-
Tasiek
Zapraszam obejrzenia zdjęc i przeczytania wywiady przeprowadzonego. Zainteresowanych odsyłam na http://www.festrock.pl -
Magdalena.
Fotki są świetne i wywiad tak samo. 3mam kciuki za wydanie płyty no i za pokonanie wszelkich przeciwności losu! -
Ola
ejjj a kiedy Bramafan zagości w Wawie??? wakacje idą, przydałby się fajny koncerto :D -
madziucha;P
-
-
Anonim
>Ola napisała:
>ejjj a kiedy Bramafan zagości w Wawie??? wakacje idą,
>przydałby się fajny koncerto :D
dokladnie!!!! -
Chciałem poinformaować że Baramafan zagra jeszcze tylko jeden koncert po czym się rozpada, właściwie już się rozpadł. Nie wiem kiedy i jak ale koncert zagramy jeszcze jeden, ostatni.
-
madziucha;P
co takiego? :/
nie tylko nie tooo... nawet nie wiesz jak mi sie smutno zrobiło... chłopaki co tu dużo mówić świetnie tworzycie i wielu ludzi Was uwielbia i w Was wierzy... serio to już definitywny THE END? -
www.fotolog.com/depecha
oj nie ..pomyliles sie kochany.. motyw jest taki, ze macie przyjechac do Radomia w pazdzireniku:P jak przyjade zza miedzy,...
pamietacie?:P ha!! i nie ma przepros.. obietnica poszla.. trza dochowac.. i wogole co to ma byc? hapaniny jakies w zespole? he?!! porypalo Was ?
taki zajebisty zespol i tak odwalaja. chlopaki.. przed Wami tyle zajebistych koncertow i planow i plyt i tylke zajebistych fanek, ze nie mozecie im tego zrobic no; P
a co z plyta? -
Anonim
no to koncert w Warszawie... i to jeszcze do konca wakacji:) nalegam:P -
-=<[LaMuSeQ]>=-
Nie no shit, nie wierze :(
Jeśli ma to być definitywny koniec to wszyscy bylibyśmy wdzięczni za coś w stylu happy endu z wydaniem płyty podsumowującej wasz dorobek. -
Magdalena.
To,co teraz mam to brak słów... pięknie dziękuję za to, że mogłam Was poznać, za Waszą muzykę i koncert w Radomiu... 3mam kciuki,żeby się jednak ułożyło.. -
lubiej
no właśnie, jak to w końcu z tą płytą jest? bo ponoć materiał jest nagrany, ale nie ma gdzie tego wydać; >
a co do ewentualnego rozpadu... mam tylko nadzieję, że ewentualnym powodem jest powiedzmy brak czasu, a nie jakieś wzajemne waśnie; > -
Zagramy zapewne w październiku w Warszawie. W chwili obecnej panuje stan rozprzężenia i nie jesetem w stanie nic powiedzieć na 100% Materiał nagrany jest (na szczęście), jak nie będzie go w stanie płyty to na pewno damy go do ściągnięcia.
Póki co Wawa gra w zespole Projekt Akwarela a ja w zespołach Max Weber oraz Posun Dirt.
No i wszystko się jakoś ułoży co nie?
-
Magdalena.
-
lubiej
>Szymon napisał
>jak nie będzie go w stanie płyty to na pewno
>damy go do ściągnięcia.
a nie myśleliśta o pchnięciu tego własnym sumptem? wiadomo, że nie w dużych ilościach, tylko może stopniowo to jakoś wypuszczać...
>Póki co Wawa gra w zespole Projekt Akwarela a ja w
>zespołach Max Weber oraz Posun Dirt.
Webera już słyszałem i muszę powiedzieć, że całkiem fajne to to granie... a tego drugiego masz jakieś próbki czy cuś?
>No i wszystko się jakoś ułoży co nie?
ponoć wiara czyni cuda :)
-
www.fotolog.com/depecha
no jesne, ze sie ulozy :)
everything's gonna be all right !
trzymam kciuki.. i mam nadzieje, ze wszystko worci do normy .. -
Apropos Posun Dirta to nagraliśmy wczoraj demo, w czwartek gramy w Jadło w Warszawie razem z Maxem Weberem. Demo strasznie mi się podoba, jest na maxa siermiężne, nierówno zagrane, fałszujemy ale ma coś bardzo konkretnego. Napewno wrzucimby je za kilka dni na http://www.myspace.com/posingdirt (Nazwa kapeli sie jeszcze ustala, obecnie chyba jest posun dirt albo posing nie wiem)
-
lubiej
info do powyższego ze strony jadło:
czwartek 24.07.08
godz. 20:30
cena: 5 pln
MAX WEBER i POSUN DIRT/ Dj niespodzianka
POSUN DIRT w składzie Kamila "the poetka" Janiak (voc., teksty), Grzegorz "greg" Kwiatkowski (gitara), Szymon "złoty ziom" Obrębowski (perkusja) i Kamil "piekło" Strzyżewski (bas), powstało w lutym tego roku. Gra POETIC PUNK, czyli połączenie ostrego łomotu z niebanalnymi tekstami.
brzmi ciekawie... może się przejdę jak czas pozwoli... a jak więcej czasu będzie, to i aparat zabiorę :) -
Tasiek
-
madziucha;P
SERCA W DŁOŃ!
wolontariat "Club 8" funkcjonujący w LO im.Stefana Żeromskiego w Żyrardowie organizuje 13.12.08r. w Centrum Kultury w Żyrardowie przy placu Jana Pawla II koncert charytatywny
wystąpią:
Wyrwani z Kontekstu, Philipp Wasilewski, 3czwarte Sukcesu, Nevermind, Pull The Wire, Regau, BRAMAFAN!!!
wstęp 12zł
pieniadze zebrane z zakupu biletów przeznaczymy na Pana Bogdana chorego na zakrzepice żylną nóg i Agate chorą na nowotwór wątroby... przyjdź i wesprzyj naszą akcje! ZAPRASZAMY!
Harmonogram koncertu-> http://img186.imageshack.us/img186/...