- 1
- 2
-
Anonim
Proponuje aby wpisywac tu wszystkie mozliwe wpadki i ciekawe sytuacje jakie mialy miejsce na obozach:) -
Anonim
nie chcecie pisac to nie moze ja przytocze "corke rybaka???" :D moze niech sie sama przyzna :)))))) -
Anonim
-
Anonim
Martuś!! Może wyjaśnisz o co chodzi z tą córką rybaka bo słyszałem o tym tylko pop łepkach, więc?? -
-
(L) UKRS (L)
duzo osob ponizej 18-ego roku zycia odwiedza to grono :):):) wiec nie bede o niczym opowiadal siostrzyczko :):)
duuuuuuuuuuzo sie dzialo.
text buly - "ja nie ide na zadne ognisko" godzina 10 rano - KRUKLANKI - wtajemniczeni wiedza co na rzeczy, a tak cos co dotyczy mnie czy ktos mi powie wkoncu gdzie sa kluczyki od czolgi??:):):)):):):):::):):): -
Anonim
np. krowa przywiazana w Kruklankach !!!To byl prezent dla innej kolonii:)))) albo zaby ktore nasz kolega wrzucal do pokoju:) czad
....a Corka a rybaka to jest super historia zapytaj siostry .....:D
a chodzi oto ze byly jakies przedstawienia i min konkurs "jaka to melodia" i ktos tam spiewal
=>"monika ahhh moniaka dziewczyno ratownika....."oczywiscie tylko sama melodia....
A Twoja siostra(nie ujawnie ktora , ale mam nadzieje ze mimo to mnie bedzie miala domnie urazy przez to wiec jak Anetko??:D)wyrywa sie i krzyczy
=>"ja wiem Ja!!!! to jest "corko rybaka":D -
Anonim
ja wiem braciszku:) ze wiekszosc wspanialych incydentow nalezalo by ocenzurowac ,ale mimo wszystko moglbys sie wysilic i napisac cos milego;] -
Anonim
aha dzięki za wytłuamenie mi!! Wiktor i Przemek nie chceieli mi tego wytłumaczyć co to znaczyło tylko mówili córka rybaka!! A Anety sie nie pytałem !! -
Anonim
-
Anonim
taa...córko rybaka to był dobry tekst ale róznych akcji na tych obozach było bardzo dużo...hehe =D PzdR 4 ALL -
(L) UKRS (L)
tttttaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk? ? np jakich??
chetnie sie dowiem...... -
Anonim
-
(L) UKRS (L)
-
Anonim
wiesz domyślam sie...to było na diversie...możesz nie kojarzyc...hehe -
Anonim
-
Anonim
no i co??co jest?? dlaczego nic nie piszecie...??:) przeciez nie wszystko trzeba ocenzurowac :)))smialo smialo...piszcie:))) -
Anonim
-
Ja to pamietam jak na jednym obozie Lukaszowi wszedł kleszcz w jajko a Czaszka mu wyjmował <hahaha> to były czasy :)
-
Anonim
Buła Ty nie wspominaj dawnych czasów tylko organizuj te ferie co będą bo musimy razem gdzieś wyskoczyć na narty!! Najlepiej tak jak gadaliśmy w alpy i tylko starsi oczywiście!! -
Anonim
o kleszczui nie slyszalam:> napewno bylo to bardzo.....interesujace dla Czaszki;] bo niewiem czy dla innych rowniez:))))))))
- 1
- 2