- 1
- 2
-
Kułak
Warto jechać, był ktoś?? da się czegoś nauczyć?? jak wyglądja zajęcia?? czy tam są inne obozy oprócz tych 15 osób z gitarowego?? z góry dziena -
Witam,
Uczestników gitarowego będzie 30 a nie 15 tak jak planowano, w sumie będzie 45 osób.
Zajęcia wyglądają tak, że będą 3 grupy na mniej wiecej na jednym poziomie i będziecie ćwiczyć w tych grupach po 2h dziennie, na początek technika itd, później już przygotowanie konkretnych utworów na koniec obozu i jamy. Jeśli chcesz grać, i chcesz się na tym koncentrować to możesz nauczyć się sporo.
pzdr -
David
-
Mihaó!
-
-
Anonim
No i ja. Podobno Andrzej ma trasę kolidującą z obozem, czy wpłynie to na zajęcia tak jak w zeszłym roku, czy będą się odbywały regularnie i normalnie? -
Mihaó!
zajęcia będą, my hmmm też ^^ p. Endrju? ciekawie.
a z resztą jak nie będzie zajęć to przecież nie będziemy płakać ^^ -
Anonim
-
Mihaó!
-
David
Wow ile osob!!! I prawie nikogo nie znam! Tak... Wlasny zakres xD I gdyby sie to zdarzylo to ja sie bede indywidualnie edukowal. :x -
ZUZIA. ™
-
David
-
ZUZIA. ™
-
David
-
ZUZIA. ™
-
David
Zapowiada sie ciekawie. Trzeci raz i nie grasz na gitarze? Hardcore :p -
ZUZIA. ™
oj, bo ja nie jezdze na profil gitarowy jakby, hahah; d nie wazne. haha. a z kims jedziesz, czy tak sam?; d -
David
Z dwoma czlonkami zespolu, plus Maciek ktory sie wypowiadal tam na gorze :p -
ZUZIA. ™
znam goscia, hahah, w sensie maćka, poznalam go jak pierwszy raz bylam w borach xD
hm, tzn, z kim?; ) -
David
Reszty nie znasz bo tez pierwszy raz jada. Jeden to Michal ,,Miecz,, ktory tez sie wypowiadal na gorze. -
ZUZIA. ™
- 1
- 2