-
Anonim
-
Anonim
Nie martw cię na początku wszystko jest trudne ale moim zdaniem trzeba zacząć od styli bo praktychnie to jest najwaznejsze!! co z tego ze umiech tomasa jezeli brak kompletnie stylu... dobra ale nei otym chciałem gadac...; p wiadomo ze nikt niejest alfa i omega i od razu neizacznie śmigać twistow
ja ci dam dobrą radę;p cwicz cwicz i jeszcze raz cwicz~! -
Paweł
porste...najwazniejszy jest trening i zajawka....tanczy i trenujesz bo sprawia Ci to przyjemnosc a rezultaty zobaczysz po kilku mies. pozdro -
Shadi
no właśnie ja mam problem ze stylami. póki co tylko jade bary thomasy i salta (he he te na najwyżysm poziomie) ale niemam od kogo sie nauczyć stylu. pomóżcie !!! -
-
kingOFdancefloor
zapraszam od września domnie na trening to styli się nauczysz i to szybko :D:D a jeśli chcesz to napisz domnie na GG to się ustawimy na trening i poćwiczymy razem ja coś tam ze styli umiem :D:D -
Shadi
-
Shadi
bo ja teraz jade na obóz akrobatyczny i niebędzie mnie jakiś miesiąc więc później sie zgadamy -
kingOFdancefloor
no ja ćwicze w szkole na pradze północ ale od września będziemy mieli noiwego trenera :D:D -
Cain
shadi style już ci mówiłem że to musisz umieć a to co umiesz z akrobatyki to połączysz nie martw sie znalazł sie dobry człowiek sezar sie nazywa spadł nam z nieba narazie jest na mazurach ale jak tylko wruci odrazu podskoczymy na muszle heh włąśnie jeśli chodzi o tych co ćwiczyli akrobatyke a później chcą sie wtopić w breaka bo w sumie mają duże możliwości to móie jest wam ciężko sie nauczyć bo uczyliście sie wszystkie na sztywno i cały czas to samo wszystko było tak technicznie wieć jak już powiedziałem jak sezar wruci to to zobaczymy jak to będzie dużo nauczymy sie o dnich ale oni nie wiem ale czegoś i tam może sie nauczą od nas nie dużo heh raczej mało ale może i sie nauczą ale raczej licze na ich pomoc i wsparcie z ich strony pozdro dla wszystkich b-boy's i dla ciebie shadi :] -
Anonim
Ja tam tesh troche freestyluje ale boje sie czegos nowego bo nie wiem jak sie do tego zabrac.
narazie umiem w miare dobrze smiglo i skorpiona.
nauczylem sie gdzies w 4 miesiące a mam 13 lat:]
Jak chcecie to napiszcie do czego mam sie teraz zabrac zeby sie nie polamac
Pozdro! -
Cain
ZABIERZ SIE DO KRĘCENIA BANI ALBO BARÓ TO JEST DOBRE DO WSZYSTKIEGO JEST OD CHOLERY DO TEGO PRZEJŚĆ I FAJNYCH ZEJ ŚĆ;] A WIEĆ ZACZNIJ SOBIE TAK ZE POSTAW SOBIE ZA CEL JEDEN Z TRUDNYCH EWOLUCJI BANIA BARY THOMAS I SZLIFUJ GO AŻ NIE ZACZNIESZ WYMIOTOWAĆ HEHE NIE ŚWIRUJE ZAPIERDALAJ CAŁY CZAS COŚ Z TEGO A PRZY OKAZJI DROBNIEJSZE RZECZY NA BOKU;]
POZDRO DLA CIEBIE BO JESTEŚ MŁODY BB
=!CZEŚ!=
-
.Keysha.
-
>>> ♥ R.o.B.o.T.♥ <<<
-
Monkey D. Luffy
Ja teraz prubuje kręcić się na głowie z użyciem rąk.
Ale ważna jest równowaga której mi nie brakuje.
Czyli jeszcze troche ćwiczeń i już będe potrafił. -
.Keysha.
-
kingOFdancefloor
-
.Keysha.
-
kingOFdancefloor
-
.Keysha.
aha:)) ja bym chciala cwiczyc brekaa... ale brat mi powiedzial ze mam za slabe rece :/ i to nie taniec dla dziewczyn... ehhh... -
kingOFdancefloor
to powiedz mu ze sie niezna :/ to jest taniec dla kazdego a ręce z czasem soebie wyrobisz :D:D pozdrawiam