- 1
- 2
-
Anonim
A pamietacie jak jeszcze my bylismy piekni i mlodzi? Jak to Bula poparzyl sie na zimnym basenie? :D Jak normalnie nieschodzacymi przebojami listy playback byli east17jesli dobrze pamietam, w wykonaniu Buly i Marcina , powalona pocahontas w moim wykonaniu (oklasky) budzikom smierc i 3 gracje wyskakujace Sarniakowi spod kocyka? Jak to mi sie udalo wylosowac pierwsza wice miss (los byl laskawy) a Adze Ś. miss kolonii? Ta cala instytucja slubow - Bula i widzisz, jakbym sie zgodzila to bysmy musieli kolonijny rozwod brac!!
Chrzty kolonijne... dyskoteki z nieustajacym "nooooc sie kiedys skonczy" bale przebierancow - pamietam jak sie Beata przebrala za Bule i zrobilysmy na nia/niego nagonke ze nie chce wyjsc z pokoju dziewczyn az ciocia Zosia uwierzyla i na nia/niego nakrzyczala :D
No i ponadczasowe spice girls!!! Dla mnie miodzio...
KOMPROMITACJA!!
jejeje
dorzucicie cos? -
Anonim
-
ehhh to już minelo ten klimat ten luz....wspaniali ludzie...mam nadzieje że powrócą; )
...ten basen to ja do dzisiaj pamietam heh a ostatnio spotkałem ego Łukasza który był sprawcą moich poparzeń; )
E17 - Thunder <hahaha> mistrzostwo świata 15000 razy chyba to z Marcinem "śpiewaliśmy", MAKAO to jeszcze nic gra w 1000 do 10000 to było coś; )
Aniu ja pamietam "Let's talk about sex" w Twoim wykonaniu; ) to było chyba w Destne i byłaś wtedy poraz ostatni z nami, ale występ ten na długo pozostał w mojej pamięci; )
"dużo bym dał by przeżyć to znów, wehikuł czasu to byłby cud"
:)
-
@Buła:
czy teraz na obozach jest zle?? ja rozumiem, ze Wy mieliscie (chyba) wiecej luzu, bardziej naginaliscie regulamin (a jest takowy? :P), byliscie starsi. teraz jezdzisz jako wychowawca, ale podopieczni tez sa spoko :)
PRAWDA? -
-
Anonim
Buła ja żadnego takiego występu w Destne nie pamiętam; to było za pierwszym razem czy za drugim?? -
Nie Andrzej ja kiedyś też byłem uczestnikiem teraz patrze na Was i widze poniekąd nasz odbicie tu raczej o to chodzi. nie było żadnego naginania regulaminu a luzu było tyle samo co teraz może nawet mniej (wiesz młodzież się zmienia)...chodzi tu o ten czas który tak szybko ucieka...
Podopieczni są I klasa naprawde nie mam na co narzekać; )
A co do regulaminu i warunków uczestnictwa - owszem takie dokumenty istrnieją; ) -
-
-
Anonim
A tak tak!! Bylo na wyjezdzie w Destne cos takiego :D I jak wyprzedzilam mode o jakies 6 lat i przebralam sie za rozowom barbie i wystapilam z butterly mariah carrey... haaha.. gdzies jeszcze jest kaseta u Gumisia :))) Pamietam ze pozyczylam spodnie od jakiejs mlodziutkiej dziewczynki zeby byly jak najbardziej obcisle i musialam zabezpieczyc guzik gumka zeby mi sie nie rozpiely... miooodzio... I jeszcze jak z dziewczynami robilysmy sobie warkoczyki... ktory z was nam wtedy dal rezerwowa (oj jakze potrzebna w tym wieku co bylismy!! :DDD ) prezerwatywe zebysmy mialy czym je wiazac?
Swietnie wspominam te czasy. I tez bym duzo dala za wehikul czasu... oj tak tak :)) -
Anonim
QRWA czy ja mam skleroze?? nic z tych akcji nie pamiętam!! pomocy, co się ze mną dzieje, ratunku!! -
>Konrado Moreno napisał
>QRWA czy ja mam skleroze?? nic z tych akcji nie pamiętam!!
>pomocy, co się ze mną dzieje, ratunku!!
a moze urywal Ci sie film :>?? -
Anonim
-
Ola
ojezujezu jak czytam to az mi tak milo sie robi...budzikom smierc...pamietam, prycze wojskowe czterdziestuparu chlpakow i my 4 chyba z tego co pamietam...oj to byly czasy,mmmm.zdjecia ostatnio znalazlam z bukowiny tatrzanskiej:P -
!-->:* gusia :*<--!
tak...to były czasy...pamiętam nasze dyskoteki do tych hitow...jak sie stroilismy zeby ladnie wygladac...a wybory miss to byl dopiero show!! ...najlepszy byl wybieg w kostiumach kapielowch...! :)a po za tym tworzlismy fajna grupe...taka zgrana i wogole...nie zapomnie naszych róznich pomyslow i smiesznych akcji :))) bylismy po prostu najlepsi !!!!!! :))) -
Ola
no nie da sie ukryc. a mi sie przypomnialo jak nazywalismy pokoje. kazdy mial swoja nazwe:P i w bukowinie kiedys ania jot i ola em i ktostam jeszcze nazwaly swoj "jagody" a mysmy napisaly karteczke anonimowa "jagody macie glupia nazwe" i afera cala byla hehehehe. och to byly czasy;] -
MajaNT
Co do nazw pokojów to w Bukowinie kiedys chłopaki mieli nazwę "Burdel King" bardzo sugestywna :P -
Anonim
>.ola. napisała:
>no nie da sie ukryc. a mi sie przypomnialo jak nazywalismy
>pokoje. kazdy mial swoja nazwe:P i w bukowinie kiedys ania
>jot i ola em i ktostam jeszcze nazwaly swoj "jagody" a
>mysmy napisaly karteczke anonimowa "jagody macie glupia
>nazwe" i afera cala byla hehehehe. och to byly czasy;]
A wiec to wyscie nam taka krytyke wystawily!! Zdrajczynie!! A ja z Toba o niewierna dzielilam los na wojskowej pryczy w campusie wojskowym... :D Hehh... z drugiej strony... skad nam te jagody sie urodzily to zabiiiiij... nie wiem :D -
ZALICZYŁEM SESJE !!!
(wiem że to nie w temacie ale moja radość jest nie do opisania :) ) -
-
Anonim
BUŁA!!! fanfary!!! Oklasky!
Ja tez zaliczylam - i co? nie jest Ci łyso tak jakby? :D :D
- 1
- 2