BT "Zofia" - Obozowicze Cioci Zosi :) obozy i kolonie ! [159]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kułak

Warto jechać, był ktoś?? da się czegoś nauczyć?? jak wyglądja zajęcia?? czy tam są inne obozy oprócz tych 15 osób z gitarowego?? z góry dziena
  • BuŁa

Witam,

Uczestników gitarowego będzie 30 a nie 15 tak jak planowano, w sumie będzie 45 osób.
    Zajęcia wyglądają tak, że będą 3 grupy na mniej wiecej na jednym poziomie i będziecie ćwiczyć w tych grupach po 2h dziennie, na początek technika itd, później już przygotowanie konkretnych utworów na koniec obozu i jamy. Jeśli chcesz grać, i chcesz się na tym koncentrować to możesz nauczyć się sporo.

pzdr
  • David

Jest na tym gronie ktos kto jedzie?
  • Mihaó!

Dejvid ja jestem xD
  • Anonim

No i ja. Podobno Andrzej ma trasę kolidującą z obozem, czy wpłynie to na zajęcia tak jak w zeszłym roku, czy będą się odbywały regularnie i normalnie?
  • Mihaó!

zajęcia będą, my hmmm też ^^ p. Endrju? ciekawie.
    a z resztą jak nie będzie zajęć to przecież nie będziemy płakać ^^
  • Anonim

W razie czego będziemy robić we własnym zakresie ^^
  • Mihaó!

własny zakres można rozumieć na tysiące sposobów. ^^
  • David

Wow ile osob!!! I prawie nikogo nie znam! Tak... Wlasny zakres xD I gdyby sie to zdarzylo to ja sie bede indywidualnie edukowal. :x
  • ZUZIA. ™

ja jade, ale nie gram, haha <co jest>; )
  • David

Yeah!! Milo mi!! David jestem!!
  • ZUZIA. ™

haha, hej,; d;d a ja Zuzia. pierwszy raz w z btz?; )
  • David

Nom :p Nie moge sie doczekac/ p
  • ZUZIA. ™

heh, ja 3; d. oo, dlaczegoo? ; p
  • David

Zapowiada sie ciekawie. Trzeci raz i nie grasz na gitarze? Hardcore :p
  • ZUZIA. ™

oj, bo ja nie jezdze na profil gitarowy jakby, hahah; d nie wazne. haha. a z kims jedziesz, czy tak sam?; d
  • David

Z dwoma czlonkami zespolu, plus Maciek ktory sie wypowiadal tam na gorze :p
  • ZUZIA. ™

znam goscia, hahah, w sensie maćka, poznalam go jak pierwszy raz bylam w borach xD

hm, tzn, z kim?; )
  • David

Reszty nie znasz bo tez pierwszy raz jada. Jeden to Michal ,,Miecz,, ktory tez sie wypowiadal na gorze.
  • ZUZIA. ™

to fajnie ; p
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy od Ciotki (Cioci Zosi) wpisujcie sie tutaj!!! :):):) elo melo najlepsze kolonie i obozy !! ...

Fotki

Miejsca grona (1)