BT "Zofia" - Obozowicze Cioci Zosi :) obozy i kolonie ! [159]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Proponuje aby wpisywac tu wszystkie mozliwe wpadki i ciekawe sytuacje jakie mialy miejsce na obozach:)
  • Anonim

nie chcecie pisac to nie moze ja przytocze "corke rybaka???" :D moze niech sie sama przyzna :))))))
  • Anonim

Nasz Prezes we władku!!;]
  • Anonim

Martuś!! Może wyjaśnisz o co chodzi z tą córką rybaka bo słyszałem o tym tylko pop łepkach, więc??
  • (L) UKRS (L)

duzo osob ponizej 18-ego roku zycia odwiedza to grono :):):) wiec nie bede o niczym opowiadal siostrzyczko :):)
    duuuuuuuuuuzo sie dzialo.
    text buly - "ja nie ide na zadne ognisko" godzina 10 rano - KRUKLANKI - wtajemniczeni wiedza co na rzeczy, a tak cos co dotyczy mnie czy ktos mi powie wkoncu gdzie sa kluczyki od czolgi??:):):)):):):):::):):):
  • Anonim

np. krowa przywiazana w Kruklankach !!!To byl prezent dla innej kolonii:)))) albo zaby ktore nasz kolega wrzucal do pokoju:) czad
    ....a Corka a rybaka to jest super historia zapytaj siostry .....:D
    a chodzi oto ze byly jakies przedstawienia i min konkurs "jaka to melodia" i ktos tam spiewal

=>"monika ahhh moniaka dziewczyno ratownika....."oczywiscie tylko sama melodia....

A Twoja siostra(nie ujawnie ktora , ale mam nadzieje ze mimo to mnie bedzie miala domnie urazy przez to wiec jak Anetko??:D)wyrywa sie i krzyczy

=>"ja wiem Ja!!!! to jest "corko rybaka":D
  • Anonim

ja wiem braciszku:) ze wiekszosc wspanialych incydentow nalezalo by ocenzurowac ,ale mimo wszystko moglbys sie wysilic i napisac cos milego;]
  • Anonim

aha dzięki za wytłuamenie mi!! Wiktor i Przemek nie chceieli mi tego wytłumaczyć co to znaczyło tylko mówili córka rybaka!! A Anety sie nie pytałem !!
  • Anonim

dziwnie jacys:> Ten Wiktor iPrzemek :Doczywiscie:)
  • Anonim

taa...córko rybaka to był dobry tekst ale róznych akcji na tych obozach było bardzo dużo...hehe =D PzdR 4 ALL
  • (L) UKRS (L)

tttttaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk? ? np jakich??
    chetnie sie dowiem......
  • Anonim

nie wiesz?? => hmm moze juz spałes=p

-Buła pozwól.
    -Nie pozwole =D
  • (L) UKRS (L)

Ty no nie kojarze....
  • Anonim

wiesz domyślam sie...to było na diversie...możesz nie kojarzyc...hehe
  • Anonim

to Ty to mowiłes do Buły wtedy =D on to pamieta =p
  • Anonim

no i co??co jest?? dlaczego nic nie piszecie...??:) przeciez nie wszystko trzeba ocenzurowac :)))smialo smialo...piszcie:)))
  • Anonim

hehe chyba jednak część trzeba; ) tą większą część =) Pzdr
  • BuŁa

Ja to pamietam jak na jednym obozie Lukaszowi wszedł kleszcz w jajko a Czaszka mu wyjmował <hahaha> to były czasy :)
  • Anonim

Buła Ty nie wspominaj dawnych czasów tylko organizuj te ferie co będą bo musimy razem gdzieś wyskoczyć na narty!! Najlepiej tak jak gadaliśmy w alpy i tylko starsi oczywiście!!
  • Anonim

o kleszczui nie slyszalam:> napewno bylo to bardzo.....interesujace dla Czaszki;] bo niewiem czy dla innych rowniez:))))))))
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy od Ciotki (Cioci Zosi) wpisujcie sie tutaj!!! :):):) elo melo najlepsze kolonie i obozy !! ...

Fotki

Miejsca grona (1)