-
Anonim
jak wiecie Bramafan zobaczymy już 2.06. w Stodole, piszcie kto się wybiera i co myślicie...pozdr;] -
Tasiek
Hmmm ja nic nie wiem ale jeśli będą grać to ja sie pisze i na 100 się zjawię -
I'm nothing on my own
Hmm... ale głupio wyszło...
Chciałem sprostować tą wypowiedź wcześniejszą dotyczącą grania przez Bramafan koncertu w stodole... Bo tak sie akurat składa nieszczęśliwie, że nie zagramy :(
Wszystko przez to, że organizatorzy wpisali nas jako jeden z zespołów który miał wystąpić, ale zapomnieli do nas zadzwonić i się zapytać czy możemy. Niestety Szymon wraca z Dani dopiero ok 7 czerwca i w żaden sposób nie da się jego powrotu przyspieszyć. Jeszcze większe zamieszanie powstanie, kiedy ujrzycie nas na plakatach koncertowych.
Naprawdę co by kto nie mówił - nie ma szans abyśmy ten koncert zagrali... choć możliwe, że pojawimy się wśród publiczności :D -
Anonim
aha...no trudno, rozumiem i szkoda bo ja już bilet zarezerwowałam i się nastawiłam, ale mam nadzieję że będzie jeszcze okazja;]pozdrawiam Was bardzo cieplutko i dajcie znać kiedy i gdzie będzie można Was zobaczyć;] -
-
m
-
I'm nothing on my own
Nie martwcie się, bo jak śpiewał Wawrzyniec w Filipie z Konopi "Jeszcze zobaczymy się..." :D -
m
-
Meren Re السلام عليكم
hmm a ja na stronie Stodoly nie widze nigdzie coby Bramafan tam mial grac na reggae pod strzecha...
widze tylko,ze moja milosc Habakuk :]
Tez warto sie dal nich wybrac. -
Anonim
może nie było coby, ale była info i to jeszcze do niedawna, najwyraźniej już niestety sprostowali;[ -
I'm nothing on my own