-
dama z tchórzofretką
nom, to moze skad mi sie wzial bramafan
kumpela mnie zarazila;)ja ją ściągne na to grono zaraz!;p
ja sie zajmuje plastyka,
slucham rocka, troche reggae, zespoly-----Wilki,Paprika Korps, The Gathering, Finger Eleven,od czasu do czsu klasyczna Nirvana, Papa Roach, yyyyyy jak mi sie przypomni to dopisze. -
aGuśka
hmmmmm no wiec .... Wawa to w koncu Lelewel .... i ja tez :D wiec jak mozna nie znac Bramafan !! :) a obecnie ucze sie na chemii na uniwerku :) -
Anonim
to, ze niby sie poznac mamy jakos lepeij tak?? bo ja nie wiem co napisac :( bo mi sie nic nie zmiesci...bo jak ja sie rozgadam to juz tragedia jest normalnie.... -
Tasiek
Grzesiek wita. L.O Piłsudzki. Muzyka: Naiv, happysad, MKL,Bonobo, Soad.
Tak wogule to klasa bio-chem -
-
anuśka
ja osobiscie pierwszy raz usłyszałam Bramafan na "przystanku lelewel" i juz mi tak zostało.......:)))) a muzyki słycham bardzoooooo róznej:))
teraz po skonczeniu wspomnianego lelewela mecze sie na Biologii na SGGW:)))) -
Anonim
hemm Bramafan, a kiedyś naściągałam i już tak zostało; ) a słucham różnej różnej muzyki ale najwięcej to reggae i ska; ] no i co ... uczem się; ]] heh -
dama z tchórzofretką
heh,noRudzielec,czemu nie? duzo to tu wpisów nie ma, wiec czemu nie;p
ja jeszcze troche sie w teatr bawie,no... fajna sprawa,polecam wszystkim -
Anonim
no dobra...to ja powiem tylko, ze slucham muzyki bardzo roznej (bede oryginalna, a co!) i chodze na uczelnie (konkret- wydzial pedagogiczny UW) nie powiem, ze sie tam ucze bo bym sklamala :P a rude w moim wykonaniu nie klamie nigdy!
pozdrawiam! Wesolych Swiat! :* -
Bartosz
-
Anonim
tak Mlody i w tym momencie nie powinienes sie juz do mnie odzywac; )
eeeeee....i tak wiem, ze mnie kochasz :P -
Anonim
heh oto jestem Marto, sama się ściągnęłam:P
Bramafan mi się wziął stąd, że był w Stodole rozgrzałką przed Daabem:P
aha i czego słucham , tak? moja lista...
to Myslovitz, Lenny Valentino!!!!!, Pidżama, Happysad, Nosowska, Hey, Kult, Coma(do niedawna), Republika, Indiosi, + Metro
i co robię... nic szczególnego... obijam się w LO:P -
ann
mhm ja teoretycznie nie mam imienina;)ale w spoleczenstwie figuruje jako anna m;)
hehehe bramafana rowniez sciagnelam przez przypadek z jakiejs linkowni;]i polubilam...
a slucham baardzo roznej muzy...z wyjatkikem techna i hh i temu podobnych(ochyda;)
a co robie?rowniez teorteycznie studiuje;)tzn chodze na co ciekawsze wyklady;)...ktorych jest baaardzo malo;) -
baran
bramafan..? hmmm...
wszystko zaczęło się od wypadu na giełdę komputerową.. dłuuga historia :) -
m
-
lubiej
quote=karolina:"Bramafan mi się wziął stąd, że był w Stodole rozgrzałką przed Daabem:P"
oooo tak, tak, tak... najlepszy saport jaki słyszałem... rewelacja :D
kim jestem? czy to ważne... :) -
morg
na Bramafan trafilem przypadkiem w punkcie!:D szybko zajarzyłem że to wyrosło z Filipa z Konopii którego twórczość znałem juz wczesniej.. :) mam ich całem 6 kawałków jakby ktoś chcial to mówic:D pozdroo -
m
-
natalia
a ja...
ktoś miał kiedys piękny opis na gg.
chciałam sprawdzic skad to cudo pochodzi.
no itrafiłam na ich stronke i nie zaluje.
:)
no i wychodzi ze jestem jedna z najmlodszych tu. :)
koncze w tym roku gimnazjum przy łazienkach; ) -
Anonim
zaczelam od filipa z konopi:) a kumpel podrzucil mi bramafana
a aktualnie obijam sie w mat-fizie w gdyni;) i ostatnio lsucham czesto plyty z wierszami broniewskeigo i nie wiedziec czemu indios bravos mnie wzielo:) -
cynamooon
gdzieś się obiło, utrwaliło, znalazło i już zostało :)
pogo
cynamon
i LSP; )