-
Chciałem was oficjalnie poinformować że 16 marca Bramafan wchodzi do studia zarejestrować materiał na swoją pierwszą płytę. Trwają również poszukiwania wydawcy. Jak się wszystko ładnie ułoży i nie wymiękniemy, to na jesieni czeka nas trasa po kraju... Do zobaczenia!
-
Meren Re السلام عليكم
oj oj :)
to dobra wiadomosc :):)
a jelsi chodzi o wydawce to moze Karrot?
:]
pzdr
Meren -
Kat...
-
Anonim
Bramafanowe brzmienie musialoby sie bardziej rozbujac, zeby ich karrot kommando wydalo... Chyba, ze Maslanka (tak jak my :P) znajdzie w nich potencjal :D -
-
-
Meren Re السلام عليكم
zawsze mozna troszke bujania powplatac gdzieniegdzie pomiedzy rockowe dzwieki............; )
-
Lechu
-
-
Anonim
Zawsze jak nie wyjdzie z karrot to jest jeszcze parę innych wydawnictw, z tym, ze znowu bardziej reggae - patrz 'w moich oczach', 'zima', 'tam tam records'. Zawsze jest jeszcze afterbeat... Mimo wszystko ja bym bardziej szukala w strone bardziej rockowych wydawnictw itp. A tak btw, co wydalo Muzyke Konca Lata?? -
-
Anonim
-
Dopiero co była pierwsza rozmowa, jeszcze demówka do niie doszła pewnie.
-
Anonim
-
Lechu
Sajmon pedrylu co to za gej fota się Twoja pojawiła po prawej stronie; -P? -
O czym ty do mnie rozmawiasz Leszek - chcesz kupić płytę? Dobra wpisuję cię na listę.
-
Lechu
Pewnie, że chcę kupić, ale po zniżce; -) wpisz mnie na listę; -) Chodzi mi o to Twoje foto co jest po prawej stronie jak się na grono Bramfanu wchodzi... -
gdzie się schował "N'gabye"?
-
Joł, dzisiaj dostaliśmy pierwszego miksa z utworami na płytę. Mrrau, nie jest źle, naprawdę, da rady:)
-
Marie Minn R.
cieszymy sie razem z Wami... i cierpliwie(może niezupełnie cierpliwie;)) czekamy na krąąąążek!