Born to be SINGLE [555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ju.

Ja z tym spotykam się ostatnio nagminnie wręcz.Poznaję jakąś super dziewczynę,miła,inteligentna,p iękna itd...prawie idealna(dla faceta oczywiście)...i to np.,że własnie taka kobieta ma faceta wydaje się być rzeczą oczywistą,a jednak...obiekt westchnień mężczyzn spędza samotnie piątkowe wieczory...hmmm...i własnie tu zadaję pytanie główne "porque"?Zbyt dobra....zbyt piękna...co o tym myslicie?
  • Majewski

Mówisz o bardzo rzadkim przyapdku
  • Majewski

Ty jestes samotna?;)
  • ♥Kamyśka :)

Ja myślę, ze masz racje Ja też znam wiele ładnych , fajnych dziewczyn które są same. Nie wiem dl;aczego tak sie dzieje. Chciaż kiedyś kumpel wypiła za dużo i powiedział mi, że faceci boją się pięknych kobiet. Boją się byc tymi gorszymi i że taka naprawde super laska wkońcu znajdzie sobie lepszego :P

No jak tam panowie jak to z wami jest??
  • Ju.

Wierz mi,jakbym wiedziała,że to rzadki przypadek to bym nie poruszała tego tematu w ogóle...a sęk w tym,że to własnie nie jest rzadki przypadek.A ja?No cóż,w kwestii wyjasnienia,nie pisałam tego wątku z myślą o sobie,hehe,a w kwestii bycia samotnym...fakt,jestem...no,al e jakby nie patrzeć "born to be SINGLE" ,stwierdzenie wszystko wyjaśnia:)
  • Ju.

Ejjj przyjstojni( i nie tylko) mężczyźni..to do WAS Guys!!Jak to jest?:)
  • Anonim

Ok,ja jako kobieta(czy piękna to nie mi to oceniać),musze potwierdzić ten fakt...przecież to oczywiste jak się widzi piękną dziewczynę,że ona samotna ani sama(jest poważna różnica między tymi słowami) nie jest...i może to właśnie te pozory mylą facetów...echhh i koło się zamyka:/
  • Anonim

fakt ,mężczyźni boja się pięknych kobiet ... większośc moich przyjaciół to płeć przeciwna i prawie każdy z nich tak mówi... czasami jest tak,że kobiety mają wygurowane ambicje , wysokie poczucie wartosci .są poprostu wybredne; ) .... ale tak ma praktycznie KAŻDA kobieta ,także żadnej nie należy się bać ... tylko sprawdzić się ... żadna kobieta nie jest niedostępna .. jeżeli odrzuci jednego , to nie znaczy ,że odrzuca wszystkich ... trzeba próbowac....;P....łatwo powiedzieć , hm ? trzeba przełamać ten stereotyp.....no ,ale nie wykluczam innych powodów...
  • Ju.

No,ale jak przełamać ten stereotyp,przeciez te wszystkie dziewczyny nie wypiszą sobie na czołach-jestem wolna-
    p.s.hmmm...same dziewczyny biorą udział w dyskusji,hehe:)
  • Anonim

BTW: każda kobieta jest "niedostępna" , chce aby ktoś się postarał .... a gdy dochodzi jeszcze niesamowita uroda, ta niedostępność robi sie bardziej widoczna dla facetów , .....zbyt wielkie wyzwanie? nie... zwróćmy na to uwagę .... czynnik niedostępnosci jest praktyczie (choć są wyjątki; )) taki sam u każdej kobiety...
  • Anonim

no właśnie..dlatego użyłam słowa stereotyp ,bo jest ciężki do przełamania ...... nie ma efektu od razu ... ciągnie sie to trochę ,ale warto.... wszysyc musieliby się nagle obrócić o 360 stopni , bo zawsze nasuwa się pytanie .....: kto pierwszy ?;) ps.zawsze mozna spróbowac , jak okarze się ,ze kobieta jest zajeta to nic złego się nie stanie( moim zdaniem) ale dla faceta to ciosss....;)
  • Ba Яman ma ЯcL

widze Nati ze masz duzo do powiedzenia :) to dobrze :P
  • Ba Яman ma ЯcL

kiedy idziemy na rower ??? :)
  • Anonim

to dobrze :P " <= to było z ironia :>?; ) ja właśnie wróciłam z roweru :) , ale nie zmieniajmy tematu; P
  • Ba Яman ma ЯcL

zero ironii :)
    dlaczego tylko dziewczyny wypowiadaja sie na ten temat ?? to tez jest dziwne !?
  • Anonim

...bądź pierwszy; )
  • Ba Яman ma ЯcL

ok
  • Anonim

Popieram:]Powiem szczerze,że naprawdę jestem ciekawa powdów tego wszyskiego...czy naprawdę to "dostanie kosza" jest głównym powodem...
  • tho' memories fade..

może dlatego piękna, wręcz 'idealna' dziewczyna jest sama bo szuka różnie 'idealnego' faceta... i stąd tyle singli :)
  • Anonim

nie wykluczam takiego przypadku .... ale każdy z nas szuka ideału ,,,,,,, nie tak ? to chyba normalne ........ ale dla każdego z nas ten "ideał" wyglada inaczej ... nie rozumiem.patrzysz na piekna dziewczyne i widzisz przy jej boku pięknego,wysportowanego faceta ? heh...kobiety nie sa takie płytkie......to zalezy jaki kto ma charakter ..... tak okresla swój cel..nie tak?
| |

Przed rozpoczęciem radosnej twórczości na tym gronie zapoznaj się poniższymi zasadami: 1)DOZWOL...

Fotki

Miejsca grona (0)