-
Anonim
Potrzebuje informacji gdzie ( w jakich opowiadaniach) znajdę informacje o obrazie prowincji wg Schulza. Potrzebne jest mi to do prezentacji maturalnej. Temat:"Świat prowincji w opowiadaniach Brunona Schulza i obrazach Marca Chagalla. Dokonaj analizy porównawczej dzieł." -
EvaliA
to masz zajebistego farta jesli pisałes wczoraj rozszerzony polski na maturze, bo akurat był Schulz i to ten sam temat...*_*
-
.meg
Ale farciarz!!!!
Przeczytałam Sklepy Cynamonowe i Sanatorium pod Klepsydrą a oni dali na maturze jedno z 2 niepublikowanych opowiadań . Chamstwo! :) -
marta
ee spoko, jak sie przeczytało 'sklepy' i 'sanatorium' to już w sumie mniej więcej to samo. ja też mam na ustną temat o schulzu :) no fart :P -
-
EvaliA
-
Anonim
hihi a ja o granicy między iluzją a rzeczywistością. wspaniale mi się pisało 4maja:) -
Strange Little Girl
Ja w zeszłym roku miałam prezentację: Funkcja narratora dziecięcego w utworach literackich i tez miałam między innymi "Sklepy..".
A w tym roku poprawiałam maturę i też Schulza pisałam:)
Mam do niego szczęście:) -
O_o
-
Anonim
-
Emilka
Sprzedam plan ramowy prezentacji: Swiat prowincji - analiza porównawcza w opowiadaniach Brunona Schulza i obrazach Marca Chagallla.
Gg: 10039542