-
Apropos artbemu to może biletów dodrukują? Albo poprostu będą wpuszczać.
W Mińsku najprawdopodobniej zagramy ze Stanem Miłości i Zaufania oraz z Folwarkiem - kojarzycie te zespoły?:) -
Marie Minn R.
Stan Miłosci i Zaufania pewnie ze znamy..byli na Skarfescie:) razem z happysad'em indiosami bagdadem hurtem itd... ale ten folwark?? hm...moze jakis link info? -
Tasiek
-
Marie Minn R.
-
-
Tasiek
-
Anonim
Juz w domu po koncercie. Nienajlepsza publika...kiedy gral Bramafan wiekszosc siedziala(pomijam fakt, ze ArtBem to kiepskie miejsce na koncerty). Aczkolwiek wystep udany. Vavamuffin to chujowka... -
Marie Minn R.
widze ze Vava ma tendencje spadkowa..ostatnio w Proxie tez zagrali najgorzej ze wszystkich zespołow... dzis tez wyszli w strojach plazowych na scene?;/
ale cos o wystepie Bramafanu powiedzcie jeeeszcze:) -
Anonim
Dzisiaj byli normalnie ubrani, ale jakie to ma znaczenie :D moje krytyczne nastawienie wynika z tego, ze vava nie lubie, wiec nie sugeruj sie zbytnio moja opinia;)
A Bramafan? Dostali niesprawny mikrofon, aczkolwiek nie bylo to duzym problemem, bo trzeszczenie pozniej ustalo...
Slychac, ze panowie sa w formie. Swietny wystep. -
Marie Minn R.
hahaha o rany ale jazda... Trzaska własnie sie skapnełam ze piszemy na tych samych gronach i chodzisz ze mna do szkoły??? hehe ale obciach ze dopiero teraz:D hehe kojarzysz mnie ??? -
Anonim
-
Ja to nie mam porównania ale Vavamuffin mi się bardzo podobał. My rozwaliliśmy ze dwa numery ale było w miarę okej. Jeszcze nie jesteśmy profesjonalistami. Dużo zależy właśnie od tego czy zespół się lubi czy nie - wtedy można mu błędy wybaczyć:)
-
Anonim