-
Na początek to serdeczne pozdrowienia od wszystkich z Wladka !!! :)
piszcie tu Wasze wrażenia z Borów co Wam sie podobało a co nie; ) no i co byście zmienili :)
Ja na początek powiem że było konkretnie i bardzo sympatycznie :)
no i jestem dumny z moich podopiecznych; )
jeszcze raz pzdr pzdr !!! -
japierdolę.
-
Claudia
Zgadzam sie!! chociaz byly pewne male problemy (Ada i Bula wiedza o co chodzi..; )) to jednak nadal nie moge uwierzyc ze to koniec. Niby 2 tygodnie, ale to zdecydowanie za malo; ) a mi najbardziej brakuje prob i tego jak Bula swietnie sie popisywal na swojej gitarze <lol> :D pozdrawiam Bory i Wladka tez; * -
Anonim
-
-
Anonim
-
Adam
fajnie było tylko krótko
ale i tak kolega zielony owoc zdążył zwodować ponton :) -
Dla mnie, to bylo zajebiscie:) Nie ma to jak dobre wakacje z super ludzmi.
-
Anonim
Racja racja ^^ Wielka szkoda ze tak krótko, no ale cóz...za rok tez sie spotkamy, nie ma sie co tak tym martwic:) Było świetnie!! Pzdr -
Nigger
mozemy sie jeszcze spotkac na zimowisku :P, a tak wogole było bardzo fajnie pzdr 4 all -
*-Blondasek-*
Było zajebiście!!!! Ten klimacik, jeziorko, molo.. Hmmm
Ekipa była super (bez wyjątków;) , kadra zresztą też :D!!! Koniecznie widzimy się WSZYSCY za rok, ew. bez pokoju 401 :P lol
Myślę też, że Buła będzie tak wspaniały i zorganizuje pod koniec wakacji spotkanie osób z Borów; ]
miłej reszty wakacji ludziska :*:*:*:* :P -
maja
-
Jej Wysokość Dziuba
-
.alexandrella.
Było genialnie :D Juz nie moge sie doczekac przyszłych wakacji... Wszyscy maja jechac!!!!!!!!!! Nom faktycznie bardzo krótko i szybko minęlo. Ale za rok obowiązkowo!!!!!!!!!! Buziaki dla wszystkich :D -
Kasia
było swietnie............a no i pozdrowienia dla naszego wielkiego MACKA NOWACZYKA!!!!:D
-
ejtaM™
dialog chyba A.Gorza z jednym z gitarzystow:
-jak masz na imie?
-Twoja Stara!!!:D -
Kasia
-
Fin
A tam wszyscy gadają" za rok, za rok"
Ludzie do Austrii się ruszcie!!!
do Austrii!!
Ale swoją drogą było zajebiście:)
Buła i znalazłeś te kwiaty:P? -
Pojechalem potem na Solar i tam nie bylo wiec Surfspot a tam sie okazalo ze byl melanz Diversa...no i nie znalalzlem kwiatków :)
ale nast. dnia dorwalismy typa we Wladku i sprzedaz hurtowa ruszyla; ) -
a
-
>*~Ka$iul@~* napisała:
>było swietnie............a no i pozdrowienia dla
>naszego wielkiego MACKA NOWACZYKA!!!!:D
;>