. Ale zauważyłem, że nawet po zniknięciu mamy dostęp do wszystkich wątków po wpisaniu ich nazw do ramki "szukaj". Trzeba tylko zrobić sobie podręczny spis wątków. -
Odpowiedzieli Ci?
Fajnie...
Ja korzystam z opcji wyświetlania wątków "moje", "znajomych" i też większość jest.
-
mkl
Jak pisałem o wulgarności grona, to zastanawiałem się czy może być gorzej... No i niestety jest gorzej a administracja nie reaguje. -
Pietrek
-
kowalka
Ja mam ustawione w "ulubionych" od razu Boso jest fajnie i NIC nie widzę. Nie widzę "problemu" i wcale nie mam ochoty go widzieć.
Najgorsze na Gronie jest spadanie okienek, doprawdy irytujące-trzeba liczyć do 8, dopiero klikać. -
Pietrek
-
Kiedyś zgłaszałem podobną zmianę, która była kórtko. A potem była dostępna jako "beta", gdzieś w rogu.
Widać kolejne zmiany robią. W końcu Facebook się zmienił, to i grono musi... -
mkl
>kowalka napisała:
>Najgorsze na Gronie jest spadanie okienek, doprawdy
>irytujące-trzeba liczyć do 8, dopiero klikać.
Jeżeli masz przeglądarkę Firefox, to wystarczy zainstalować dodatek Adblock Plus i po problemie.
>Pietrek napisał
>Dzisiejsza zmiana w szacie grona to jakis sen pijanego
>idioty
Nie widzę zmian. Co się zmieniło? -
kowalka
-
Pietrek
>mkl napisał
>>Pietrek napisał
>>Dzisiejsza zmiana w szacie grona to jakis sen pijanego
>>idioty
>
>Nie widzę zmian. Co się zmieniło?
Zmiany byly przez chwilę.
-
kowalka
Dziś poniedziałek, a zmiany tylko Ty widziałeś (przez chwilę)....a co robiłeś wczoraj?
(żart) -
mkl
>kowalka napisała:
>A nie ma odpowiedniego dodatku do I Exp. ?
Nie używam IE od wielu lat, więc nie mam pojęcia czy istnieje odpowiednik. -
mkl
-
Tomek X
-
mkl
"Padnięcie" polega na tym, że znikają wszystkie wątki przyklejone i ostatnio aktualizowane, a wyświetlają się tylko jakieś stare, sprzed kilku tygodni czy miesięcy. Zauważyłem, że opublikowanie posta przez dowolną osobę w dowolnym wątku powoduje powrót do normalności. Na szczęście problem jest zwykle samonaprawialny. -
Małgorzata Zielińska
Najwyraźniej coś to forum nie źle funkcjonuje. Niedawno spadł u nas pierwszy śnieg, więc chciałam przypomnieć sobie, jak to było, gdy zaczynałam moje spacery po śniegu. Weszłam do wątku „Spacery zimą” i próbowałam odnaleźć moje dawne wpisy, a tu poprzestawiane strony, bo posty są ułożone niechronologicznie, jednej to chyba w ogóle brakuje.