burdel w pokoju [13342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • I wanna be ur number one ツ

elo elo i jak tam z waszymi kolorami ? :D ja mam buraczkowe ściany i maliowy suffffit :D też macie w niektórych miejscach mazy ?? (robaki którym pociągneliście z laczka; D )
  • Anonim

Miałam mieć pomarańczowe ściany, ale wyszły różowe ^^. Robali rozgniecionych i żywych mam mnóstwo;P
  • :) .... :(

ja mam taki krwisty czerwony :D:D chcialam czarny sufit ale mi nie pyklo :(
  • Anonim

moj ma ściany żółte,a wystruj pokoju zielony z czerwonym. fajnie to wygląda!!
  • Anonim

>:) pszczolka :) napisała:
    >ja mam taki krwisty czerwony :D:D chcialam czarny sufit ale
    >mi nie pyklo :(

A ja chciałam wszystkie ściany czarne.
  • Anonim

A ja mam fioletoowe; )
  • Gosio

A mój jest niebieski z białymi ścianami. Chciałabym jakiś kolor ale nie wiem jaki. Na czerwony mi mama nie pozwala :(
  • Anonim

ciemno-fiotelowe ściany czary sufit....
    bosko
  • I wanna be ur number one ツ

>Tayana napisała:
    Na czerwony mi mama nie
    >pozwala :(

mi tam mama pozwolila tym bardziej ze mam bardzo sloneczny pokoj to sobie moglam na to pozwolic i tak mi juz scany sie jasniejsze zroily :)))
  • P.

ja mam pokój wyłożony drewnem,a tam gdzie go nie ma ściany są pomarańczowe :D ogólnie wszystko pod pomarańcz jest w moim pokoju :D
  • maszyn

błękitny, ale szafę we wnęce pomalowałam na zielony awokado :D
  • Charlotte

Ja mam takie jakby trójkąty :D Jedna przekątna przez ścianę i jedna połowa niebieska druga biała :D Pomalowałam tak 2 ściany te największe - równoległe do siebie; P
  • Anonim

heh a ja 3 ściany niebieskie i jedną zółtą =)
  • Giovanna

a ja mam pokój jasno zielony :D a chciałam czerwony, ale mamusia nie pozwoliła :/ :/
  • mistrzu

Czerwony Grapefruit. *nie podoba mi się.*
    Wolałabym ciemno fioletowy, kratka czarno-biała na jednej ścianie.. ciacho.; )
  • jamajczyczka

a mój jes błekitny. na jednej ścianie mam podpisy znajomych:P
  • Anonim

2 sciany niebieskie i 2 sciany + sufit zolte :) a robali na suficie rozgniecionych jest cala masa
  • Anonim

zieleń

• Anonim

zielonnyy:D
  • Anonim

Fioletowy; ) Jedna ściana ciemna, trzy ciutkę jaśniejsze :D
| |

burdel - bałagan może być też w mieszkaniu, nie tylko w pokoju. Jeśli ciuchy walają Ci się po...

Fotki

Miejsca grona (0)