Bramafan [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szymon

Apropos artbemu to może biletów dodrukują? Albo poprostu będą wpuszczać.
    W Mińsku najprawdopodobniej zagramy ze Stanem Miłości i Zaufania oraz z Folwarkiem - kojarzycie te zespoły?:)
  • Marie Minn R.

Stan Miłosci i Zaufania pewnie ze znamy..byli na Skarfescie:) razem z happysad'em indiosami bagdadem hurtem itd... ale ten folwark?? hm...moze jakis link info?
  • Tasiek

Może niech to niespodzinaka będzie:)
  • Marie Minn R.

ale pustki..pewnie wszyscy w Artbemie...;/ buu
  • Tasiek

Z pewnością tak ja bynajmniej nie.Ale zapewne pojawię się w Mińsku
  • Anonim

Juz w domu po koncercie. Nienajlepsza publika...kiedy gral Bramafan wiekszosc siedziala(pomijam fakt, ze ArtBem to kiepskie miejsce na koncerty). Aczkolwiek wystep udany. Vavamuffin to chujowka...
  • Marie Minn R.

widze ze Vava ma tendencje spadkowa..ostatnio w Proxie tez zagrali najgorzej ze wszystkich zespołow... dzis tez wyszli w strojach plazowych na scene?;/

ale cos o wystepie Bramafanu powiedzcie jeeeszcze:)
  • Anonim

Dzisiaj byli normalnie ubrani, ale jakie to ma znaczenie :D moje krytyczne nastawienie wynika z tego, ze vava nie lubie, wiec nie sugeruj sie zbytnio moja opinia;)

A Bramafan? Dostali niesprawny mikrofon, aczkolwiek nie bylo to duzym problemem, bo trzeszczenie pozniej ustalo...
    Slychac, ze panowie sa w formie. Swietny wystep.
  • Marie Minn R.

hahaha o rany ale jazda... Trzaska własnie sie skapnełam ze piszemy na tych samych gronach i chodzisz ze mna do szkoły??? hehe ale obciach ze dopiero teraz:D hehe kojarzysz mnie ???
  • Anonim

;] tak, po przejrzeniu Twojego profilu kojarze; )
  • Szymon

Ja to nie mam porównania ale Vavamuffin mi się bardzo podobał. My rozwaliliśmy ze dwa numery ale było w miarę okej. Jeszcze nie jesteśmy profesjonalistami. Dużo zależy właśnie od tego czy zespół się lubi czy nie - wtedy można mu błędy wybaczyć:)
  • Anonim

Bramafan jest lux:)
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)