Bramafan [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tasiek

Witaj to miło że odwiedziłeś te grono tematyczne. Tak więc twoja przygoda z muzyką tego zespołu już się zaczęła lub trwa
  • Rafał

Witaj :)
  • Anonim

tasior twardo siejesz propagande :]
  • Tasiek

No a jak trzeba:d
  • Anonim

a ja tez lubie baramafan :D
  • Tasiek

Witam dobry masz gust:d
  • Anonim

hehehe to juz ktoras osoba z kolei mi mowi :P
    dzieki;)
  • Anonim

a mam takie pytanko...skad znacie bramafan?? i czy macie jakies utworki na kompie czy cos..??
  • Tasiek

Ja Bramafan poznałem w Remoncie jak byłem na koncercie Naiv a oni grali support albo chyba jeszcze wcześniej ale nei pamiętam

A utworki to zapraszam na stronkę ich
    http://www.bramafan.band.pl
    tam jest ich demo wrzucone
  • Anonim

naprawde??? myslalam ze duzo wczesniej ich poznales! koncert w remoncie az tak dawno nie byl :] ja bramafan poznalam jakos hmmm..... no sporo przed tym koncertem, po prostu odwiedzialam stronke naiv i sie zainteresowalam bramafanem a pooootem, no potem widzialam ich po raz pierwy na regaae festiwalu w proximie rok temu ponad... :]
  • Anonim

a ja u siebie w szkole :) 3 lata temu to bylo..pamietam jak dzis...a w tym roku nie beda grali na 'przystanku lelewel'; (
  • Hekate

Ja również witam :)
  • I'm nothing on my own

--BRAMAFAN--
    Gramy na 'przystanku lelewel' !!!! :D Zapraszamy wszystkich na rock&roll'owe reggae! Hihihi do zobaczenia!

Widzę, że absolwenci Lelewela są w tym gronie, więc czy możecie za mnie podać dokładny adres i info jak dojechać najlepiej do tego liceum? Dziękuję :D
  • Tasiek

Ja co prawda z lelewela nie jestem. Ale tam mniej więcej dojazd znam. Oto atutobusy:
    157 181 519 112 156 186 345 404 508 510 511

Najlepiej wysiąść nimi na OS POTOK a dwoma z nich dojechać jeszcze dwa przystanki

• Anonim

hmm a kiedy mieliby tam grać??? :>
  • Anonim

to juz pojutrze!!!

tu masz wiecej info.. http://przystanek.lelewel.waw.pl/

a tamten post byl dawno... :P tak narzekalam ze nie bedziecie grali, ze nie mieli wyjscia :P

pozdrawiam!!
  • Anonim

Ooo dziękuje bardzo za info; ) i napewno się zjawię ^^'
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)