Bramafan [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dama z tchórzofretką

nom, to moze skad mi sie wzial bramafan

kumpela mnie zarazila;)ja ją ściągne na to grono zaraz!;p

ja sie zajmuje plastyka,
    slucham rocka, troche reggae, zespoly-----Wilki,Paprika Korps, The Gathering, Finger Eleven,od czasu do czsu klasyczna Nirvana, Papa Roach, yyyyyy jak mi sie przypomni to dopisze.
  • aGuśka

hmmmmm no wiec .... Wawa to w koncu Lelewel .... i ja tez :D wiec jak mozna nie znac Bramafan !! :) a obecnie ucze sie na chemii na uniwerku :)
  • Anonim

to, ze niby sie poznac mamy jakos lepeij tak?? bo ja nie wiem co napisac :( bo mi sie nic nie zmiesci...bo jak ja sie rozgadam to juz tragedia jest normalnie....
  • Tasiek

Grzesiek wita. L.O Piłsudzki. Muzyka: Naiv, happysad, MKL,Bonobo, Soad.
    Tak wogule to klasa bio-chem
  • anuśka

ja osobiscie pierwszy raz usłyszałam Bramafan na "przystanku lelewel" i juz mi tak zostało.......:)))) a muzyki słycham bardzoooooo róznej:))

teraz po skonczeniu wspomnianego lelewela mecze sie na Biologii na SGGW:))))
  • Anonim

hemm Bramafan, a kiedyś naściągałam i już tak zostało; ) a słucham różnej różnej muzyki ale najwięcej to reggae i ska; ] no i co ... uczem się; ]] heh
  • dama z tchórzofretką

heh,noRudzielec,czemu nie? duzo to tu wpisów nie ma, wiec czemu nie;p

ja jeszcze troche sie w teatr bawie,no... fajna sprawa,polecam wszystkim
  • Anonim

no dobra...to ja powiem tylko, ze slucham muzyki bardzo roznej (bede oryginalna, a co!) i chodze na uczelnie (konkret- wydzial pedagogiczny UW) nie powiem, ze sie tam ucze bo bym sklamala :P a rude w moim wykonaniu nie klamie nigdy!

pozdrawiam! Wesolych Swiat! :*
  • Bartosz

Ruda nie zapominaj dodac ze ty równiez pochodzisz z Lelewela!!!! :P
  • Anonim

tak Mlody i w tym momencie nie powinienes sie juz do mnie odzywac; )

eeeeee....i tak wiem, ze mnie kochasz :P
  • Anonim

heh oto jestem Marto, sama się ściągnęłam:P

Bramafan mi się wziął stąd, że był w Stodole rozgrzałką przed Daabem:P

aha i czego słucham , tak? moja lista...
    to Myslovitz, Lenny Valentino!!!!!, Pidżama, Happysad, Nosowska, Hey, Kult, Coma(do niedawna), Republika, Indiosi, + Metro

i co robię... nic szczególnego... obijam się w LO:P
  • ann

mhm ja teoretycznie nie mam imienina;)ale w spoleczenstwie figuruje jako anna m;)

hehehe bramafana rowniez sciagnelam przez przypadek z jakiejs linkowni;]i polubilam...

a slucham baardzo roznej muzy...z wyjatkikem techna i hh i temu podobnych(ochyda;)

a co robie?rowniez teorteycznie studiuje;)tzn chodze na co ciekawsze wyklady;)...ktorych jest baaardzo malo;)
  • baran

bramafan..? hmmm...

wszystko zaczęło się od wypadu na giełdę komputerową.. dłuuga historia :)
  • m

o remontu sie zaczelo:]
  • lubiej

quote=karolina:"Bramafan mi się wziął stąd, że był w Stodole rozgrzałką przed Daabem:P"

oooo tak, tak, tak... najlepszy saport jaki słyszałem... rewelacja :D

kim jestem? czy to ważne... :)
  • morg

na Bramafan trafilem przypadkiem w punkcie!:D szybko zajarzyłem że to wyrosło z Filipa z Konopii którego twórczość znałem juz wczesniej.. :) mam ich całem 6 kawałków jakby ktoś chcial to mówic:D pozdroo
  • m

he spoko spoko ja tez mam:)
  • natalia

a ja...
    ktoś miał kiedys piękny opis na gg.
    chciałam sprawdzic skad to cudo pochodzi.
    no itrafiłam na ich stronke i nie zaluje.
    :)
    no i wychodzi ze jestem jedna z najmlodszych tu. :)
    koncze w tym roku gimnazjum przy łazienkach; )
  • Anonim

zaczelam od filipa z konopi:) a kumpel podrzucil mi bramafana
    a aktualnie obijam sie w mat-fizie w gdyni;) i ostatnio lsucham czesto plyty z wierszami broniewskeigo i nie wiedziec czemu indios bravos mnie wzielo:)
  • cynamooon

gdzieś się obiło, utrwaliło, znalazło i już zostało :)
    pogo
    cynamon
    i LSP; )
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)