-
Coco
no wiec.. jak wygladaja wasze plecaki.. od srodka? :P w moim n to duzo rzeczy sie wala... jak mi sie pokoju nie chce sprzatac to wszystko wrzucam do plecaka.. rzez do kiedys skarpetka mi wypadla z plecaka na lekcji. ale chyba nikt nie zauwazyl heeh :D -
janek
ee.... no kanapka z zeszlej srody tam lezy, ale skarpetek nie preferuje miec w plecaku. -
Anonim
U mnie w plecaku narazie leży sobie stos podręczników i cała kosmetyczka...Czyli w miarę czysto jest.:] -
Anonim
mi sie kiedys wieczko od jogurtu przedziurawilo lekko, no i sami wiecie;D Jagodowy.... -
-
Anonim
Ja miałam przygodę z sokiem...Ale z jogurtem gorsza sprawa, bo jest gęsty:] -
stachu
w plecaku mam papierki po kanapce sprzed kilku tygodni opakowania po batonach stare karty telefoniczne i bilety autobusowe etc.. :D psdr -
Anonim
Mialam szczescie tak czy siak bo to byla taka mala kieszonka w sredniej kieszeni calego plecaka;D wiem ze mnie wszyscy rozumieja;D -
paranojka
a w moim nadal sie błąka piasek znad morza. od wakacji go nie ruszałam. i lezy tak sobie ciągle -
Anonim
No to pół biedy...Gdyby wylało się na książki też by nie było źle, ale jednak jest różnica:] -
Sabat
Ja osstatnio znalazłem w swoim trochę zanęty na ryby - wnioskuję, że leży tam od początku października. -
Aleksandra Potocka
bilety, papierki, kanapki, ściągi, reklamowki...w sumei to sama nie wiem skąd sie tam to wszytsko bierze :P Pozdraiwma wszystkich:* ( ale jak na kobietę przystało-największy bajzel mam w torebce. Czesto stoje przy drzwiach pol godziny w poszukiwaniu kluczy do mieszkania; )) -
cons
torebki foliowe, folie po kanapkach, papiery, dlugopis, sciaga, srubowkret :D, tasma 2 stronna i pare innych rzeczy... czyli w miare porzadek jest :] -
KOCHAM CIĘ KAROLINKA!!!
długopis albo i kilka, raze zeszytów, jakieś bilety, kapsle i inne rzeczy którymi można się w sql porzucać hehe:) -
Anonim
-
Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P
ojoj...duzo rzeczy tam mozna znalezc:D Mimo,ze ilosc ksiazek pozostaje taka sama to z dnia na dzien ta moja torba(nie nosze plecakoff) staje sie coraz ciezsza i ciezsza....;] -
Anonim
U mnie w torebce jak ide na uczelnie znajduje sie 1 zeszyt (albo i nie),pióro, obowiązkowo pomadka do ust i komórka.... czasem znajdą sie jakies papierki, chusteczki, śmieci:D ale ja zawsze znajde w niej to ,co chcę..... -
Anonim
u mnie w torbie na lecje sa zeszysty i ksiażki, piórnik, chusteczki, parasdolka, dezodorant, sprawy klobiece, legitymacja, telefon, czasami zdarza mi sei szczoteczka do zebów:P -
Coco
ahh mi sie w zeszlym tygodniu gruszka rozwalila... blech. nie uzywalam akurat tej kieszonki przez caly tydzien.. :P teraz plecak sie w wannie moczy :) -
Anonim
jak byleem maly ok 1 kl podstawowki to w plecaku trzymalem kanapki !! z przed pol roku !! i pozniej byly takie fajniutkie zielone!! <lol2> ale teraz juz raczej tego nie robie chodz czasem mi sie zdaza trzymac paro dniowe<lol> a ogolem moj plecak jest good!
:) -
Coco
nom co do kanapek to chyba kazdy je ma :P pamietam ze mama mi zawsze dawala kanapki w takim hmm jakby to powiedziec. pudeleczku? wiem ze sie wtedy na to mowilo "tiffin box" no ale.. :P kiedys takie pudelko zostawilam na dworze (z kanapka w srodku) i znalazlam ja po paru tygodniach. ahh takze byla cala zielona .. nigdy tego nie zapomne.. haha ta sie przestraszylam ze sie prawie poplakalam .. nie wiedzialam czemu moja kanapka byla zielona heeh ^^ ale 5 lat moze wtedy mialam :P