-
å
prosto z plazy w hajfie: bosonogi jogging zdaje sie byc coraz bardziej popularny! uprawiacie? -
mkl
Powinno się wprowadzić zakaz wchodzenia w butach na plażę pod karą administracyjną. Boso na plaży jest tak oczywiste, jak 2 + 2 = 4 - co by na tej plaży nie robić... -
Anonim
thats right...nic w tym dziwnego, moze z 5% osob po polskich plazach chodzi po nich w butach...a dygresja...wczoraj bylem w powsinie, super jest tam las jesienia, cisza i gdzie niegdzie rodzice z dziecmi, cod miod weekendowe wyciszenie (boso bo tylko tak sie najbardziej da odprezyc od wszystkeigo)..goraca polecam :-) -
w-p
>Bosy Chłopczyk napisał
>Powinno się wprowadzić zakaz wchodzenia w butach na
>plażę pod karą administracyjną. Boso na plaży jest tak
>oczywiste, jak 2 + 2 = 4 - co by na tej plaży nie
>robić...
ale jak jest baaaardzo gorąco,to piasek jest az tak nagrzany,ze parzy. i np nawet ja się nie podejmuję wtedy po nim spacerowac boso... (ale rzadko taki bywa,mi się z raz czy dwa zdarzylo...) -
-
Anonim
no tak wtedy to trudno, ale zawsze mozna wejsc na piasek przy wodzie i sie ochlodzic :) -
mkl
-
Eksel
hmmm chyba odbiegacie trochę od tematu - pytanie było o bose bieganie; )
Wiem wiem - ta plaża w pierwszych słowach, przy obecnej pogodzie znacząco wpłynęła na Waszą podświadomość (moją zresztą też) :)
Co do plaży, to przyznaję się, że chodziłam po plaży w butach, ale to był luty, pogoda sztormowa więc czuję się usprawiedliwiona :)
Nie biegam w butach, więc boso tym bardziej nie. -
mkl
Chodziło mi o temperatury bardziej barefoot friendly... Latem bardzo dużo ludzi nie zdejmuje butów...
Ja w ogóle nie biegam - bo nie lubię. Raczej spaceruję i jeżdżę na rowerze - boso oczywiście. Chociaż po 4 latach na balkonie, rower jest do wywalenia :| -
WojtekM
Bosy Chłopczyk napisał:
> Powinno się wprowadzić zakaz wchodzenia
> w butach na plażę pod karą administracyjną.
Oj, czy to na poważnie?
Wydaje mi się, że jeśli chcemy żeby inni szanowali nasze bose stopy wszędzie, to my powinniśmy uszanować to że ktoś ma ochotę chodzić wszędzie w butach - także na plaży.
-
A tak wracając do tematu:
Wakacyjny numer pisma bieganie poświęcony był bieganiu boso.
Na jednym z for dla biegaczy byla takze dyskusja o tym:
http://biegajznami.pl/forum/viewtop...
pozdrawiam