Bramafan [118]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szymon

Apropos koncertu w najbliższy piątek w Warszawskim ArtBemie. Bilety się już kończą także jeśli chcielibyście przyjść to myślę że dobrze jest przyjść parę minut przed 19 nastą, wtedy pewnie uda się jeszcze wejść (no chyba że ktoś kupi bilet w przedsprzedaży)... Zapraszam, nie będzie piwa, ale sztuka zapowiada się bardzo dobrze!
  • Tasiek

Tak się jeszcze spytam po ile bilety i czy można je tylko kupić w artbemie czy tez gdzie indziej??
  • Mad_eleine.

bilety po 15 zł.
  • Anonim

Ahaaaaaaaaaaaaaa, a to jakaś przedsprzedaż jest?? Bo nie miałam bladego pojęcia o tym, a nie chciałabym w piątek się dowiedziec, że nie wchodzę...

To gdzie je można przed-kupic?? :D
  • Anonim

w art'bemie
  • Mad_eleine.

i pewnie trzeba się pospieszyć.
  • Tasiek

15zł ehh ja w takim razie nie wiem czy wpadnę musiałbym skądś kasę skombinować ale sięejszcze zobaczy
  • Anonim

wczoraj znajomy był po bilety i zatał zamkniete drzwi..wiec ja nie wiem jak z tą przedsprzedaża...a ze mną ma byc sporo osób :(
  • Mad_eleine.

między 16:00 a 18:00 bodajże.
  • Szymon

O 18.30 otworzą drzwi klubu, reszty nie wiem ale podeślę mejla do organizatora i wrzucę info na grono.
  • Anonim

A może jest jakaś mozliwośc rezerwacji??...
  • Szymon

Organizator nie przewidział takiej opcji sam, ale jak się zadzwoni na miejsce to myślę że można się dogadać osobiście. Jeśli w ogóle jeszcze coś zostało...Podobno się bardzo szybko rozchodzą, w poniedziałek było tylko sto sztuk.
  • Marie Minn R.

upss:/
  • Szymon

...już nie ma w ogóle.
  • Anonim

no ładnie...namówilam znajomych i oni pojda sami bo kupili sobie bilety wczesniej..a ja-inicjator, nie ide :(
  • Lechu

Coś czuję, że koleżanka chce na litość Sajma wziąć :P Sajmon pamiętasz jak mi miałeś dać bilet; -)? Daj miłej koleżance; -)
  • Anonim

heh :D nie no bez przesady...

nie pierwszy i nie ostatni to koncert. jakoś przeżyje, tylko głupio wyszło bo pare osób wystawiłam
  • Anonim

zreszta ja bym tych biletó conajmniej 5 potrzebowała :P
  • Anonim

Nieprawda nie będzie już takiego koncertu - ten miałbyć super hiper ekstra, tuż przed sesją, żeby doładować akumulatory i ściema. Też namówiłyśmy kilka osób, ale one jeszcze nie kupiły biletów, więc będziemy stać hurtem i nasłuchiwać, może coś usłyszymy - hehehe (pac!).
    Idę zapić smutki i się zachlastać czerstwą bułką, albo świeżą ... z serkiem (różne już opcje były, tzn. najpierw sprawdzę co mam na składzie :P).

Jedna miłość...

Zbierzmy się jutro pod Art Bemem i szturmem go weźmy... (sasasasasasa:P)
  • Marie Minn R.

"Niech tak już będzie
    Jeżeli musi tak być..." :)

hm... ja najpierw wszystko zalicze a potem chill out przy Bram. w Mińsku.... a do domu to wroce na piechote:D hehe wiecie juz z kim gracie w Dujerze???
  • 1
  • 2
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)