Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolina W.

wybiera sie ktos do Bournemouth na jesien? tak wrzesien/pazdziernik?
  • Anonim

cze
    ja tam bylam 6 tyg ale wieki temu bo w 1998 :)
    bylo super
  • Anonim

ja to bym sie wybrał,bo to moje ukochane miasto,ale kasa........ jak tak sobie liczyłem to żeby tam sobie pojechac na ok 4 dni to 1500zł potrzeba minimum...a po wakacjach to wyzerowany bede:)
  • Skolo

:) to ja bylem jeszcze wczesniej, bo lato 97:), a ciekawe jak tam teraz jest
  • anut.

ja byłam tam w zeszłym roku, wiec chyba jestem najlepiej zorientowana;p nie wiem czy zaszły jakieś zmiany, bo bylam tam pierwszy raz, ale zakochałam sie w tym miescie, mistrzostwo!!!
  • Skolo

chodzilas do The Cage na dicho? tam byly dwie - Klatka i coś jeszcze, ale nie pamietam. Czy busy z centrym dalej o 23.00 ostatni odjezdza?
  • anut.

taaak, autobusy padaka, ale ja na szczescie nie musialam z nich korzystać, bo mieszkałam całkiem blisko centrum. nie chodziłam do the cage, raczej do showbaru albo do alcatraz (średniawka, ale przy wejsciu stał polski bramkarz, wiec wchodzilismy bez problemu i za darmo;] )
    w którym miejscu mieszkałeś ?
  • Karolina W.

a w tych klubach to jaka mniej wiecej muza byla puszczana?:)......musze zebrac info co warto zobaczyc:)
  • Skolo

muza to wszelka, bardzo fajne kluby, z rezta tam sie zbieralo towarzystwo z roznych zorganizowanych obozow.

a gdzie mieszkalem? heh, dobre pytanie. nie pamietam :). w kazdym razie mielismy droge prosta do domu. od centrum trasa jak jadą busy, ta prosta droga, a pozniej ktoras z uliczek w prawo :))))
  • anut.

no to juz wszystko jasne;]
    kluby rzeczywiscie fajne, muzyka tez, np w alcatraz są 3 piętra wiec mozna sobie wybierać i zmieniać, a impreza nie jest nudna
  • K. O. K. A. I

jak imprezy to oczywiście Show Bar, Elements i Opera House, najlepiej wbijać sie na te dla studentów wtedy spotykasz parktycznie samych znajomych i..nauczycieli; ]
    zayebiste miejsce to bouremouth jak mi sie uda to we wrześniu wpadne tam na tydzień...;]
  • Karolina W.

hmm no to brzmi calkiem calkiem.......juz zaczynalam sie bac ze bedzie to jakas marna miescina:)......mam nadzieje ze nie maja jakiejs ostrej "door selection":)
  • Skolo

hehe, nie mieli zadnej chyba jak jak bylem, ale towarzystwo bylo fporzo
  • K. O. K. A. I

selekcji nie ma, jedynie czasami do show baru faceci wpuszczani są w tzw. "eleganckich butach" ale i to da sie obejść jeśli przy wejściu stoi znajomy; ]
  • Anonim

My to zawsze wieczorek zaczynalismy w the Bank na Charminster Road a potem darmowym busikiem do Alcatraz:) Nie macie nawet pojęcia ile osób może wejsć do Forda Transita:)
  • hgcfsjhf

ja wlasnie przedwczoraj wrocilam z Bournemouth.. miss it lootzz.. mieszkalam niedaleko Charminster rd =] tak zajebiste place, ze co roku lece.. zobaczymy co bedzie za rok.. mam nadzieje,ze poleceee again.. yummieee..
    Show Bar rulezz =]

pozdro 4 all xx
  • seulement moi

Ja wróćiłam 30 i stwierdzam, że było zajebiście. Mieszkałam Richmond Wood Road czy jakoś tak. Szkoła King's School. Cóż więcej mówić... żyć nie umierać :)
  • hgcfsjhf

Gabi Gabi Gabi!! Na ile tam bylas? ja bylam w Anglo-Contiental i taki jeden staff stamtad [w ktorym sie bujalam =]] ] byl staffem w King's school przez 2 tyg [od okolo 10lipca] !! Znasz Nick'a? jaki ten swiat maly.. =]
  • K. O. K. A. I

hehe wpaniałą szkołą jest Interlink, świetni nauczyciele (zwłaszcza stały bywalec klubów Johnnatan), zakręceni studenci nie odpuszczający żadnej imprezy; ]
  • seulement moi

Byłam od 10-30 (3 tyg). Którego Nick'a? :> Staff z mojej szkoły... to mógł być Zac :) Dla mnie to on był najfajniejszy :]
| |

Dla tych, którzy byli, są lub będą w tym pięknym mieście w UK....ale nie tylko......również ...

Miejsca grona (0)