burdel w pokoju [13342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja dochodzę do wniosku że co dzień nie znajduje drugiej skarpetki do pary;]
  • Tomas*

Ja cały czas chodzę w 2 innych o podobnych odcieniach... bo (prawie) nigdy nie mogę znaleźć dwóch takich samych :p
  • Anonim

to ja mam tez cos tego typu. ale kurna w pralce to zawsze jakas ginie
  • Uuuu...!

Też tak mam :D

Po co w podobnych odcieniach? Ja od razu dwie zupełnie różne wkładam :)
  • Monika.

niestety... i co miesiac uzupełniam zapasy skarpetek bo po tym jak kazdego dnia wywale parę do pralki to potem raczej juz ich nie widze xD
  • .

noo. zdarza mi się x]
    ale rzadko; p
  • tell me angel

mi to niby nie ginie, ale mam ich co raz mniej :P
  • ..::Shadow::..

ej bez kiu jest ich coraz mnei j i tylko sie zastanawiam czy one dostaja nozek i wychodza czy co sie dzieje??? skarpetki wracajcie ja was Kocham!!!:P:P
  • Anonim

co raz kupuje nowe ale raz założw i mi giną.. Skarpetki gdzie jeste ście?? Wródzcie a zafunduje pranie:)

• ..::Shadow::..

Ale one nigdy nie wracaja:(

(^_^)
  • mucosolvan

aaaa, giną i to w duuuużych ilościach!!!xd.
  • Anonim

a ja właśnie znalazłam kilka skarpetek trzeba zajrzeć tylko pod łużko:)

• Anonim

a mi skarpetki nie giną :PP wszystkie ładnie chowam do szafeczki...tylko, że zawsze do innej :D ale przynajmniej wiem, że mam wszystkie skarpetki, tylko nie wiem w której szufladzie jest która...to tylko taka mała niedogodność...
  • słonecznik

Coraz częściej mi giną..... Ehh... Uciekają odemnie :(:( A ja je tak kooooocham (-:
  • Anonim

No świetnie...właśnie zastanawiam sie w co ubrać jutro do sql
    i dochodzę do wniosku że nie mam skarpetek na jutro xD pożyczę od mamy,ona zawsze ma:)),jakim cudem jej nie giną tylko mnie:(
  • Anonim

u mnie to jest specjalna szafka na pojedyncze skarpetyki w chwili obecnej jest ok 40;) zbierane z całego domu;)
  • Wjebany w rap

Ja mniej więcej co 2 miesiące kupuję sobie 15 par skarpetek. Po tych 2-3 miesiącach zostaje mi kilka par;p Wszystkie gdzieś gubię. A to zostawię w szkole po WF a to na treningu. No nie wspominając tych zgubionych w pokoju.
  • Smok z Bajki

ja gubię zazwyczaj jedna od pary; )
    tyle że po jakimś czasie się znajduje :D
  • Anonim

u mnie jak sie jedna znajdzie druga od razu automatycznie ginie;P wiec niewielka róznica;P
  • olenkageny

U mnie obowiązkowo po każdym praniu ginie choć jedna skarpetka. Zaczynam podejrzewać pralke o przynalezność do jakiegoś zwiążku "Rąbnąć skarpete" czy cos...:|
| |

burdel - bałagan może być też w mieszkaniu, nie tylko w pokoju. Jeśli ciuchy walają Ci się po...

Fotki

Miejsca grona (0)