Break Dance [139]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja dopiero zaczynam i wszystko mi sprawia problem <lol>
  • Anonim

Nie martw cię na początku wszystko jest trudne ale moim zdaniem trzeba zacząć od styli bo praktychnie to jest najwaznejsze!! co z tego ze umiech tomasa jezeli brak kompletnie stylu... dobra ale nei otym chciałem gadac...; p wiadomo ze nikt niejest alfa i omega i od razu neizacznie śmigać twistow
    ja ci dam dobrą radę;p cwicz cwicz i jeszcze raz cwicz~!
  • Paweł

porste...najwazniejszy jest trening i zajawka....tanczy i trenujesz bo sprawia Ci to przyjemnosc a rezultaty zobaczysz po kilku mies. pozdro
  • Shadi

no właśnie ja mam problem ze stylami. póki co tylko jade bary thomasy i salta (he he te na najwyżysm poziomie) ale niemam od kogo sie nauczyć stylu. pomóżcie !!!
  • kingOFdancefloor

zapraszam od września domnie na trening to styli się nauczysz i to szybko :D:D a jeśli chcesz to napisz domnie na GG to się ustawimy na trening i poćwiczymy razem ja coś tam ze styli umiem :D:D
  • Shadi

a gdzie ćwiczysz??
  • Shadi

bo ja teraz jade na obóz akrobatyczny i niebędzie mnie jakiś miesiąc więc później sie zgadamy
  • kingOFdancefloor

no ja ćwicze w szkole na pradze północ ale od września będziemy mieli noiwego trenera :D:D
  • Cain

shadi style już ci mówiłem że to musisz umieć a to co umiesz z akrobatyki to połączysz nie martw sie znalazł sie dobry człowiek sezar sie nazywa spadł nam z nieba narazie jest na mazurach ale jak tylko wruci odrazu podskoczymy na muszle heh włąśnie jeśli chodzi o tych co ćwiczyli akrobatyke a później chcą sie wtopić w breaka bo w sumie mają duże możliwości to móie jest wam ciężko sie nauczyć bo uczyliście sie wszystkie na sztywno i cały czas to samo wszystko było tak technicznie wieć jak już powiedziałem jak sezar wruci to to zobaczymy jak to będzie dużo nauczymy sie o dnich ale oni nie wiem ale czegoś i tam może sie nauczą od nas nie dużo heh raczej mało ale może i sie nauczą ale raczej licze na ich pomoc i wsparcie z ich strony pozdro dla wszystkich b-boy's i dla ciebie shadi :]
  • Anonim

Ja tam tesh troche freestyluje ale boje sie czegos nowego bo nie wiem jak sie do tego zabrac.
    narazie umiem w miare dobrze smiglo i skorpiona.
    nauczylem sie gdzies w 4 miesiące a mam 13 lat:]
    Jak chcecie to napiszcie do czego mam sie teraz zabrac zeby sie nie polamac
    Pozdro!
  • Cain

ZABIERZ SIE DO KRĘCENIA BANI ALBO BARÓ TO JEST DOBRE DO WSZYSTKIEGO JEST OD CHOLERY DO TEGO PRZEJŚĆ I FAJNYCH ZEJ ŚĆ;] A WIEĆ ZACZNIJ SOBIE TAK ZE POSTAW SOBIE ZA CEL JEDEN Z TRUDNYCH EWOLUCJI BANIA BARY THOMAS I SZLIFUJ GO AŻ NIE ZACZNIESZ WYMIOTOWAĆ HEHE NIE ŚWIRUJE ZAPIERDALAJ CAŁY CZAS COŚ Z TEGO A PRZY OKAZJI DROBNIEJSZE RZECZY NA BOKU;]

POZDRO DLA CIEBIE BO JESTEŚ MŁODY BB

=!CZEŚ!=
  • .Keysha.

heh.. mam pytanko gdzie mozna sie zapisac na brekaaa ?? :))
  • >>> ♥ R.o.B.o.T.♥ <<<

Mozesz przyjsc do nas:):):
  • Monkey D. Luffy

Ja teraz prubuje kręcić się na głowie z użyciem rąk.
    Ale ważna jest równowaga której mi nie brakuje.
    Czyli jeszcze troche ćwiczeń i już będe potrafił.
  • .Keysha.

Robocik czyli gdzie mam sie zglosic :>?? =))
  • kingOFdancefloor

Robocik właśnie gdzie mam sie zgłosić ??:P
  • .Keysha.

heh.. tez masz ten sam problem co ja? :P :P
  • kingOFdancefloor

nie ale chce odwiedzic byłego członka mojej grupy ! :D:D
  • .Keysha.

aha:)) ja bym chciala cwiczyc brekaa... ale brat mi powiedzial ze mam za slabe rece :/ i to nie taniec dla dziewczyn... ehhh...
  • kingOFdancefloor

to powiedz mu ze sie niezna :/ to jest taniec dla kazdego a ręce z czasem soebie wyrobisz :D:D pozdrawiam
| |

Dolacz do grona ludzi zajmujacych sie tancem Break Dance, zapytaj, znajdz pomoc, wymien sie doswiadc...

Fotki

Miejsca grona (0)