-
I wanna be ur number one ツ
elo elo i jak tam z waszymi kolorami ? :D ja mam buraczkowe ściany i maliowy suffffit :D też macie w niektórych miejscach mazy ?? (robaki którym pociągneliście z laczka; D ) -
Anonim
Miałam mieć pomarańczowe ściany, ale wyszły różowe ^^. Robali rozgniecionych i żywych mam mnóstwo;P -
:) .... :(
ja mam taki krwisty czerwony :D:D chcialam czarny sufit ale mi nie pyklo :( -
Anonim
moj ma ściany żółte,a wystruj pokoju zielony z czerwonym. fajnie to wygląda!! -
-
Anonim
>:) pszczolka :) napisała:
>ja mam taki krwisty czerwony :D:D chcialam czarny sufit ale
>mi nie pyklo :(
A ja chciałam wszystkie ściany czarne. -
Anonim
-
Gosio
A mój jest niebieski z białymi ścianami. Chciałabym jakiś kolor ale nie wiem jaki. Na czerwony mi mama nie pozwala :( -
Anonim
-
I wanna be ur number one ツ
>Tayana napisała:
Na czerwony mi mama nie
>pozwala :(
mi tam mama pozwolila tym bardziej ze mam bardzo sloneczny pokoj to sobie moglam na to pozwolic i tak mi juz scany sie jasniejsze zroily :)))
-
P.
ja mam pokój wyłożony drewnem,a tam gdzie go nie ma ściany są pomarańczowe :D ogólnie wszystko pod pomarańcz jest w moim pokoju :D -
maszyn
-
Charlotte
Ja mam takie jakby trójkąty :D Jedna przekątna przez ścianę i jedna połowa niebieska druga biała :D Pomalowałam tak 2 ściany te największe - równoległe do siebie; P -
Anonim
-
Giovanna
a ja mam pokój jasno zielony :D a chciałam czerwony, ale mamusia nie pozwoliła :/ :/ -
mistrzu
Czerwony Grapefruit. *nie podoba mi się.*
Wolałabym ciemno fioletowy, kratka czarno-biała na jednej ścianie.. ciacho.; ) -
jamajczyczka
-
Anonim
2 sciany niebieskie i 2 sciany + sufit zolte :) a robali na suficie rozgniecionych jest cala masa -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim