-
Julka-Szpulka
-
perła
-
Anonim
kocham cię życie, ach życie, kocham cię, kocham cię, kocham cię nad życie, uparcie i skrycie...? -
Julka-Szpulka
zastanawiałam się jeszcze nad Słońcem...
piaszczystym piaskiem nad Bałtykiem...
motylkami...
tulipanami...
piwo wódka imprezy itp odpadają w przedbiegach:) -
-
Anonim
-
tho' memories fade..
-
Julka-Szpulka
-
Anonim
A ja zazdroszczę ci twojej radości życia.
Moje poczucie humoru ma się świetnie. Tylko od paru tygodni chodzi naćpane. -
Julka-Szpulka
-
Julka-Szpulka
-
Anonim
-
Julka-Szpulka
naucz się korzystać w radosny sposób! trauma jest do dupy
A inni? W kim się NA WIOSNĘ zakochacie??? -
Anja
zgadzam sie z toba Julka życiem trzeba sie cieszyc i korzystac z niego jak sie da;)a melanholikom mowie nie:p taka piekna pogoda ze az sie chce cieszyc z zycia czemu niektorzy tego nie potrafia??:( -
Julka-Szpulka
nie wiem czemu niektórzy nie potrafią... właściwie to nie dziwię się tym, którzy mają jakieś problemy... ale niestety Polacy często narzekają również wtedy gdy wszystko mają... i tego nie lubię! -
Anja
no wlasnie chodzi mi o tych ktorzy maja wszystko a narzekaja, niestety znam takie przypadki:/, no ale rzeczywiscie niektorzy maja problemy z ktorych nie ma mozliwosci sie cieszyc, no ale jak juz zauwazylam to wlasnie ci co maja te problemy najwiecej potrafia z zycia czerpac;) -
Majewski
-
Anja
-
Julka-Szpulka
ja nie mam wszystkiego i nie narzekam:) właściwie to dużo problemów mam na głowie, ale nie narzekam i próbuję sobie z nimi jakoś radzić:) i nawet jak kiepsko u mnie, to uśmiech na twarzy zawsze jest:)
mam takich dalszych znajomych, którzy mają dosłownie prawie wszystko, i jak np się im coś w wymarzonym samochodziku zepsuje, to od razu jest tragedia na pół roku i narzekanie jak to im się w życiu nie układa - tego właśnie nie lubię
Rozumiesz? -
Anja
-
Majewski