-
Jack lives here-->
-
Anonim
-
Kasia
-
Madzia =)
ja bym polemizowała co do tego, że fajnie się z nim jeździ... :P, no ale niektórzy wiedzą inaczej
ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !! -
-
-
>Madzia =) napisała:
>ja bym polemizowała co do tego, że fajnie się z nim
>jeździ... :P, no ale niektórzy wiedzą inaczej
>ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!
nie dostrzegasz tego geniuszu; p -
Anonim
a ja?mam wrażenie jakbył cały ten tydzień przespał(przechlał?) i teraz musze wstawać do życia xD ku*wa ch*j! -
Anonim
ej i jak ktoś poza bułą ma zdjęcia z mym udziałem to prosze na mego maila W_dupe_cendera@buziaczek.pl -
Anonim
a druga sprawa to taka,ze kto jest w stanie zapodać kandydata na tekst obozu? -
jest ankieta jak ktoś ma jeszcze jakiś kandydatów to niech pisze, ale proszę pamiętać o kulturce; p
-
-
Jack lives here-->
-
Anonim
-
Madzia =)
najlepsze zdjęcia jak dla mnie: Arek z batonem :P:P ( jakiś może photoshop?? :P ) -
Areczek
-
Anonim
ale dziwna faza,wychodze do sklepu,ide prostym równym krokiem i poczułem,ze coś jest nie tak.Zacząłem szurać i udawać choćby zakręconego i od razu sie poprawiło,wchodze do sklepu ale swiatło z luxów mnie nie oslepia to dla kitu przymknąłem lekko oczy,po czym do sklepu wchodzi moja kolezanka i tak lekko sie przygarbiam i udaje małego kaca i z nią gadam,po czym wychodze ze sklepu i znów szurając wracam do domu.yyy to chyba nie jest normalne -
<=Błaszak=>
Ja myślę że pojęcie bez trzody jest całkem adekwatne do tego obozu; p A ja mam jedno ładne zdjęcie cendera podczas golenia głowy :D myślę że mogłoby konkurować z Arkiem i jego "patonem"; ) -
Anonim
-
Anonim
-
<=Błaszak=>
>Jack lives here--> napisał
>ej co ty spac nie mogles??
Nie śpimy, nie śmipmy zwiedzamy; p
o zdjęcie się nie martw prześlę w najbliższym czasie