Born to be SINGLE [555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dlaczego jesteśmy singlami? czy powodem moze byś strach przed ,porazką ,nieudanym zwiazkiem..i kłamiemy mówiąc ,ze jest nam z ym dobrze bo nie potrafimy powiedzieć ,ze tak nie jest?
  • Julka-Szpulka

od siebie napiszę tyle: już nie raz się na ten temat wypowiadałam w innych topicach (polecam lekturę, gdyż jestem mądrym singlem hehe)
  • Anonim

moze to dlatego ,ze jesteśmy pracoholokami ?
  • Old School

bo Słowacki Wielkim Poetą Był, "Ba" a Mickiewicz tez dawał radę
  • Anonim

ile singli, tyle powodów
    daj spokój z generalizowaniem :p
  • łobuz

"koniec i bomba, kto czytal ten traba..."
  • Julka-Szpulka

nie bądźmy tacy niemili... ostatnio mnóstwo nowych singli dołączyło i na pewno znajdzie się ktoś "świeży" do rozmowy:D
  • Anonim

Julka, wypraszam sobie!
    Jeszcze nie prycham i nie parskam, więc jestem miła. :)
  • Anonim

ja jestem sama bo nie moge byc z kims kogo kocham... i to z mojej winy nie moge z nim byc...
  • Anonim

A ja lubie wiec jestem.
  • Grono.Net

Czysty przypadek.
  • Anonim

ja wiem dlaczego jestem, nikt nie jest w stanie wytrzymac ze mna dluzej niz dobe :))) ale mi to akurat nie przeszkadza :)
  • ola

hmm nobo tak to już wyszło; )
  • AniaD

bo zupa była za słona...
  • Anonim

hmmmm bo tak jest mi dobrze i kropka z czasem zobaczymy czy dalej będzie mi tak dobrze :)
  • Ba Яman ma ЯcL

bo przedmmowcy sa :)
  • Buszta Rhymes

Zastanowie sie po wakacjach, moze wtedy bede mial czas
  • Anonim

Bo narazie się nie martwię o to czy sam ie zostanę na stare lata. Za piękny i za młody jsczcze jestem na to; )
  • Anonim

jestem sama bo z nikim nie jestem:) choć kto wie jak długo jeszcze... :) ale narazie ciiiiii... :)
  • Anonim

bo jestem za drogi w utrzymaniu...żadna kobiałka..nie wyrabia finansowo ; )

| |

Przed rozpoczęciem radosnej twórczości na tym gronie zapoznaj się poniższymi zasadami: 1)DOZWOL...

Fotki

Miejsca grona (0)