Bramafan [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wiecie Bramafan zobaczymy już 2.06. w Stodole, piszcie kto się wybiera i co myślicie...pozdr;]
  • Tasiek

Hmmm ja nic nie wiem ale jeśli będą grać to ja sie pisze i na 100 się zjawię
  • I'm nothing on my own

Hmm... ale głupio wyszło...
    Chciałem sprostować tą wypowiedź wcześniejszą dotyczącą grania przez Bramafan koncertu w stodole... Bo tak sie akurat składa nieszczęśliwie, że nie zagramy :(
    Wszystko przez to, że organizatorzy wpisali nas jako jeden z zespołów który miał wystąpić, ale zapomnieli do nas zadzwonić i się zapytać czy możemy. Niestety Szymon wraca z Dani dopiero ok 7 czerwca i w żaden sposób nie da się jego powrotu przyspieszyć. Jeszcze większe zamieszanie powstanie, kiedy ujrzycie nas na plakatach koncertowych.
    Naprawdę co by kto nie mówił - nie ma szans abyśmy ten koncert zagrali... choć możliwe, że pojawimy się wśród publiczności :D
  • Anonim

aha...no trudno, rozumiem i szkoda bo ja już bilet zarezerwowałam i się nastawiłam, ale mam nadzieję że będzie jeszcze okazja;]pozdrawiam Was bardzo cieplutko i dajcie znać kiedy i gdzie będzie można Was zobaczyć;]
  • m

kurcze a juz sie mialam wybrac:(
  • I'm nothing on my own

Nie martwcie się, bo jak śpiewał Wawrzyniec w Filipie z Konopi "Jeszcze zobaczymy się..." :D
  • m

mam nadzieje!i czekam!
  • Meren Re السلام عليكم

hmm a ja na stronie Stodoly nie widze nigdzie coby Bramafan tam mial grac na reggae pod strzecha...
    widze tylko,ze moja milosc Habakuk :]
    Tez warto sie dal nich wybrac.
  • Anonim

może nie było coby, ale była info i to jeszcze do niedawna, najwyraźniej już niestety sprostowali;[
  • I'm nothing on my own

;-) Właśnie.
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)