BT "Zofia" - Obozowicze Cioci Zosi :) obozy i kolonie ! [159]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A pamietacie jak jeszcze my bylismy piekni i mlodzi? Jak to Bula poparzyl sie na zimnym basenie? :D Jak normalnie nieschodzacymi przebojami listy playback byli east17jesli dobrze pamietam, w wykonaniu Buly i Marcina , powalona pocahontas w moim wykonaniu (oklasky) budzikom smierc i 3 gracje wyskakujace Sarniakowi spod kocyka? Jak to mi sie udalo wylosowac pierwsza wice miss (los byl laskawy) a Adze Ś. miss kolonii? Ta cala instytucja slubow - Bula i widzisz, jakbym sie zgodzila to bysmy musieli kolonijny rozwod brac!!
    Chrzty kolonijne... dyskoteki z nieustajacym "nooooc sie kiedys skonczy" bale przebierancow - pamietam jak sie Beata przebrala za Bule i zrobilysmy na nia/niego nagonke ze nie chce wyjsc z pokoju dziewczyn az ciocia Zosia uwierzyla i na nia/niego nakrzyczala :D
    No i ponadczasowe spice girls!!! Dla mnie miodzio...
    KOMPROMITACJA!!
    jejeje
    dorzucicie cos?
  • Anonim

Zapomnialam... Jeszcze MAKAO!! O rany jak mi ta gra juz zbrzydla :D
  • BuŁa

ehhh to już minelo ten klimat ten luz....wspaniali ludzie...mam nadzieje że powrócą; )
    ...ten basen to ja do dzisiaj pamietam heh a ostatnio spotkałem ego Łukasza który był sprawcą moich poparzeń; )
    E17 - Thunder <hahaha> mistrzostwo świata 15000 razy chyba to z Marcinem "śpiewaliśmy", MAKAO to jeszcze nic gra w 1000 do 10000 to było coś; )
    Aniu ja pamietam "Let's talk about sex" w Twoim wykonaniu; ) to było chyba w Destne i byłaś wtedy poraz ostatni z nami, ale występ ten na długo pozostał w mojej pamięci; )

"dużo bym dał by przeżyć to znów, wehikuł czasu to byłby cud"
    :)

• Dudzisław

@Buła:
    czy teraz na obozach jest zle?? ja rozumiem, ze Wy mieliscie (chyba) wiecej luzu, bardziej naginaliscie regulamin (a jest takowy? :P), byliscie starsi. teraz jezdzisz jako wychowawca, ale podopieczni tez sa spoko :)
    PRAWDA?
  • Anonim

Buła ja żadnego takiego występu w Destne nie pamiętam; to było za pierwszym razem czy za drugim??
  • BuŁa

Nie Andrzej ja kiedyś też byłem uczestnikiem teraz patrze na Was i widze poniekąd nasz odbicie tu raczej o to chodzi. nie było żadnego naginania regulaminu a luzu było tyle samo co teraz może nawet mniej (wiesz młodzież się zmienia)...chodzi tu o ten czas który tak szybko ucieka...

Podopieczni są I klasa naprawde nie mam na co narzekać; )

A co do regulaminu i warunków uczestnictwa - owszem takie dokumenty istrnieją; )
  • BuŁa

Poza Tym Andrzej ! sam sie denerwujesz jak się schodzi z tematu ! :)
  • Dudzisław

oj dobra, dobra :]
    nie przeszkadzam: gadajcie dalej :)
  • Anonim

A tak tak!! Bylo na wyjezdzie w Destne cos takiego :D I jak wyprzedzilam mode o jakies 6 lat i przebralam sie za rozowom barbie i wystapilam z butterly mariah carrey... haaha.. gdzies jeszcze jest kaseta u Gumisia :))) Pamietam ze pozyczylam spodnie od jakiejs mlodziutkiej dziewczynki zeby byly jak najbardziej obcisle i musialam zabezpieczyc guzik gumka zeby mi sie nie rozpiely... miooodzio... I jeszcze jak z dziewczynami robilysmy sobie warkoczyki... ktory z was nam wtedy dal rezerwowa (oj jakze potrzebna w tym wieku co bylismy!! :DDD ) prezerwatywe zebysmy mialy czym je wiazac?

Swietnie wspominam te czasy. I tez bym duzo dala za wehikul czasu... oj tak tak :))
  • Anonim

QRWA czy ja mam skleroze?? nic z tych akcji nie pamiętam!! pomocy, co się ze mną dzieje, ratunku!!
  • Dudzisław

>Konrado Moreno napisał
    >QRWA czy ja mam skleroze?? nic z tych akcji nie pamiętam!!
    >pomocy, co się ze mną dzieje, ratunku!!

a moze urywal Ci sie film :>??
  • Anonim

nie nie... to nie te czasy... wtedy film byl zawsze w calosci...
  • Ola

ojezujezu jak czytam to az mi tak milo sie robi...budzikom smierc...pamietam, prycze wojskowe czterdziestuparu chlpakow i my 4 chyba z tego co pamietam...oj to byly czasy,mmmm.zdjecia ostatnio znalazlam z bukowiny tatrzanskiej:P
  • !-->:* gusia :*<--!

tak...to były czasy...pamiętam nasze dyskoteki do tych hitow...jak sie stroilismy zeby ladnie wygladac...a wybory miss to byl dopiero show!! ...najlepszy byl wybieg w kostiumach kapielowch...! :)a po za tym tworzlismy fajna grupe...taka zgrana i wogole...nie zapomnie naszych róznich pomyslow i smiesznych akcji :))) bylismy po prostu najlepsi !!!!!! :)))
  • Ola

no nie da sie ukryc. a mi sie przypomnialo jak nazywalismy pokoje. kazdy mial swoja nazwe:P i w bukowinie kiedys ania jot i ola em i ktostam jeszcze nazwaly swoj "jagody" a mysmy napisaly karteczke anonimowa "jagody macie glupia nazwe" i afera cala byla hehehehe. och to byly czasy;]
  • MajaNT

Co do nazw pokojów to w Bukowinie kiedys chłopaki mieli nazwę "Burdel King" bardzo sugestywna :P
  • Anonim

>.ola. napisała:
    >no nie da sie ukryc. a mi sie przypomnialo jak nazywalismy
    >pokoje. kazdy mial swoja nazwe:P i w bukowinie kiedys ania
    >jot i ola em i ktostam jeszcze nazwaly swoj "jagody" a
    >mysmy napisaly karteczke anonimowa "jagody macie glupia
    >nazwe" i afera cala byla hehehehe. och to byly czasy;]

A wiec to wyscie nam taka krytyke wystawily!! Zdrajczynie!! A ja z Toba o niewierna dzielilam los na wojskowej pryczy w campusie wojskowym... :D Hehh... z drugiej strony... skad nam te jagody sie urodzily to zabiiiiij... nie wiem :D
  • BuŁa

ZALICZYŁEM SESJE !!!
    (wiem że to nie w temacie ale moja radość jest nie do opisania :) )
  • Dudzisław

spamujesz grono, zaraz dosiegnie Cie wielka reka moderatora :)
  • Anonim

BUŁA!!! fanfary!!! Oklasky!

Ja tez zaliczylam - i co? nie jest Ci łyso tak jakby? :D :D
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy od Ciotki (Cioci Zosi) wpisujcie sie tutaj!!! :):):) elo melo najlepsze kolonie i obozy !! ...

Fotki

Miejsca grona (1)